23-10-07

Dromen van......

Laten we maar verder gaan op basis van dromen. Tot nu toe is alles uitgekomen waarvan ik de laatste tijd gedroomd heb , alleen onder de 3 u lopen zal nog even moeten wachten . Maar wie had ooit gedacht , dat wij als webloggers zo een hechte groep zouden worden . Dit is temeer bewezen in 2indhoven en op nog tal van andere webloglopen . Ook de inzet voor het goede doel Make-A-Wish is een onverwacht succes . Dit kan men enkel bereiken door goed samen te werken met een grote inzet . Op 25 november verwacht ik dan ook alle webloglopers in Mol . Ook diegene die door omstandigheden zich een beetje op de achtergrond gehouden hebben voor deze actie . We zijn met ze'n allen webloglopers , en geen 25 gesellecteerden .

Maar wat na 25 november ?

Gaan we nu bij de pakken blijven zitten ? Ik denk er nog niet aan !! We gaan nu pas echt beginnen, zou ik durven zeggen . frank spencer heeft al aangekondigt om op 25 - 27 april samen een weekeindje door te brengen in saint saiveur ,  de achtertuin van Muriel en philippe. En er zullen hopelijk nog wel tal van andere wedstrijden komen waar we toch een aantal bloggers zullen treffen .

Maar zo toch 1 groot iets per jaar moet toch ook kunnen . Zoiets waar we met de hele groep samen aan en naar toe leven . Dit moet goed gepland  en georganiseert worden . Dus daarom ben ik er weer vroeg mee . Een deel van de webloglopers vonden het een schitterend idee dat wat ik een paar maanden geleden voorstelde om door heel Belgie te lopen van blogger tot blogger ,waar we dan telkens een ballon doorgeven aan de blogger die daar begint te lopen met zijn verzamelde groep  tot de volgende blogger . Iedere blogger stippelt zijn stukje uit dat hij die dag loopt tot het volgende punt . De grote bijeenkomst zou zijn in Oostende om daar met ze'n allen die het afgelopen weekeinde een stukje gelopen hebben , het laatste traject tot Gistel te lopen , waar onze supper blogger Koen van steenkiste  ons wil ontvangen in zijn sporthal waar we dan kunnen douchen  en eventueel nog eten . De details volgen nog , maar éérst moet ik nog overlegen met ..........over het eventueel ons weer te laten sponseren door degene die met de loper meelopen door een betaling van ????euro . Er is sprake van contacten met een tv programma , daar is al voor geschreven dacht ik , Dus we zijn er al wel mee bezig met een paar mensen , maar iets echt concreets van hoe en waneer staat nog niet vast . De afstand die ik destijds  geschat had was ong. 180 km , en het langst overbrugbaar stuk was 60 km  en dat zou dan juist in de nacht vallen , en omdat ik met de nacht werk en gewoon ben , neem ik zeker dat stuk voor mijn rekening met de plaatselijke gids op de fiets of lopend. Maar ik hoop dat dit het gespeks onderwerp van 25 november wordt , want dan zijn we er met ze'n allen en is ideen wisselen het gemakkelijkste .

Wat was het idee voor 2009 ? En waarom zo laat ?

Ik loop met deze plannen al geruime tijd rond , al voordat ik met bloggen begon maar dacht toen meer van ooit ooit ......En ik denk dat het nu tijd is om dieooit om te zetten in NU DOE IK HET!!!!  Maar die IK hoop ik te veranderen in WIJ ALS WEBLOGLOPERS organiseren in 2009 een echte eigen ingerichte loopwedstrijd met kinderlopen - star2run loop - 5 - 10 km wedstrijd . Met de locatie ben ik natuurlijk al bezig geweest en van de gemeente krijg ik groen licht en zelfs al de hulp die ik nodig heb van brandweer - tot zieken wagen , sinializatie . Maar ook hier staat alles nog in de beginschoenen . Het parcour s voor 70 % klaar , als ik overal toelating krijg om te mogen lopen ( natuurgebied ).  Het is dus wel weeral in Mol .

