03-11-07

Mijn éérste training!!!!

Deze morgen na het werk en na nog een paar mails verstuurt te hebben , heb ik mij op de zetel gelegt om toch nog een uurtje te gaan slapen voordat ik naar het Zilvermeer ging. We werden daar verwacht om 9 u om het parcour van de Cross cup klaar te zetten . Vele handen make weinig werk . Daarna zouden we dan de training aanvatten .Maar om 8.45 u maakte Peggy mij wakker. Allee sta ééns op ... ge moet naar het zilvermeer he ! Ach laat me nog liggen ...nog een uurtje ! Om 9.30 u terug wakker en deze keer was het van moeten . Eens wakker ....geen probleem meer , dus samen met peggy naar het zilvermeer waar e werkzaamheden al goed opgeschoten waren . om 10 u begon de training en de verkenning van het nieuwe parkour van de jogging voor volgende week . Al zeg ik het zelf ... Het is er stukken beter op geworden . De training bestond uit 5 rondjes van het parcour vann 2.5 km die dan telkens met 15 sec/km sneller gelopen werden . Het laatste rondje ging tegen 4.15 min/km . Ik heb er dus nu maar van genoten want volgende week ben ik het die als éérste over de meet zal komen . Zeker weten !! Ong. 20 km per u. zal mijn snelheid zijn . Goe getraint zal je denken , talent dat nu boven komt ........Nee nee , het zal per fiets zijn . Ik moet met de éérste  mee fietsen om te voorkomen dat deze gasten na het vierde toerke de weg toch nog zouden kwijt spelen -) . Ik had graag gelopen ...Edith gehaast bv. Maar bij een organisatie van iets , zijn er altijd mensen die zich ervoor moeten inzetten , al is mijn bijdrage maar bizonder klein hoor .Maar als Edith gedubbeld wordt ( 10 km 32 min ) dan loop ik met haar de resterende ronde nog mee . ( als ik mag ?? ) Daarna een goede pint drinken .

Voor de rest is het vandaag een dagje geweest voor de kinderen . Naar speelstad geweest waar ze naar harte lust konden ravotten en wij samen nog wat bijpraten . En nu nog wat blogjes lezen en aan een nieuwe recruut zijn schema werken , denk ik . Het is iemand dit vorig jaar met de kust marathon nog tegen me zij , dat hij nooit zou lopen en dat hetr niks voor hem was . En ik geloofde hem toen ook nog . Maar met een supper talent van een vrouw aan de zijden , is hij nu toch al zover dat zijn gedachten naar de 10 mijl van Antwerpen dwalen . Met een beetje hulp moet dat lukken zij hij .

Over wie heb ik het nu ??? Tip : het is geen vrouw !!-)

19:04 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

'k weet het! tuurlijk is dat onze eigenste Homer die je nu gaat coachen! Die 10 miles worden een makkie voor hem, 'k zou hem ineens een marathonschema geven ;-)

Gepost door: Ruthje | 03-11-07

Zo van gedacht veranderen, en toch geen vrouw??!! Da moet ne speciale zijn...

Gepost door: Homer | 03-11-07

Die "snelle" jongen FRANKSE van "de Bloggers" ????? alvast succes !!Coach ik ga je een raad geven "Top atleten" hebben soms éraar en meilijk " karakter hé ;-))))

Gepost door: katrien | 04-11-07

De commentaren zijn gesloten.