08-09-07

zwaar weekeinde

Deze morgen was ik een uurtje later thuis door de drukte op het werk . Veel bakkers gesloten , en de mensen zijn nu toch allemaal terug van verlof denk ik . Dus het normale leven hervat zich terug , wat voor ons dan weer extra werk meebrengt .

Ik ben dus direct gaan slapen al was het maar voor een korte periode . Na 1.30 u slapen , moest ik mijn loopkleren gaan aantrekken , want dan stond er een training met de club op het programma in het prinsenpark . 3 km in en uitlopen met daarop volgend 3 x 3 km tegen marathon tempo. Het marathon tempo van een half jaar geleden is wel wat hoog gegrepen nu , met die onregelmatige trainingen de laatste weken . De hartslag wees uit dat 4.28 - 4.35 min/km het ong. zou zijn nu , dus daar trainen we op . Dus voor onder de 3.15 u in Etteleur , teminste als ik met er volledig voor kan opladen .

Morgen ga ik weer met Dirk zeer vroeg trainen . Om 5.30 u zal de wekker aflopen om tegen 6 u aan de sporthal te staan . Een lange duurloop van 25 km  dwingt ons tot deze vroege trainingen , want om 8.30 u moet ik thuis voor de deur staan want ons Peggy gaat zowat één van haar langste duurlopen doen met de club . 16 km staat er voor haar op het schema en dan volgende week weer een serieuse rustige week . Ik heb dit zo een beetje moeten aanpassen aan ons werkschema . 1x Zal ze nogwel een 18 km lopen maar dit zal niet op de weblogtraining zijn . 6.45 min/km is traag maar voor ons peggy is dit voor haar lange duurloop te snel , dus zal ze daar 12 km meelopen en wel tegen 6.30 - 6.45 min/km .We gokken op een halve marathon tempo van 6.30 - 6.40 min. als de hartslag het die dag toelaat.

Nu nog een 4 schema's maken voor Eindhoven al zijn ze er vrij laat mee . 

18:13 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

schema eindhoven Nu nog beginnen aan een schema ? Die zullen toch wel al zelf getraind hebben HOPELIJK ?

Gepost door: roadrunnerke | 08-09-07

TJA !! als je goed bent... krijg je veel klanten hé Coachy !! eigen fout ;-)))))

Gepost door: katrien r | 09-09-07

De commentaren zijn gesloten.