12-10-07

Ik heb gedroomd.....

Ik heb gedroomd , waren de woorden waar het verhaaltje van Eindhoven een paar maanden geleden mee begon . En zie nu , we zijn van die dag nog maar een klein stukje verwijdert.

Laten we ééns nog een klein stukje verder terug gaan . bv. 1 jaar geleden , toen kwamen we ook al bij elkaar op de webloglopen die telkens met veel entoesiasme werden beantwoord door het groeiende aantal mensen die vanuit Nederland en Belgie samen komen om hun favorite sport , lopen te beoefenen in goed gezeldschap . Er werden ook afspraken gemaakt toen om met een rood T-schirt te lopen om mekaar zo te herkennen , want we waren tenslotten allen vreemden voor elkaar . Er wordt en werd toen ook een groepsfoto genomen waar naar het schijnt Frank spencer een hele mooie verzameling al van heeft . Maar als ik toen die leuke bende zag staan op foto , is rood niet altijd rood . Sommige zijn in't roos , de ander in rood met een ander leuk kleurtje . We wilden een groep zijn , maar toonde dat niet echt vond ik . Het voorstel om eeneigen T-schirt te laten maken met een door ons ( homer dacht ik ) zelf gemaakt logo , werd met zeer veel entoesiasme onthaald . Julie nam deze taak op zich om dit  uit te zoeken hoe en waar we hier het best voor konden zijn , en wat dit ons gaat kosten . Na het bekent maken van de prijs konden de bestelingen beginnen komen . Niet minder dan 67 stuks zijn er gemaakt en verdeeld , waar er nu nog altijd 2 niet afgehaald zijn bij Ruhtje en dus verder verkocht worden in Eindhoven , als ze al niet weg zijn nu .Het verdelen ervan was zowat het moeilijkste . Julie heeft ondanks haar blessure van toen op heel veel wedstrijden de bloggers zelf gaan opzoeken om hen hun materiaal te bezorgen .   Een echt succes was dit !!  

Snel daarna kwam het idee weer in me op om een speciale weblog op te richten http://webloglopers.skynetblogs.be/ waar we beter het algemenen nieus over het bloggen konden zetten , zodat we niet elke blog moeten afschuimen om te weten wie wat waar en hoe zal zijn of naartoe gaat . iets aankondigen ka dus nu zeer gemakkelijk. Ook je eigen wedstrijd van bij jou in je dorp kan je op deze site promoten . Wil je echt op de voorpagina stuur je ons een mailtje ( Julie , frank , mario , en ruthje ) en dan zetten we je berichtje erop .

Het ging allemaal zo vlot dat ik ervan begon te dromen . ik droomde van met een zo groot mogelijke groep naar een marathon te gaan , en daar onze kunsten te vertonen . Het voorstel werd weer zeer goed onthaald . Ik zorgde voor een optie op 10 kamers in het Eden crown hotel , waar we dan eventueel een heel weekeinde konden verblijven  met de welgekende voordelen . Redelijk snel kwam er reactie op en de tabbeltjes verschenen dagelijks nieuwe namen in , voor een totaal van 45 - 47 lopers .

Dit succes zette me weer aan het denken , en met een beetje heen en weer gemaild te hebbne met , jaja weeral ons Julie besloten we om ons in te zetten voor een goed doel . Maar het  welke ? Deze éénvoudige vraag bleek na een paar mailtjes verstuurd te hebben , nog niet zo,gemakkelijk . het moest ons ook liggen he . Geen mega grote dingen helpen , maar onze eigen hulpactie tot iets. Het werd Make-A-Wish . Maar toen begon het met de dingen die we niet verwachten . Regels , regels die we moeten respecteren om in de naam van deze orgenisatie te mogen handelen . De papieren werden getekend , dus de verantwoordelijkheid van stommiteiten ligt bij ons . Na deze hele rompslomp te hebben afgehandeld  gingen we onze ideen aan de bloggers voorleggen . En om dit kort te houden en niet verder uit te wijden , wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie inzet .

We hebben ne de kaap van 10.000 euro bereikt. En daar moet nog een fikse som bijkomen als je al de inspanningen op andere blogs leest die hier nog niet bij geteld zijn .

De sponsor site die Werner gemaakt heeft , is echt een succes . Het in een gemak voor de mensen . Dus Werner , jij ook zeer erg bedankt !!   

En allemaal tot in Eindhoven .

ps. Het lijstje van de schema's is na 1 dag niet comuteren  ( ps dokter geweest ) weer wat aangegroeid . Bloggers krijgen altijd voorang  , Dus wie er nog geen heeft   , gewoon mailen .

 

14:05 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

EEN V.I.P. BENDE !!!!!!!! je haar komt ervan overeind !!! ik vind het een verschrikkelijk eer om bij z'on prachtige groep te mogen horen !! tot morgen K & C

Gepost door: Katrien | 12-10-07

Eindhoven Ere wie ere toekomt :
het initiatief om met zo een grote bende naar Eindhoven te gaan lopen is jouw verdienste.
Intussen hebben vele handen het werk lichter gemaakt.
Proficiat met je initiatief en tot in Eindhoven !

Gepost door: frank spencer | 12-10-07

Je hebt er je hart en ziel ingestoken coach.
Dikke proficiat. Ook aan alle anderen die er aan meewerkten. Tot zondag.

Gepost door: Yves | 12-10-07

Fantastisch toch hé ! Je hebt al zoveel van je eigen dromen waargemaakt én nu gaan ook nog eens zoveel kinderen gelukkig zijn ! Wat kan hier meer op gezegd worden dan dat het gewoon SUPER is !!! Er zijn héél wat mensen die hiervan nog wat kunnen opsteken ......

Gepost door: Els | 12-10-07

Tot morgen... ... en na afloop kunnen we er daar enen op drinken. Maar geen Heineken hé.

Gepost door: Christophe | 12-10-07

De meeste dromen.... De meeste dromen...
Vandaag is rood...
Heeft Marco aandelen???

Wat ik wou zeggen... je bedankt hier veel mensen, groot gelijk, de genoemde mensen hebben veel gedaan! Echt bangelijk!
Maar vergeet jezelf niet!!!
Bedankt Mario!!!
En BLIJVEN DROMEN want dit alles is echt leuk en een groot succes steeds!

Tot zondag!

Gepost door: Tinne | 12-10-07

Tot morgen (of zondag) Ik probeer zaterdagavond even in jullie hotel langs te komen. Mocht dit niet lukken ben ik zondagochtend om 10 uur bij de parkeergarage op het stadhuisplein. Ik zal de eerste 10 km van de marathon mobiele fotograaf zijn en proberen zoveel mogelijk rood vast te leggen. (Maarten staat overigens bij mij in de straat .....) Mensen die op de halve marathon 2 uur of net een paar secondjes daaronder willen lopen kunnen zich bij mij aansluiten. Ik ben met wat collega trainers haas voor de twee uur groep. (Gele hesjes met tijd er op)

Gepost door: M@urice | 12-10-07

mercikes! Een succesverhaal inderdaad coach, en de sleutel ervan ligt bij de inzet van ons allemaal! Het is leuk zo'n fijne groep mensen te hebben met een gemeenschappelijke interesse en een gemeenschappelijk doel! Bedankt voor alles, en zeker voor vanmiddag!

Gepost door: Julie | 14-10-07

De commentaren zijn gesloten.