02-11-07

Ik leef nog hoor!!!

Een paar bezorgde reactie's met de vraag of ik nog leefde na het lopen van de marathon , zet me nu dan maar even aan het schrijven van  dit kort verslagje .

Als je je afvraagt of ik mij ook aan de looploze week hou , kan ik je al direct zeggen dat ik nog geen meter gelopen heb . Morgen ga ik me er wel aan wagen op he parcour dat we éérst al gaan afzetten voor de cross cup in mol die volgende week zondag doorgaat op het domein het zilvermeer . Begin dit jaar is dit nog te doen geweest in Mol en toen heb ik daar nog een  weblogloop gehouden . Dit jaar zijn jullie natuurlijk ook allemaal weer uitgenodigt om te komen lopen in mol voor de afstanden van 5 - 10 km jogging die in de voormiddag doorgaat op het door ons morgen perfect afgezet en uitgestippeld auto vrij parcour , dat een klein beetje zal verandert worden om het nog sneller te maken . Dus minder bochten en alles op de asvalt , dus geen 100 m zandweg meer . De afstand is perfect en de prijzen tafel is zeer groot en die direct na het lopen begint. Dus geen lange wacht tijden.

Waarom ik dit nu zo laat op de blog zet is simpel . Het is weeral in Mol . Voor mij niet erg ....maar ik zie jullie allemaal veel liever met een grote zekerheid komen op 25 november met onze wandeling en tombola trekking hier ok op het zilvermeer . Dit is toch de dag waar we met ze'n allen naar toe geleefd hebben . Dus 2 x komen ...zeer graag , altijd welkom !!! Maar op 1 x reken ik zeker , en dat op 25 november . De hele dag is gevult en anders makelijk op te vullen door jezelf , omdat Mol vele mogelijk heden bied . Breng gerust deze keer je schoonmoeder mee en al je sponsers . Verhongeren hoeft niet . Eten en drinken is er genoeg voorzien en daarvan gat ook nog en deel naar Make-A-Wish. Deze afspraak heb ik met de uitbaters van de taverne .  

 

21:48 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Rust na de Marathon Eh... U bent toch trainer van (bijna) alle belgisch Marathon-Webloggers ?? Waarom lees ik dan alleen bij U dat er een week rust wordt genomen na de Marathon ;-) ?? Ha ha ha !!! Heerlijk dat de belgisch toptrainer het met me eens is om na de Marathon de rust te nemen en de spieren te laten herstellen. Wil eigenlijk dolgraag weer lopen maar daar denken mijn spieren nog heel anders over. 25/11 kan ik helaas niet - heb al andere planningen maar heel veel succes gewenst aldaar.

Gepost door: Bjorn Paree | 02-11-07

De commentaren zijn gesloten.