05-11-07

 

Vandaag ben ik echt gaan werken met een ongelooflijk rotgevoel. Volledig in de knoop met mezelf. Constand zijn er zaken die door mijn hoofd speelden . Maar dan na thuiskomst een flinke toer gaan  lopen en alles was al een stuk helderder.  Ik had voorzien om een 12 km rustig te joggen tegen 5.15 min en een paar versnellingen  te doen . Na 2 km  te hebben losgelopen heb ik 15 x 200 m tegen een frustatie tempo gelopen . 20 - 21 sec / 100m was vandaag niks te snel met 200 m wandelen ertussen . De hartslag zakte bij mij niet zo snel , allee toch  iet zoals ik het gewoon  ben . Ik had 1.30 min nodig om aan hartslag 100 te geraken . Maar we hebben met geduld gerust in de hoop dat het morgen beter gaat. In totaal had ik 13.8 km gelopen en de frustatie's waren zo goed als weg . Wat moet ne mens nog meer hebben . Morgen op  de club , versnellingen op  de piste . 10 x 300 m tegen 23 sec. Voor de rest van de dag heb ik alleen  maar geslapen . Ik had het nodig ! Morgen maken we nog wel een schemake af , maar ik denk dat iederen zeker tot het einde van deze maand verder kan , dus ik sta niet achter maar een beetje voor .

 

Yves heeft ondertussen ook zijne marathon gelopen . Onder de 4 u was zijn doel . Dat hij dat ging halen daar was geen twijfel aan . Bij zijn schatting nar zijne tijd was ik wel zeer optimistich , maar diende ook een beetje om hem wat vertrouwen te geven . Maar hij heft er toch nog een zeer mooie tijd neergezet op zijne éérste marathon van 3.51 u . Dus 22/22 , 100% hebben de schema's gewerkt , maar ook en dat is het allerbelangrijkste . Ik had het genoegen om voor 22 mensen met een ongelooflijke doorzetting het schema opvolgden . Bedankt hiervoor allen . Volgend jaar worden de grenzen weer wat verlegt , maar met een goed winterschema zal je deze trainingen met even veel gemak en evenveel plezier kunnen aanvatten.  

Nu weer wat gaan slapen , want ik heb het deze keer echt nodig . 

22:24 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Slaapwel Slaapwel coach! ;)

Gepost door: Gert | 05-11-07

Slaapwel.... Soms kan het eens even te veel zijn he!
Het hoe en wat weten we niet maar...
kop op... lekker uitrusten en
dan zal het gauw weer beter gaan!!!

Gepost door: Tinne | 05-11-07

synchroon synchroon hebben we een off-day gehad....
hebben we dan vandaag synchroon een superdag? Ja toch!

Gepost door: Julie | 06-11-07

Schema's ! Ja die schema's werken wel degelijk als ik zo de resultaten van al je leerlingen bekijk. Ook werkcollega Yves heeft het inderdaad schitterend gedaan ! Dankzij Coach Mario !

Gepost door: Epo | 06-11-07

Gisteren een :-((( - dagje kan gebeuren , maar aan mijn nieuw schema te zien voor Antwerpen zou je het niet zeggen!!!;-) ps Proficiat met al de geslaagde trainingesschemas je moet het maar doe hé , ik zou nu graag eens al die gezichten willen zien van diegene die AL HET NEGATIEVE COMMENTAAR ! geschreven, gemaild ,en geblogd en geroddeld hebben vol ongeloof over onze trainingen en de schema's (in mijn stoutste dromen zie ik ze voor me ;-))))

Gepost door: katrien | 06-11-07

Wat een training al niet kan doen hé. Hopelijk had je vandaag dan toch een betere dag!!

Gepost door: Ruthje | 06-11-07

Geen enkele leerling stelt je blijkbaar teleur... Oei oei oei...

Gepost door: Homer | 06-11-07

Rustig aan en het komt helemaal goed!.
En inderdaad een mooie tijd op je eerste marathon en een goede schema gebruikt.
Groet rinus

Gepost door: Rinus | 07-11-07

De commentaren zijn gesloten.