03-10-07

 

training
Zoals ik gisteren vermelde ging ik vandaag 3 x 3 km tegen marathon tempo lopen . Het is perfect verlopen . Ze waren wel een paar sec sneller dan het tempo moet zijn . Ik denk van te vertrekken aan 4.25 min/ km en het tempo te kunnne optrekken naar 4.20 min/km . Morgen da ik nog een kort duurloopke doen van 18 km , en het weekeinde wordt weer wat schipperen . Normaal gezien op zaterdag een tempo loop van 15 km met 2 km in en uitlopen.

De verkoudheden zijn in het bloggers land doorgedrongen . Al verscheidene berichten gekregen van verkoudheid en wat dan te doen . Warm onder de wol kruipen ? Wel je kan zo wel ééns 1 dag je wat extra verwennen en je training overslaan , maar een verkoudheid geneest echt niet beter door binnen te blijven . Integendeel zelfs , je blijft zo in de omgeving waar de ziekte kiemen rondhangen . Kleed je stevig aan en ga gerust een toerke lopen . Laat die hartslag meter thuis , want die gaat nu toch stukken hoger zijn ,en loop  zeer rustig op gevoel .

Kom op 25 november wandelen in Mol ten voordelen van Make-A-Wish. Inschrijven kan vanaf 8 u tot 12 u .  Om 13.30 u begint er een brassband te spelen tot 15.00 u . En om dat uur begint de tombola trekking met als hoofdprijs een reis naar Jamaica. Wees erbij!!! En zeg het voort.

Dit alles gaat door in het Zilverbos op het Zilvermeer te Mol !!

21:03 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Gelukkig noog geen verkoudheid en griep hier aan de kust, maar het kan zo komen..
iedereen beterschap de komende tijd.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus. | 04-10-07

Ik ben er gelukkig vrij snel vanafgeraakt.
Ik probeer er zeker bij te zijn de 25 ste.

Gepost door: Yves | 04-10-07

Nagel op de kop !! :-))))))) Er zit veel waarheid in ,vanmiddag na mijn buitenloopje vn 18 km een heel ander mens ,snotter en snuit is losgekomen !!! Dokter Mario of moet ik zeggen "veearts" ge spreekt de waarheid ;-))

Gepost door: katrien | 04-10-07

De commentaren zijn gesloten.