Wat verwacht ik dan van de bloggers als dit in de smaak valt ? Er zijn al wel een paar bloggers die ik zeker iets speciaals wil vragen om te doen en te helpen organiseren . En zoals altijd is daar al zeker ons Julie bij die hier al vanop de hoogte was  . Maar ook bv. Werner zou ik willen vragen om voor dit zo een site te maken waar men zich op kan voorinschrijven  . Maar ook Edith en Ruthje en mischien nog een zesde persoon , die mee de grote lijnen uit zetten , want dat kan niet met 65 ideen tegelijk , maar de voorstellen kunnen wel aangebracht worden via de blog . De naam zal altijd zijn De webloglopers organiseren de ..................jogging van Mol !! Die naam vul ik nog niet in om de snoepers van Mol mij niet voor te laten zijn ! Waarom wachten tot 2009 ? Omdat , als wij dit doen , wil ik wel hebben dat het af is . Niet rap rap wat paaltjes zetten en een startlijn trekken en hup we zijn weg . Nee , Er moet een serieus lok middel zijn . Het parcour en de omgeving zal dat zeker zijn , maar er zou bv. een zeer grote prijzen tafel of 1 grote prijs zoals die reis van Make-a-Wish . Ook hebben we tijd nodig om voldoende reclame te maken. We moeten in de jogging boek komen van 2009 , dus daar hebben we maar tijd voor tot half 2008  dacht ik . Maar als alles nu meezit met de actie van 2008 , dan kunnen we dan de pers al bespelen voor onze jogging . Ook zal die dag zelf wel een heel aantal mensen bereid moeten zijn om te helpen ( signalisatie , aankomst , drankbevoorading , ........) Maar ook hier zij er oplossingen in de maak voor dat te beperken .  En waar ik nog het meeste op hoop , is eengrote sponser te vinden om ons groepke met dit te sponseren ( spa , Jetair , of.......) en hen uitspelen als grote sponser en met hun bijdragen er iets groots van kunnen maken .

EN IS DIT ZOT GENOEG OF KAN ER NOG WAT BIJ ????

   

 

12:29 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

nóg zotter? en morgen lezen we hier dat je met een eigen luchtvaartmaatschappij gaat beginnen zekerst?? ;-)

Gepost door: geert | 23-10-07

MOET TE DOEN ZIJN !!! EN WE GAAN ER VOOR !!!!!! op onze steun mag je rekenen BELOOFD ;-)))
Ps mag niet vragen hoe je je voelt zeker momenteel in je "uitwring dagen"voor Etten- Leur ???? ;-))))

Gepost door: katrien | 23-10-07

Muriel en wie? Wie is Philippe? Rijdt mijn vrouw een scheve schaats?

Gepost door: Christophe | 23-10-07

@ Christophe Ja Christophe Jonge... En uit ondervinding weten we dat Mario's dromen meestal uitkomen he...

Gepost door: Homer | 23-10-07

Kdoe met alles mee! Laat maar weten
wie, wat, waar, wanneer...
mijn handjes en koppie zijn beschikbaar om met vanalles te helpen!

Gepost door: Tinne | 23-10-07

Ik doe zeker mijn best om er zoveel mogelijk bij te zijn. Je loop terug over van initiatieven. Knap.

Gepost door: yves | 24-10-07

Ik doe mee! Prima idee Mario! Ik doe mee!

Gepost door: M@urice | 24-10-07

Plannen Lange terijnplanning, de beste basis om dromen waar te maken. Ziet er weer allemaal veelbelovend uit...

Gepost door: Mike | 24-10-07

Dromen Grootse plannen, Mario.
We doen ons best om je te helpen om die te realiseren, hoewel Mol niet onmiddellijk naast de deur ligt.
@ Christophe : welke scheve schaats ?
" Huh, I know nothing ... :-) "

Gepost door: frank spencer | 24-10-07

jawadde aan ideeën geen gebrek hé Mario! Voor de jogging van 2009 mag je al op mijn hulp rekenen voor al het schrijfwerk, folder etc...da doe ik graag hé ;-) veel succes!!

Gepost door: Ruthje | 24-10-07

Amai zeg ! Waar haal jij de fut toch allemaal vandaan :-)
Ik volg dit op de voet ! Misschien kan ik wel bekerkes water uitdelen ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 25-10-07

De commentaren zijn gesloten.