21-09-07

druk druk .....!

Gisteren had ik gepland om een lange duurloop te houden van 25 km , maar wat je hoofdje wil daar is soms je lichaam niet akkoord mee . Zo kwam ik gisteren redelijk vroeg thuis van het werk maar toch te laat om voor het middag eten terug te zijn , dus besloot ik om pas in de namiddag te vertrekken . Maar onder het eten overviel me de slaap . Ik kon mijn ogen niet meer open houden . Ik sleepte mij naar boven om toch te gaan lopen , maar dat ging niet door . Mijne baas spurte me achterna en gaf me ne'n duw zodat ik belande op het bed waar ze me op wees om daar en tijdje in door te brengen , en dan deze keer ééns om te slapen . Ze had gelijk , maar soms hebt ik iemand nodig die dat tegen me zegt. Maar s'avonds kon ze me toch niet tegen houden en ben ik nog een 12 km gaan lopen  tegen 4.45 min/km. Mijn hartslag was weer zeer laag .

Vandaag had ik voorgenomen , als ik thuis kom om niet éérst mijn computer op te zetten , maar direct te gaan lopen . Maar dat is nu iets wat me niet lukt . Dus toch weer wat tijd verloren dus . Maar dan toch vertrokken en 20 km gelopen tegen 5.30 min met een hartslag van 128 . Het gaat echt goed , en vanachter in mijn hoofd durf ik al wel ééns te denken om in Etteleur voor een pr te gaan , maar normaal gezien kan dat met dat weinig en onregelmatig trainen niet lukken . Maar dat ik zonder hartslag meter ga lopen is zeker , en dat ik de man met de hamer ga opzoeken is ook zeker .

Voor zondag op de weblogloop staat alle uitleg op http://webloglopers.skynetblogs.be/ . Tot zondag !

 

21:05 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

een beetje rust... is af en toe verplicht.... zei een heel erg goede coach me al vaker... gelukkig heb jij ook een goede coach! :-)

Tot zondag!!!

Gepost door: Tinne | 21-09-07

De commentaren zijn gesloten.