09-09-07

vroege lange duurloopvan 23 km

naamloos
Dit was het parcour waar Dirk en ik ons om 6.00 u deze morgen op begaven.Het was gewoon zalig om te lopen . Nog wel een beetje donker .We hadden ook besloten om deze keer het over de verharde weg te lopen en wegens te donker de bossen te vermijden .

Het tempo lag wel een stukje hoger dan vorige week toen we wel in de bossen liepen terwijl de hartslag vrij normaal was . We hadden een gemiddelde van 5.34 min/km en mijn gemiddelde hartslag was 132 .

Toen ik thuis kwam heb ik nog 5 min touwtje gesprongen . Normaal doe ik dit minimum 10 min en max 30 min. Maar ik heb al zo dikwijls op, dat touw gesprongen dat het al verschijdene malen gebroken is en nu is het zo kort geworden dat ik al aan het springen was met een gebogen hoofd . Anders bleef het touw achter mijn oren hangen . Dus morgen ga ik een nieuw touw kopen , zo ééntje met een tellerke op.


Ons Peggy is nu lopen . Dat is ook de reden dat ik zo vroeg vertrokken ben. Ze heeft een duurloop van 16 km op haar schema staan , en die deed ze graag met de club . Ze zal mijn gezaag onderweg beu zijn . Maar het zou voor mij ook teveel km geweest zijn vandaag . Morgen ga ik een 15 km loslopen tegen 6.30 min/km . 

09:41 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Vroege vogels ! 'T is inderdaad nog donker om 6u ,ik heb deze morgen ook om 6u de wekker gezet om mijn vetloopje maar , nog wat terug gekropen hoor !! zeg jij hebt nog wel veel energie over na 23km om dan nog touw te springen amai

Gepost door: katrien r | 09-09-07

touwtje springen Ja, dat zou ik ook niet meer kunnen, na 23 km. En zo vroeg opstaan is ook niks voor mij ...

Gepost door: Edith | 09-09-07

kapper Al een geluk dat je een goede kapster hebt want met langer haar had je nog meer moeten bukken ... hihi

Gepost door: Tinne | 09-09-07

Alee veel succes met uw nieuw touw vandaag :)
Na 23 km nog wat touwtje springen amai.

Gepost door: Yves | 10-09-07

Hartslag. Zo'n lage hartslag houden en toch een mooi tempo lopen. 't Is een droom voor veel mensen (van mij ook trouwens). Knap gelopen hoor !

Gepost door: Epo | 10-09-07

Touwtje Kunt ge niet gaan lopen en touwtje springen tegelijkertijd? Touwtje lopen of zo? Aan je hartslag te zien heb je toch nog adem over.

Gepost door: Fré | 10-09-07

Karakter Amaai das enorm karakter hebben om 06.00 vertrekken voor 23 Km. Heb al een paar pogingen gedaan om zo vroeg te vertrekken maar dat lukt me echt niet; misschien moet ik maar eens beginnen met touwtje springen...

Gepost door: Mike | 10-09-07

Amai Amai als ik dat zou doen val ik dood !!!
groetjes

Gepost door: jetty | 11-09-07

De commentaren zijn gesloten.