04-11-07

 

naamloos

Op dit parcour dat je ziet op de foto hierboven zal de zilvermeer jogging doorgaan op zondag 11 november 2007 ! Het is een zeer snel parcour dat volgens mijn garmin 10120 m is , dus niet perfect 10 km . Maar ook de garmin maakt fouten en binnen kant bocht nemen is ook iets dat belangrijk is . Volgens zo een officieel meterke is het perfect 10 km . En waar zal het 100% perfect zijn ?

Vandaag heb ik ook weer en training achter de rug . Loslopen tegen 5.30 min.  Ik was al wel op van 6.30u maar omdat het nog wat donker was heb ik nog wat gewacht to 7.30 u om eraan te beginnen . Na een dikke 40 min was ik weer thuis en stond de ontbijd tafel al netjes gedekt , de koffie klaar . Vlug onder de douche , om zo snel mogelijk van deze aangename verassing te kunnen genieten . Was dit nu echt speciaal voor mij ......? Tuurlijk.....maar ik ga seffens ook wel  lopen ,dus dat moet nog even kunen zakken  he .

Onde het eten hadden we het natuurlijk over het lopen en onze planningen voor de volgende maanden en dat van de bloggers. Ik vertelde haar dat ik een schema voor homer gemaakt had voor de 10 mijl in Antwerpen.Gaat die daar aan meedoen ?? Jeb!! En voor welke tijd ? (Ga ik nog voor mezelf houden )  Wat ,...zo snel ? Da's sneller dan ik !!!  Ze is namelijk voor zich zelf zo een beetje een strijd aan het criëren om voor de homer te blijven !! Waarom ?? Ze zijn beiden van een 0 sporter naar een actief sporter geëvolueert , en dat trekt het competitie gevoel aan . 

We hadden het ook over mijn plannen op de marathon in Antwerpen , en zei dat de 3 u zou aangevochten worden . 3 uur ....dat lukt u nooit , erbij neervallen zeker ? Weet ge wa ...stopt er al maar mee met dromen . Als gij onder de 3 u loopt tracteer ik een weekeindje naar eigen keuze , en als de homer die tijd die ge zegt tegen mij kan lopen , dan maak ik er nog een chapagne ontbijd van ook . En wat is je tegen prestatie hierop als je het niet haald ? Euuuuu......hoe groot is mijn kans dat ik dit haal ..mmmmmmmm.......inelk geval veel minder groot dan dat ik het wel haal , en homer ......geen twijfel aan , die haalt dat. Er zal dus met een zeer grote zekerheid een weekeindje gepland kunnen worden , want de tegenprestatie is net hetzelfde . Dus Homer , man , laat me niet in de steek !!

Vandaag gaan we nog een wandeling doen en voor de rest een luie zondag , denk en hoop ik !!   

10:33 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Competitie .. Toch leuk als we mekaar zo aanporren .. Peggy, succes verzekerd !!! Antwerpen, here we come !! We gaan allemaal voor een "best" tijd !!

Gepost door: Edith | 04-11-07

goeie motivator wow Mario, je vrouwke heeft blijkbaar de perfecte motivator gevonden, dat wordt spannend in Antwerpen en begin jij al maar lekker uit te kijken naar dat weekendje met champagne-ontbijt! Parcours in Mol ziet er geweldig uit, maar ik ga mijn eerste echte "snelle" wedstrijd toch maar houden voor in Lier de 24e november. Veel plezier in ieder geval!!

Gepost door: Ruthje | 04-11-07

Wat een conversatie aan de ontbijttafel op een zondagmorgen!!! Als ik het zo lees hangt er een zware last boven mijn schouders.
Nu er zo in publiek een handschoen geworpen wordt, moet ook Peggy een blog starten, zodat ik ook een beetje kan volgen!!
Ik had gehoopt op een champagneontbijt op de dag van de 10 miles, maar dat zal ik nu misschien maar beter niet doen...

Gepost door: Homer | 04-11-07

Hazen in Anrwerpen Hmm, ik doe ook de 10mijl in Anwerpen. Kan ik misschien iemand hazen? :) lol

Gepost door: Gert | 04-11-07

Wat een vrouwtje !!! Dat schatje van jou ! ewel das de meest motiverende "mental coach" die ik ken ! Peggy , als je nog veel z'on beloftes doet gaat je ventje volgend jaar nog al die Keniaantjes voorbij rennen met veel "zwier en zwaai" ;-)))

Gepost door: katrien | 04-11-07

Peggy ... is toch een schat van een vrouw hé ! U zo soigneren ! Zelfs tijdens de privémomenten thuis nog altijd met je leerlingen bezig, een topcoach dus !!!

Gepost door: Epo | 04-11-07

Weekeind Allee vooruit ge gaat weeral op weekeinduitstap. Maar ge gaat uw best moeten doen er zitten een paar venijnige stukjes tussen in Antwerpen. En wie gaat de 10 milers hazen las jij de Marathon doet. Even snel rekenen... 11 uur start Marathon + 3 uur lopen = 14.00 uur finish. Iets drinken en eten, de tram terug naar Linkeroever... dan ben je net op tijd aan de start van de 10 Miles he...

Gepost door: Mike | 05-11-07

De commentaren zijn gesloten.