06-09-07

Dubbele training

Ge hebt zo van die dagen die echt op ne puzzel lijken . Alleen passen deze stukjes niet altijd even goed . Deze middag had ik pas gedaan met werken , en ik had mijn loopkleren al mee genomen naar het werk zodat ik dadelijk kon vertrekken . Ik was dan met de auto naar het zilvermeer gereden om daar de toer die we zouden wandelen op 25 november nog ééns na gemeten , want ik moest er nog een paar veranderingen inbrengen omdat ik die kantine er éérst niet ingebracht had en dat is nu ook gebeurt . Alleen nog wel afwachten of Frans het heeft klaar gekregen om die te mogen gebruiken . Frans is de man met raad en daad over georganiseerde wandelingen , want er komt wel ietsje meer bij kijken danrap een rondje afpeilen . Maar dat zijn mijn zorgen !!

Persoonlijk vindt ik dat het toerke er nu nog mooier op geworden is , en het is pefect volgens garmin 12.3 km , het kleinere toerke is nog altijd  ong. 5 km . Dat zal ik volgende week perfect afpeilen . Ik heb dus dit toerke van 12 km al lopend verkend . 2 km loslopen en dan 3 km tegen  marathon tempo . T'is te zeggen , met de hartslag die ik op de marathon mag hebben , 160 - 163 met als overslagpunt 166 . Mijn snelheid was 4.27min/km gemiddeld . Ik denk dat da goed is voor 3.10 u op de marathon . Deze versnellingen heb ik 3 x gedaan met nog  2 km uitlopen op het Zilvermeer zelf.

Dan naar huis en daar stond mijn vrouwke klaar met haar loopkleren aan . Zen welle weg ? Hela gij ... eest it drinken zalle en nen appelsien eten .Hoeveul muttek er duun ? 12 zal wel wel volston vandaug . 

Dus ik samen met haar weer op pad tegen 7 min/km . Maar ik was wel de'n kameel voor hare drank , maar ik had niks voor mij bij . Ik heb dat ook mar gezwegen want anders weet ik dat zij de helft minder zou drinken om mij ook nog wat te gunnen ( liefde ) , maar dan zou ze weer last gaan krijgen va haar blaas , dus braafjes niks gezegt en de stoere maar uitgehangen . Ik kreeg op 8 km echt een inzinking en moest mijn moed bij elkaar rapen om verder te lopen .  Ik had ondertussen ook niet meer gegeten van s'nachts 12.30 u , alleen maar fruit . Maar toen ik thuis kwam was ik er al overheen .Peggy had vandaag wel ne zeer hoge hartslag , 5 slage hoger dan anders , maar dat komt waarschijlijk door het te druk hebben op het werk .

Morgen is het rustdag , maar het weekeinde dat beloofd weer .Zondag trekken wij na het lopen naar Al Den Biesen  , waar een groot kastel staat , en zeer mooi is om te wandelen . Er zijn dan schotse feesten , met spelen van vroeger met de juiste klederdracht . Moet schijnt de moeite zijn .

18:07 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Schotten !!!! met of zonder ... Ik denk dat Peggy ga willen weten als dat nu echt waar is dat die Schotten geen broekjes dragen onder hun rok (Alé ik zou dat eingelijk eens willen weten);-)))))

Gepost door: katrien | 06-09-07

Trop... ... is te veel he. Als ge zo lang wacht met iets deftig te eten is het niet moeilijk dat ge na 20Km lopen een inzinking krijgt, verschiet er van dat het zo lang duurde. Knappe training wel. Dat wordt knallen in Eindhoven.

Gepost door: Mike | 06-09-07

mooi Zie, da's mooi, echte liefde, zelf niets drinken zodat Peggy meer zou hebben! Maar hou het wel veilig he coach! Alden Biesen is heel erg mooi, jullie zullen het er wel naar jullie zin hebben.

Gepost door: Julie | 08-09-07

De commentaren zijn gesloten.