23-09-07

weblog trainingsloop !!!

weblogloop  weblogtraining3  weblogtraining 4  weblogtraining 2

weblogtraining 5  weblogtraining 7

weblogtraining 8  weblogtraining 9  weblogtraining 10 De weblogtrainingsloop is voor mij geslaagd . Veel mensen aanwezig , en een mooie groep om samen mee te lopen . Het tempo lag in het begin op 7 min/km , zodat iedereen kon volgen . Jetty had een kleine achterstand , maar dat was iets en niks . Op km 10 splitsten onze wegen en liepen we met een 4 mensen minder verder . Op km 15 deed weer hetzelfde voor , maar toen haakte er meer dan de helft af , dus schoten er nog een 6 mensen over die hun training van 28 km hebben afgemaakt . Ik had de afstand verkeerd afgemeten , en miste 2 km . Maar dat hebben we natuurlijk opgelost door en nog vlug een Rondje van 2.5 km bij te doen . Iedereen is volgens mij goed aangekomen , maar de snelste lopers en nu zonder een naam te noemen , hadden het vandaag  op het laatste moeilijk . Knipoog  

Na het lopen konden we dadelijk aanschuiven aan de barbique die voor mijn part geslaagd was . Maar daar zullen de commentaren op de andere blogs wel duidelijkheid over geven  .

Bedankt om allemaal te komen ! Ik doe dit zeker nog wel een keer , maar nu éérst onze marathon  en Make-A-Wish afronden !!!19:00 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (18) |  Facebook

Commentaren

snelste loper in moeilijkheden Ik denk dat dit een beetje normaal is ik zou het enorm moeilijk hebben om aan 7km/h te lopen .

Gepost door: roadrunnerke | 23-09-07

à Jan: 't was 7 min/km hé, uiteindelijk gemiddeld 8,7 km/u.
à Mario: merci voor de organisatie! 't was allemaal super hoor!!

Gepost door: Ruthje | 23-09-07

Hoi Mario. De lopers schenen stuk voor stuk heel enthousiast te zijn. Over de après loop kan ik zelf oordelen. Het was heel gezellig! Lekker eten, goeie babbel, mooie omgeving, schitterend weer, schoon volk, ... En zo kan ik nog even doorgaan. Volgende keer zal ik trachten mee te lopen!

Gepost door: Homer | 23-09-07

Après loop!? Manman wat een woord heeft Homer daar weer voor gevonden!? Als we het op die manier gaan aanpakken dan moet er voortaan op den toog gedanst worden en moet er gluhwein zijn! Misschien een idee vr een winter-weblogloop!? Dan kan ik tegen dan ook misschien mee doen :-)

Nee serieus...echt heel knap geregeld allemaal Mario zowel tijdens als après en ook de fietsers zijn tevreden.
Merci ook weer voor de raad en het gesprekje tijdens de "après".

Gepost door: Tinne | 23-09-07

Bedankt! Coach, duizend maal bedankt voor deze schitterende dag! We hebben er echt van genoten en 't was supertof dat je voor mij en Tinne speciaal een fietsroute had voorzien. Bedankt ook voor de fiets en de lekkere BBQ. ECHT een geslaagde dag!

Gepost door: Julie | 23-09-07

Super Een super, formitastische, geslaagde dag .. leuk om een deel van die webloglopersbende te zijn.

Gepost door: Edith | 23-09-07

Leuk Fijn om te lezen dat het zo een succes was. Echt jammer dat ik er niet kon bij zijn; maar geloof me Studio 54 zat in mijn benen deze middag...

Gepost door: Mike | 23-09-07

Bedankt!! Ha Mario! Ontzettend bedankt voor de fijne dag! Fantastische omgeving, prachtig parcours, heerlijk gelopen, heerlijk gegeten! en super gezelschap!

Gepost door: Petra | 23-09-07

Dank u voor de mooie dag ! Echt geslaagd !!Een heel mooi parcour,spijtig dat ik niet dichter woon ! En met de weergoden had je precies ook een afspraak hé?
gr

Gepost door: jetty | 23-09-07

Bedankt voor een echt geslaagde dag. 't Was allemaal dik in orde.

Gepost door: Yves | 23-09-07

Top! Wat moet ik nog aan de reacties van mijn voorgangers toevoegen? Het was gewoon top!!

Gepost door: M@urice | 23-09-07

Mercikes Heel erg bedankt Mario voor de organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar, zeker als je er nogmaals zo goed weer kan uitzoeken. :)

Gepost door: Gert | 23-09-07

prachtig ..ja echt waar,prachtige lokatie,fantastisch weertje(speciaal bijgeboekt zeker),tof gezelschap,en lekker bijgetankt daarna,bedankt dat ik jullie daar mocht vergezellen en hopelijk tot een volgende,groetjes vanuit wetteren.

Gepost door: dirk(loopbuddy yves) | 23-09-07

Een prachtige weblog ontmoeting en goed georganiseerd Mario.
Leuk en had er graag bij willen wezen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 23-09-07

Merci Mario voor een toffe dag! 't Is zeker voor herhaling vatbaar.

Gepost door: philippe | 24-09-07

geslaagd! Ik heb alleen maar goede reacties gehoord. Volgende keer wil ik ook er bij zijn. En hoe heb je dat eigenlijk georganiseerd met de zon???

Gepost door: Dirk | 24-09-07

Bij Maurice en Petra heb ik kunnen lezen hoe geweldig het was. Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

Gepost door: jan | 24-09-07

VERSCHRIKKELIJKE PIJN ...... in het hart dat ik er niet kon bij zijn , denk dat er geen seconde voorbij ging dat ik niet aan jullie gedacht heb, tja er zijn nu eenmaal prioriteiten in het leven :-((((( maar ik vind het reuze fijn voor jullie dat het een zeer geslaagde dag was , met al de voorbereiding die je gedaan hebt... met sukses Mario !!

Gepost door: katrien r | 24-09-07

De commentaren zijn gesloten.