16-09-07

2 x 15 km is ook 30 km

Ik had deze morgen afgesproken met dirk zoals we al een paar keer gedaan hebben op zondag om onze lange duurlopen te doen . Ik had hem deze keer gebeld en op de voismail ingesproken dat het voor mij goed was om 6 u te gaan lopen . Dus ik deze morgen om 5.30u uit mijn bedje , dik tegen mijn zin , maar afspraken zijn afspraken . Een paar minuutjes voor 6 aangekomen en Dirk was er nog niet . Nog even heb ik gewacht tot 6.05 u en ben dan alleen vertrokken , maar beperkte wel de afstand tot 15 km , want deze avond , moet ik nog met mijn vrouwke mee voor een 15 km . Dus 2 x 15 is ook 30 km .

Morgen ga ik dan wel een 27 km lopen aan één stuk , maar daarstraks was er de goesting echt niet . Zondag is het mijn enige echte rustdag want ik zit in een 6 dagen stelsel te werken , en dan is het wel dubbel zo moeilijk soms om eraan te beginnen . Maar geen excuses meer , het karakter liet me in de steek vandaag . Morgen zal het beter gaan . En nu volgende zondag moet ik het zeker niet alleen doen . Dan wordt ik bijgestaan door een 20 bloggers die komen trainen in Mol . Ik kijk er al echt naar uit !!

13:23 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Mercikes ...voor het bezoekje & voor de goede raad! De komende weken gaat er zeker wat meer buiten gelopen worden! Tot binnenkort!

Gepost door: Tine | 16-09-07

volgende training ... 60 x 500 meter ;-)))

Gepost door: geert | 17-09-07

Kan wel begrijpen als je maar 1 vrije dag hebt dat het dan extra moeilijk is. We zien elkaar zondag wel coach.

Gepost door: Yves | 17-09-07

Moedig. Ikzelf probeer ook om het weekend als rust te beschouwen. Het vergt wel moed om toch te lopen. Toch knap om jezelf 2 keer op te laden en te trainen. Nog veel succes !

Gepost door: Epo | 17-09-07

Karakter.... Dat begrijp ik nu niet...
Geen karakter, geen moed, extra moeilijk...
wat lees ik hier allemaal???
Hup met de geit!!! Geniet ervan in de plaats!
Kwil gerust wat karakter, moed,... opsturen :-)
Lopen is een FEEST jongens!!! Enjoy!!!

Gepost door: Tinne | 17-09-07

De commentaren zijn gesloten.