09-11-07

 

Vlug een beetje schrijven ! Moest nu ons peggy thuis zijn en mij hier nog altijd achter de computer zien zitten , dan denk ik dat ze mij persoonlijk bij mijn handje nam , en mij in mijn bedje zou stoppen . Ik heb de laatste dagen mijn mails bijna niet meer beantwoord op de hele belangrijke na ( mmm..hier moet ik mee oppassen , wie of wat is belangrijk? ) Nee i heb ze allemaal wel gelezen maar terug beantwoorden is er niet nu te veel aan , maar ik ben nu volledig bij . Ook nog een schema gemaakt voor de "angels" die de zottigheid deze keer niet meer onder controle hebben . Tja , en het is aan hen om dat te onthullen .

Ook weer een paar nieuwe mensen erbij gekomen  die via wat mond reclame bij mij terecht komen .  Ook is er weer een klein groepke star2runners begonnen en de éérste die er vorig jaar mee begonnen zijn , zin nu met een eigen persoonlijk schema aan het trainen . Ze zijn wel maar met de helft niet meer die de 10 km haalden of wilde doorzetten . Dat laatste speelt een grote rol , dat doorzetten .

Ik heb ook naar het hotel in Eindhoven gemaild en gebeld over onze mis toestanden . Zij vinden dit verschrikkelijk en bieden ons volgend jaar de kamers weer aan , aan een nog voordeligere prijs als we moesten komen . Ik heb zo, al hier en daar ééns rond gemaild en denk dat er wel redelijk wat mensen voor te vinden zijn om volgend jaar weer naar eindhoven te gaan . Ik ga in elk geval !! En ga daar weer hazen zoals elk jaar .

Wat bied het hotel?

Ze geven ons de kamers aan 90 euro en het diner , dat er deze keer zeker zal zijn aan een prijs van 15 euro pp. met koffie of thee inbegrepen . Ze zouden ons extra in de watten leggen om alles wat er dit jaar is mis gelopen , weer goed te maken . Ik ga het zover drijven dat we toch een beetje kunnen kiezen wat we wille eten met de groep . ( dat krijg ik wel klaar ) Ook op de kamer zal er een aangename verassing zijn voor iedere blogger . De kamers mogen ook weer behouden blijven tot zondag avond , zonder uur !! Het verschil is toch 12 euro per kamer met het dinner bij in geteld . Dus dat is toch niet niks !!!

Het is nog vroeg om daar over te beslissen en al voor in te schrijven , maar zo weet je wat er broeid door de hoofden , en kan je er rekening mee houden bij je verdere planningen . De marathon van Eindhoven is gewoon te mooi om hem over te slaan , al is het maar als training . Goedkoop en prima georganiseert met een publiek dat je nergens niet vind.

En nu ga ik slapen !!! straks nog vlug de reactie's hierop lezen !! 

14:00 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Marathon Eindhoven staat op mijn verlanglijstje. Maar ik weet wel nog niet of ik van zaterdag zal gaan of van zondagmorgen.

Gepost door: yves | 09-11-07

2personen de suite met "hemelbed" ;-)) tis voor de rappe ;-))als we geen eten hebben hebben we toch dit ...

Gepost door: Katrien & Christ | 09-11-07

Eindhoven Reserveer voor ons maar de Honeymoon-suite :-)

Gepost door: frank spencer | 09-11-07

waar kunnen we alvast reserveren? ;-))

Gepost door: Ruthje | 09-11-07

Eindhoven! Jaja, wij willen ook wel terug naar Eindhoven. En ik denk dat het hotel zich geen twee keer dezelfde fout kan veroorloven. Muriel laat weten dat ze een schema voor de marathon zou overwegen. Goed idee? En ik wil ook wel, als ik nog kan lopen tegen dan... (3:15?)

Gepost door: Christophe | 09-11-07

Eindhoven opnieuw? Hmmm ik geef toe, het klinkt verleidelijk. Maar ik heb nog maar 2 marathons gedaan en 2 keer... Eindhoven. Vermits ik er volgend jaar maar 1 ga lopen zou dat 3/3 zijn. Toch even over nadenken.

Gepost door: Gert | 10-11-07

wij ook! Maarten en ik zijn zeker van de partij als er weer naar Eindhoven gegaan wordt. Ik hou het wel bij de halve marathon, want als ons GROTE doel meevalt in augustus, dan staat er waarschijnlijk ong de marathon van Berlijn OF venetie OF... op het programma. Super idee! En bedankt voor het schema! Zo zot zijn we toch niet?

Gepost door: Julie | 10-11-07

Dat is dan mooi geregeld en toch wel aardig van het hotel.
En nu maar afwachten wie er allemaal naar Eindhoven komen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 10-11-07

gezien de leiemarathon om de 2 jaar is... mja,.. why not ? maar of het een honeymoon wordt met een marathonlopende roeland ??? hmmm, against all ods mss ?

Gepost door: jogginggirl | 10-11-07

De commentaren zijn gesloten.