30-09-07

lange duurloop van 25 km

3Het was weer vroeg dat ik uit mijn bedje moest .Maar het ging precies stukken beter dan de voorbije weken met opstaan . Ik has er echt zin in . Ik had ook weer afgesproken met Dirk om samen te lopen . Voor hem was 25 km voldoende .  Voor hem is het nog maar 1 week rusten - trainen , want volgende zondag zal hij in Keulen een aanval doen op zijn pr. , en die ligt 20 sec. beter dan het mijne . Het was hij die me da laatste 700 m voorbij liep in Visé en nog 20 sec. van me weg liep . Ik weet het al wat jullie denken . Dat overkomt mij niet 8 Ik pers er dan het allerlaatste uit , maar die steekt mij niet voorbij . Wel nu denk ik dat soms ook ,, maar als op dat moment je benen niet meer willen , kan je het eventueel op je handen proberen . Ik was toen bijlange niet stik kapot , integendeel zelfs, maar ik kreeg het tempo niet meer hoger . Een betere verklaring heb ik er niet voor .

Vandaag liet hij me niet achter en bleven we netjes naast elkaar lopen , en net als de lopende dames hebben wij precies van alles te vertellen . De,tijd vliegt voorbij al waren we toch 2.19 u onderweg geweest . Gemiddelde snelheid was 5.35 min/km. En de hartslag 130 - 135 . Volgende week zal ik het alleen moeten doen en dan plan ik toch een 30 km . Dit is niet ter voorbereiding van Eindhoven he . Eindhoven is voor mij ook een soort training ( wel een beetje doorgedreven in afstand ) . Maar ik mik op Etteleur , maar ben tot vandaag nog niet 100% zeker dat ik effectief zal gaan hoor . Het hangt van een paar dingen af , die nog moeten geregeld worden.

Ik heb gisteren op de andere blog http://webloglopers.skynetblogs.be/ een berichtje geplaatst over Eindhoven  van, wat , waar en waneer. Maar ik kreeg gisteren te horen van iemand dat het pacour inn Eindhoven volledig veranderd is , en dat het vertrek aan de universiteit is , maar de aankomst wel op dezelfde plaats . Ik ga dit nog ééns navragen , maar als dit zo is , dan is de afspreekplaats beter aan de universiteit zelf en neit aan de ondergrondse parking in het centrum. Maar bij een bevestiging hiervan zal ik dit wel veranderen op de blog . Dus blijf dit in de gaten houden  . Iedereen wil toch bij de groepsfoto zijn he ! En een groeps foto met supporters erbij moet ook kunnen . Dus Maarten ( onze blog fotograaf ) het zal en foto in breedbeeld worden . Met supporters moeten we toch aan 100 mensen geraken he !! Doe jullie best en wees erbij !!!Verdeel jullie op het parcour en moedig de bloggers aan .  Julie als supporters zijn dan van groot belang!!!

Tot in Eindhoven !!!!  

10:43 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Smile.... kzal er zijn.

Merci weer voor al je goede zorgen en geregel voor die dag!

Gepost door: Tinne | 30-09-07

Eindhoven de start is helemaal niet aan de universiteit hoor. Wel op een andere plaats dan vorig jaar, nl. aan de Emmasingel. Maar dus evengoed in hartje Eindhoven en cfr. de website blijft de parking onder het stadhuisplein fungeren als ontmoetingsplaats

Gepost door: Ruthje | 30-09-07

Een "Allerounder" als coach !!!!! Een die schema's maakt,raad heeft op elk moment dat we "pieppen", Haast op Marathon's , alles regelt op loop arrengementjes, Trainingenloopjes in elkaar steekt, je in het "oog" houd als je niet buiten je "schreef" loopt , moed in fluistert , en nog ook een goede papa en echtgenoot is en daarop nog veel gaat werken !!! Wel Mario !! wat zouden we allemaal zonder jou aanvangen ??? BEDANKT !!!!

Gepost door: katrien | 30-09-07

Emmasingel Zoals Ruthje al opmerkte de start is aan de Emmasingel. Dit is hemelsbreed 100 meter van de startplaats van vorig jaar verwijderd. Het parcours is wel volledig veranderd. Op mijn weblog een beschrijving in 9 delen, waarvan er nu 7 on-line staan. Groeten uit Eindhoven

Gepost door: M@urice | 30-09-07

Super Waar haal je al die energie vandaan .. zo voor uw bende zorgen .. Trouwens, knappe training, 5.35 m/km .. is voor mij wel heel snel hoor, maar in Eindhoven zal ik dat toch moeten proberen.

Gepost door: Edith | 30-09-07

Coach Wederom bedankt voor de goede zorgen. Wat zouden we toch zonder jou moeten doen!
In Eindhoven komt mijn vrouw en jongste zoon van bijna 15 ook mee kijken. Uiteraard ook al vanaf zaterdagnamiddag.

Gepost door: Gert | 30-09-07

Dat gaat helemaal goed komen in Eindhoven, helaas kan ik niet komen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 30-09-07

Thanks! Voor je organisatie voor Eindhoven en vooral voor je super goede schema's!!! Ik kijk alvast uit naar mijn eerste halve marathon in Eindhoven!!!

Gepost door: Muriel | 02-10-07

De commentaren zijn gesloten.