22-09-07

lastige training vandaag

Deze voormiddag ben ik naar het prinsenpark gereden om daar nog ééns met de club te trainen . Deze gasten staan een week verder dan mij omdat de meesten naar Keulen gaan om hun marathon te lopen .

Eerst 3 km opgewarmd , waar ik al direct in de gaten kreeg dat de hartslag niet was wat het moest zijn . Daarna waren we nog met ze'n vieren die 3 x 4 km tegen 4.25 - 4.30 min/km gingen lopen , met 5 min. rust ertussen . Ik zat de voorbije weken en zelfs tot gisteren zeer goed met de hartslag , maar vandaag wilde het niet lukken . Veel te hoog !! Aan wat ligt zoiets ? Te warm gekleed.  De zon die we niet meer gewoon zijn . Of gewoon een beetje vermoeid van de vele traingen + de uren die wij als amateurs nog moeten werken . Om de probleempjes binnes huis niet te vergeten ( kinderen die het moeilijk hebben met huiswerk , de één of andere tegenslag die je nog aan het verwerken bent,............... ) Maar bij mij is het vooral te weing rust . Dus volgende week ga ik het trainen zeker met 50% terug schroeven  . Ik zal met mijn vrouwke wat meelopen en misschien op woensdag ééns terug mijn tempo . Dus veel rust zal mijn schema bevatten volgende week .

En morgen is het zover . De weblogtraining in Mol ! We hebben het zonneke in elk geval aan onze kant. Dus tot morgen allemaal !

 

20:31 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.