19-09-07

wisselloop van 18 km

Gisteren is het er niet van gekomen om te gaan trainen . Ons Peggy ging een namiddagje dienst doen als schietkraam . Een dokter in Turnhout heeft als hobby , stenen van de nieren schieten . Om het zich zelf niet te gemakkelijk te maken , ging hij de steentjes éérst vergruizen in nog kleinere stukjes om er dan op te kunnnen schieten. Om de patient rustig te houden geven ze die éérst en soort drug , waardoor ze mij in het rose zag binnen komen . Ze zou dit nog plezant gaan vinden ook . Ik heb me dan ook dadelijk dat recept laten voorschrijven om thuis ook zo een spelletje " schieten " te spelen .:) 1.5 u hebben die heren zich met dit spel bezig gehouden . Maar ze waren dan ook wel met 4 en 1 dame  , waar ik me nu nog vanaf vraag met welk wapen zij ten strijde trok . Nog half versuft brachten ze haar op de kamer , en moest nog een tijdje wachten eer ik een fatsoenlijk gesprek kon voeren . Toen onze rambo , en held van de dag binnen kwam en vroeg " hebt u er last van " Antwoorde ze " ik heb er niks van gevoeld " ! Ik voelde me direct toch weer een hele vent want dat heeft ze tegen  mij nog nooit gezegt .Knipoog

Vandaag heb ik dan een wisseloop gedaan van 18 km . 2 km opgewarmd en dan 7 x 2 km tegen 4.20 min en tussenin 5 min loslopen . De hartslag zat buiten gewoon goed . Hij kwam niet boven de 160, en daarom ga ik morgen met mijn andere polar lopen omdat ik aan dit echt twijfel of het juist is . Het gevoel was wel goed . Ik was nooit echt vermoeid en zat zeker niet in het rood , maar 160 op deze snelheid is wel echt laag . De laatste km heb ik nog eens alles gegeven om dit echt te testen of die meter wel werkte . Ik liep die km in 3.35 min en hij ging toen ruim in het rood ( 185 ) . toen nog een kleine km uitgelopen , en ik had weer een zeer goed gevoel . Op die ene km na werden ze allemaal tussen de 4.19 en de 4.23 min/km gelopen .

Morgen een extensieve duurloop van 25 km . En nu mijn schatje nog wat vertroetelen , want het is toch een beetje pijnlijk geworden nu .

Voor diegene die nog iets moeten weten over de weblogloop zondag , kunnne nu een kijkje brengen op onze andere blog . http://webloglopers.skynetblogs.be/ Heb je nog vragen , gewoon mailen !!!

19:33 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

zo te horen is de "operatie" bij Peggy goed verlopen, wens haar nog veel beterschap! En wat die hartslag betreft: misschien ben je gewoon in uitstekende conditie? ;-)

Gepost door: Ruthje | 19-09-07

Rood Leuk om te zien dat jij ook fameus int rood kunt gaan. Alles goed verlopen is altijd goed nieuws!

Gepost door: Mike | 19-09-07

Taaie meid die Peggy ... die schat van jou is een taaie lady !!dus !!! dat betekend dat ons Peggytje in Eindhoven geen enkel probleempje zal hebben ... en wat betreft in het rood gaan...is dat ons Unite kleurtje niet ???? knap hoor !! ps Peggy verzorg je goed en veel beterschap

Gepost door: katrien r | 19-09-07

Hopelijk is Peggy nu van die ellende verlost.
Ik wist niet dat je hartslag ook hoog kon liggen. :)
Verzorg Peggy goed en tot zondag.

Gepost door: yves | 20-09-07

uiteraard ... ... natuurlijk duurde het zo lang alvorens je met Peggy een deftig gesprek kon voeren: zij is een vrouw ... dus niks om je zorgen over te maken ;-))

Gepost door: geert | 20-09-07

mol Maak er een leuke dag van mario !
groeten van de kust

Gepost door: kj | 20-09-07

stenen Hier op't werk gaat het er iets harder aan toe, hier vergruizen ze de stenen met een pneumatische boorhamer. Veel beterschap aan Peggy toegewenst. Maak er een leuke dag van zondag, voor mij is het dan spijtig genoeg een werkdag.

Gepost door: Dirk | 21-09-07

Goede middag !! Dag mario of moet ik ook coach zeggen . wil je voor mij nog ééns een schema voor de winter maanden opstellen ? Doe maar rustig aan hoor , want ik zit met mijn eigen computer te sukkelen en moet het nu stellen met die van mijn zus. Dus ik kan geen berichten ontvangen nu . Ik laat je wel een mailtje . Het schema van nu loopt af in november dacht ik .

Gepost door: leentje | 21-09-07

De commentaren zijn gesloten.