18-10-07

20 km tegen 5 min

Vandaag heb ik echt een dagje rust genomen . Daar bdoel ik mee dat ik de computer niet heb opgezet om te kijken wie er gemaild heeft . Ik ben dadelijk na het werk gaan slapen en dit heeft me echt goed gedaan . Toen de kinderen thuis kwamen van de school , was de rust wel voorbij en heb ik me dan ook met hun huiswerk en hun verhaaltjes over school en hun vriendinnen mogen aan horen .

Deze avond ben ik met de club gaan lopen maar omdat de marathon voor hun er al op zit , zijn de km die er gelopen moesten worden wat aan de weinige kant en heb er dus op mezelf nog een aantal bij gedaan . Het ging zeer vlot , al voelde de benen op het laatste weer wat dik en zwaar aan .

Ik heb daarstraks nogwel naar het hotel in eindhoven gebeld na dat ik maandag al een mail gestuurt had zonder reactie erop . Ik heb daar mijn beklag over het afgelpen weekeinde ééns gedaan , en met de vraag wat daar aan gedaan kon worden om dit voorval zo snel mogelijk te vergeten . ik stelde ze voor om ee  bepaald bedrag aan Make-A-Wish te schenken voor onze ongemakken  veroorzaakt door hen . Ze zouden het gaan bekijken wat ze konden doen , maar iets zal hierop zeker volgen . Ik was verantwoordelijk hiervoor en ben dus echt in mijn gat gebeten door hun slechte service . Je probeert alles zo goed mogelijk te laten verlopen , maat het zijn de dingen die jezelf niet controleert die je het meeste zorgen baard. Ik had hierop wel heel wat nagatieve reactie's op verwacht , maar niks ...dus allemaal bedankt ! ik hoop dat het volgende keer beter is .

Mijn plannen voor de volgende maanden !!!

* etteleur marathon

*11 november , cross cup , jogging vooraf georganiseert door onze club van 5 -  10 km

*marathon van Antwerpen  voor een tijd van 3.05 u of sneller .

* najaars marathon van ????? om weer te hazen voor???? . En voor een tijd van 3.30 u

Er zullenn tussenin nog heel wat 10 - 15 km wedstrijden tussen vallen maar die nu al plannen is echt niet mijn ding . het hangt heel veel van de werk situatie af en van waar zijn er bloggers . De wesrijdkalender invulle is darom een optie die iedereen wat meer zou moeten gebruiken . Het is gemakkelijk voor u en anderen .

Ons Julie heeft de foto's online staan , en  kunnen dus besteld worden . Wacht hier niet te lang mee , want er kruipt veel tijd in om dit te verzenden en te selecteren van wie wat en hoe  . Later op de maand heeft ons julie het weer wat drukker met het nakijken van de gestorte bedragen voor make-a-wish. En dit doe ze allemaal na haar werk er nog bovenop . We zijn ermee begonnenen werken dit af met heel veel inzet en plezier , maar die kleine dingen zouden we wel, graag vlotjes laten verlopen zodat ze niet op het laatste van de maand nog speciaal moet omlopen voor 2 foto's bij te laten maken , want als het van mij moet afhangen zou dat dan niet meer gaan . De uiterste datum is 1 nov. dacht ik , dus hou je daaraan en doe het voor make - a-wish.

Ik ga nu ook mijn selectie doen !

21:47 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Plannen Mooie plannen voor de komende maanden .. 11 nov zie ik ook wel zitten.

Gepost door: Edith | 18-10-07

Plannen??? najaars marathon van ????? om weer te hazen voor???? .
:-)

Gepost door: Tinne | 18-10-07

5***** Sterren Haas ... Denk dat er nu al veel een "optie" gaan nemen op u ;-)))))
Mooie plannen !! Antwerp-Marathon ben ik ook aant toverwegen (maar sssst!!! Christ weet nog niks , durf nog niet ;-))

Gepost door: Katrien | 19-10-07

Knappe vooruitzichten Coach !
Je weet weeral waarvoor je je in het zweet gaat lopen.
Als je een leuke 10km-wedstrijd weet, laat maar iets weten - je uitdaging neem ik met plezier aan ;-))

Gepost door: philippe | 19-10-07

Haasje Goed idee om het hotel op die manier te benaderen. Dit is echt wel het minste wat ze kunnen doen.
Volgend najaar zou ik terug naar Eindhoven willen of naar Amsterdam. Als ik 3:30 niet haal in het voorjaar, vermoedelijk Rotterdam of Parijs, ben ik één van de kandidaten om gehaasd te worden.

Gepost door: Christophe | 19-10-07

Tombola Als het zo blijft gaan zal je een voorwiewordikhaas-tombola moeten inrichten vrees ik. En natuurlijk kreeg jij geen negatieve mails, de fout ligt volledig bij het hotel; dus niet wakker van liggen!

Gepost door: Mike | 19-10-07

De commentaren zijn gesloten.