30-10-07

bedankt !!!

Bedankt allemaal voor de vele lovende woorden . Dit geeft mij weer de nodige steun om er weer volledig voor te gaan de volgende winter maanden . Nu zit ik hier ook weer met geweldige stijve benen , en een zee van tijd , die ik nu vooral opvul met het maken van de schema's. Zoals ik al verkondigd heb , ga ik volgend jaar op 20 april de marathon van Antwerpen lopen , en hier me volledig voor inzetten . Maar ook op de 10 km streef ik deze winter terug naar een pr. dus onder de 38.45 min . Dit zal bijlange niet gemakkelijk zijn , maar we moeten toch naar iets kunnen streven . Ook zou ik ééns graag een halve marathon echt voor een tijd lopen , want ja je leest het goed , ik heb nog nooit een halve marathon echt door gelopen. De club wist dit altijd wel te ontmoedigen zodat het telkens een  snelle duurloop werd . Maar meer en meer verzet ik me tegen deze vorgekoude regels die me veel, beperkingen geven in het doen wat ik graag doe en het regelen zoals mij het beste uitkomt . Ik geef daarom aan de mensen wel advies wat de beste indeling van een jaar is , maar dring dit niet op en geef ze de voledige vrijheid om hun programa van doelen te kiezen , maar zelf zit ik met die beperkingen van de club . Ze hebben het wel zeer goed voor hoor , en voor iedereen goed doen is met een groep van 250 leden niet mogelijk . Maar dat neemt niet weg dat ik ook wel ééns wat anders wil . En als je hun manier van denken tegen spreekt of je er tegen verzet het te volgen , dan zak je automatisch naar de allerlaagste schuif .Maar dat is nu mijn slecht kantje . Hoe harder iemand zich tegen mij verzet , hoe meer ik ga dwars liggen . ( ik heb er soms zelfs plezier in ).

Ook hebben mijn 2 angels in Dublin , grootse prestatie's   geleverd. Ik  heb het natuurlijk over   

Ruthje en Julie !! Ruthje heeft ervoor gezorgt dat de uitslag van de resultaten van mijn schema's op 100% blijft staan . Dus iedereen die deze periode een schema had heeft ofwel een pr. gelopen ofwel bij een éérste (halve)marathon , een beter resultaat neer zette dan ze voor ogen hadden . Nog 1 persoon staat in de wacht lijst .Yves , hij gaat New york veroveren . Als hij er nu ook nog in slaagt om zijn doel te bereiken heb ik 22/22 .Dit geeft me evenveel of zelfs meer voldoening dan 3.15 u op een marathon lopen . Maar wie er nog niet is bijgeteld en dat ook niet verdient is ons julie . Wat zij , hoe ze het doet ?????? Niet te verklaren !! Zij is zoals iedereen wel weet dit afgelopen jaar meer gekwetst geweest dan iets anders , met als langste periode van ong. einde juli , met 3 weken plaaster in augustus , heeft zij tot 3 weken geleden geen meter gelopen . Een hele moeilijke mentale periode voor haar geweest . In eindhoven kwam ze met de vraag , zou het niet mogelik zijn om toch op het gemakske te lopen op de halve marathon . Ze had al wel een 2 x  10 km in de benen zitten -) . De risico's kent ze , en ze staat erachter , dus ja loop maar met ons mee tegen 6.45 min. Onderweg straalde het geluk van haar af en dit werkete ook aanstotend tot mijn vrouwke die er heel veel aan gehad heeft dat ze mee liep samen met  Mike . Dat zag ik ook bij de aankomst . toffe madam die Julie ,was het éérste wat ze zei toen we alleen waren . 

Maar nu .........Nu heeft ze zichzelf en alle regeltjes van de logica aan de kant geschoven en belachelijk gemaakt . Ik wist al wel van haar plannen af , en afraden heb ik het niet gedaan , maar erachter staan om nu ook de marathon te lopen in Dublin , kon ik niet . Maar ik zei haar zo " Als jij beseft wat voor risico dit inhoud , en je staat daar volledig achter , dus niet achterom kijken als je geblesseert terug komt  , dan kon  niemand mij van mijn plannen afhalen "  Wat ze ging beslissen was voor mij ook een verassing , mar had wel een sterk vermoeden . Maar wat ik nooit had durven denken is , dat ze ook nog een pr. zou lopen .

Kan iemand haar nu een beetje intomen , kalmeren , want mij lukt het toch niet meer !! Julie en Ruthje .......Een dikke profficiat !!

19:36 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Goe bezig!!! Proficiat aan jou en aan alle PR-lopers en en en
euh...gewoon aan iedereen!

Groetjes

Gepost door: Tinne | 30-10-07

Mooie vooruitzichten en een pr op de 10km en halve zou mooi wezen natuurlijk.En de meiden hebben een pracht resultaat gehaald en Dublin en naar mij gaan ze zeker niet luisteren, want dan lopen ze volgende week weer een marathon ;-) hahaha..
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 30-10-07

Dat is hier niet meer te doen !!!!! Wat een "bende" !!! allemaal kontent !! niet te doen wat er hier allemaal gebeurt !! wel Mario , het is een hele eer om jou als coach te hebben !! E PLURIBUS ENUM !!(een uit de duizend) BEDANKT VOOR ALLES !!

Gepost door: Katrien | 30-10-07

supercoach piep Mario, superdikke proficiat met je marathon in Etten-Leur!! en bedankt voor het coachen!! enne Julie...die is gewoon niet te stoppen, 'k heb het ook heel efkes geprobeerd ;-)

Gepost door: Ruthje | 31-10-07

Wie het zegt Jij bedankt coach, 't is mede dankzij jou dat iedereen zo'n mooie resultaten neerzet!

Gepost door: Julie | 31-10-07

dubbele proficiat! wel op z'n plaats: proficiat met je eigen knalprestatie, maar evenzeer met die van je legioen!!

Gepost door: geert | 31-10-07

Een dikke profieciat coach Mario.... voor jezelf en ook voor iedereen die met je schema's traint!

Gepost door: betty spencer | 31-10-07

De commentaren zijn gesloten.