11-09-07

versnellingen

Toen ik vandaag thuis kwam van het werk was mijn bobeintje echt af . Ik was moe , en had precies veel slaap tekort. Na het beantwoorden van een paar mails , ben ik op de zetel gaan liggen en de hele namiddag geslapen . Dat deed echt deugd .Als de kinderen thuis kwamen va de school was het slapen natuurlijk afgelopen . De kleinste een beetje helpen met hun huistaak en dan het eten maken , omzo toch op tijd te kunnne eten voordat we nar de training vertrekken om 18.30 u .

Ik ben zoals ik vorige week al vermelde een groepke lager gaan trainen , omdat mijn hartslag niet snel genoeg zakte en zo dus deze trainingen geen effect  hadden . Nu zij we dus al 2 weken verder en het is echt precies een beetje loslopen . Zo voeld het aan , al was de snelheid toch niet zoveel trager . We moesten na het inlopen 4 x ( 5 x 300 m tegen 25 sec./100m Rust 100 m ) tussen de reeksen 500 m loslopen . Dan weer 2 km uitlopen .Mijn hartslag steeg niet hoger dan 162 en daalde op 20 sec naar 130 en op 40 sec zat ik onder de 100. Dus we zijn weer op goede weg .

Nog een mededeling voor  de weblogtraining op 23 september . Ik heb het voor elkaar gekregen om voor ons gratis toegang tot het park dus het enige wat we nog wel moeten betalen is de barbique en wat we drinken . De douchen zijn dus ook gratis . Bij het binnen gaan moeten we gewoon vermelden dat we webloglopers zijn en dan is de toegang voor, ons gratis die dag . Ons Tinneke gaat die dag graag fietsen , wat in Mol echt zeer goed kan . Met de lopers mee fietsen gaat voor de éérste 12 km niet , omdat er geen fietsen toegelaten zijn op die paden . Het is een natuur reservaat en daar worden de fietsen geweigert. Tot nu toe moet ze dus nog alleen fietsen , maar ik denk wel dat er minstens 1 iemand  zal zijn die het ook wel ziet zitten om met haar een 50 km te fietsen die dag . Ik ga zorgen voor een route die je eventueel kan doen , en dan zo,  dat je ons nog kan zien passeren op bepaalde stop plaatsen . Voor de geintereseerden , geef ééns een seintje .

En nu slapen , want morgen staaner weer wat km te wachten .Knipoog

21:35 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Die coachen van tegenwoordig !!! die maken van ons echte "harde jongens&(meisjes)" nog erger dan bij het "leger" vind je niet ?

Gepost door: katrien r | 12-09-07

Ikke kandidaat Ikke ben wel kandidaat om met ons Tinne te fietsen, maar dan moet ik eerst mijn GROTE fiets in ons KLEIN tuutje zien te krijgen, tenzij er daar ter plaatse een fietske voor mij is....

Gepost door: Julie | 12-09-07

Wat leuk , dat we gratis binnen mogen kunnen we een pintje meer drinken ;-)
gr

Gepost door: jetty | 12-09-07

BANGELIJK!!! Leuk dat ons Julie mee wil!
Julieke, ik ben geen prof maar wel een beetje afreageren he (20-25km/u?)

Gepost door: Tinne | 12-09-07

De commentaren zijn gesloten.