15-09-07

het loopt goed !!!

Deze morgen na het werk , éérst thuis de kroost wakker gemaakt , want r stond redelijk wat op het programma. Voor ons Peggy was het simpel , want zij moest gaan werken . Maar de kinderen hadden allebei vrij uiteenlopende plannen . De kleinste ,ons Femke dus wou ééns gaan proberen of er in haar teken kunsten verborgen zitten en ging naar de teken akademi haar talent tonen . Ons Sanne ging terug naar de dansschool voor de lessen expressie. Wat dat inhoud zal ik over een paar weken wel in de living bij ons te zien krijgen . En ik wilde gaan lopen . Maar het hoeft niet atijd tegen te zitten . Deze keer vielen de puzzelstukjes netjes op zijn plaats. Alles was netjes te plannen , en ik kon gaan lopen .Knipoog

Het was in het Prinsenpark te doen . Eerst 3 km loslopen en dan 2 x 5 km tegen marathon tempo , met 1 km loslopen tussen . En om dan weer af te sluiten met 3 km uitlopen . De hartslag was zeer goed . Verder gaande op de lactaattesten van 6 maanden geleden zou mijn hartslag op de marathon tussen de 160 en  de 164 zitten , en dan zou ik ong. 4.22 lopen , vor op e marathon  aan te komen met een tijd van 3.05 u . Nu ben ik veeeeeel minder getraint dan toen , maar het verschil van hartslag is piep klein . We liepen tegen 4.27 min/km  en mijn hartslag was 159 gemiddeld, dus dit is toch goed voor 3.10 u op de marathon . Zou ik dan toch , met nog even een tandje bij te zetten , in Etteleur nog een goede prestatie neer te zetten .Een pr. daar geloof ik niet in , maar zo onder de 3.15 u zou me erg tevrede stemmen .

Voor op de tombola komt er ook nog een brassband spelen , voor het amusement gehalte een beetje op te krikken . Deze mensen doen dit ook weer gratis . Ze staan bekent om de zaal direct op ze'n kop te zetten . Ik ga hen proberen een uurtje voor en na  de trekking te laten spelen , om de mensen toch een beetje in de juiste stemming te brengen . Dit met dank aan Frans Caeyers.

Nu nog een vraagje . Wie weet wat een ( am)Brassband is ? Smile

  

14:23 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Prettige zaterdag Toevallig hier beland.veel loopgenot vandaag.

Gepost door: Dirk | 15-09-07

Een Brass Band ... is een orkest (denk ik) met kopperen blaasinstrumenten (Engels afkomtig) die je hartslag in 2sec 10 slagen hoger maakt ;-) dus hou je maar vast ;-))))ps knappe training die 3u moet lukken in Etteleur(moet je het email adres vn een goeie coach ? wel zie Blog marathonmanneke "slagen verzekerd"

Gepost door: katrien | 15-09-07

Geen idee wat het is..Je gaat goed en ondanks de drukte en planning lekker getraind..En de marathon gaat zeker lukken.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 15-09-07

De commentaren zijn gesloten.