21-10-07

Laatste duurloop.

Deze morgen kon ik de wekker wel alle hoeken van de kamer laten zien . Dat ding maakt mij al elke dag wakker , en dan op die ene vrije dag geeft hij het nog niet op .Het was 5.45u toen hij van zijn oren begon te maken . Om de rest van de familie niet te veel last te bezorgen , ben ik maar direct uit mijne nest gekropen en mijn loop teneu aangetrokken . Ditmaal was de lange broek weer uit de kast gehaald en zelfs de handschoenen waren welkom. De hartslag meter aan , een paar busjes drinken en hop om 6 u was ik aan het lopen . Nee da's iet waar . Ik heb éérst nog een 15 min achter de computer gezeten Verlegen. Het lopen ging zeer vlotjes . Hartslag op 140 gehouden en mijn tempo lag toen op 5.15 - 5.30 min/km dus vrij normaal . Het geen me opviel was dat het inorm donker was . Geen maan te bespeuren en sterren waren er ook niet veel te zien , dus zal het wel wat bewolkt geweest zijn . Zoals ik iedereen zou aanraden en normaal gezien ook verplicht is , had ik geen reflecterende vest aan en dus bijna onzichtbaar voor de mede weg gebruiker.( zal niet meer gebeuren ) Ik kies wel paden uit waar ik geen last heb van auto's en zij niet van mij . Zoals ik al zij was het zeer donker en naast de ring was er geen lichtje te bespeuren . Ineens , 5 m voor me dook plots een wandelaar voor me op . Wij schrokken beiden zo erg dat het vertaald werd met een luide kreet van wouiuououo .......ook vroeg op pad. Hij had mij dus ook niet gezien . Voor de rest nog 2 herten gezien en vescheidene konijnen . Na 2.15 min zat mijn laatste duurloopke erop.

Wat doe je dan al die éénzame tijd onderweg ? veel denken......dromen.....plannen maken . Zo zat ik al te denken van zou ik die ideen die er al een paar maanden in mijn hoofd hangen nog niet bekent maken ? Is het nog niet te vroeg zo na Eindhoven ? Worden de bloggers dit niet moe , al dat gedoe van dit en dat doen ?  Doe ik daar goed aan ?

Een ding is zeker . De droom van eindhoven en Make-A-Wish is nu al een succes dat ik nooit verwacht had . Er spelen nu nog zo een 2 ideen door mijn hoofd die we zouden kunnen doen , en in vergelijking met eindhoven overstijgen die alles . Morgen of overmorgen maak ik het bekent . 1 ding is voor 2008 en de ander voor 2009 .

Hoe benieuwd jullie zijn of hoe hoog je interessen hierbij is , zal ik wel  zien uit de reactie's. 

17:45 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

COACH !!!!!! Kom bijna GEK dat ik niet kan lopen en jij ,JA !! juist !!JIJ gaat ons hier nu nog nieuwsgierig maken met GROOTSTE PLANNEN !!! FOEI !!! nog een "nagel" eraf ;-)))))ps vergeet niet te rusten hé deze week ;-)))

Gepost door: Katrien | 21-10-07

Plannen Blijven plannen maken .. ik ben ook nieuwsgierig .. en rust goed uit deze week, zodat je kan "vlammen" in Etten-Leur.

Gepost door: Edith | 21-10-07

héél tof! Tja, niet echt eerlijk, maar ik weet al waarover het gaat, je hebt al één fan :-) En wees gerust, het geheimpje van Ruth en mij is nog niet veranderd :-) Knappe training overigens, je bent klaar voor Etten Leur!

Gepost door: Julie | 21-10-07

Komaan Mario! Gooi het in de groep!!

Gepost door: Homer | 21-10-07

'k heb al zo wat vermoedens, maar hou de bloggertjes nog maar in spanning Mario, des te spectaculairder wordt de verrassing dan als je het wereldkundig maakt ;-)

Gepost door: Ruthje | 21-10-07

Nu al zeggen dat ik het een geweldig idee vind kan ik natuurlijk niet, ik weet niet waar het over gaat. Maar ik kan wel al vertellen dat ik al die plannnen niet moe wordt. Ik vind het zelfs leuk. Kom er dus maar mee voor de dag.

Gepost door: Christophe | 21-10-07

Ging jij niet schilderen... in plaats van ons wat te plagen? :-)

Nee serieus....het klinkt nu al leuk dus ik ben morge weer op blog-post!

Groetjes

Gepost door: Tinne | 21-10-07

nieuwsgierig Mannen zijn niet nieuwsgierig. :)
Zeg het verdorie!!

Gepost door: Gert | 21-10-07

Fabriek Jij bent precies een droomfabriek aant worden, misschien moet je eens aankloppen bij de Vrt... En nu rusten maar voor Ette-Leur. En nee hoor ik ben niet nieuwschierig...

Gepost door: Mike | 22-10-07

nog één keer... slapen...

Gepost door: Els | 22-10-07

De commentaren zijn gesloten.