12-11-07

dagje extra thuis

Vandaag was het dan voor mij ook ééns uitslapen op ne maandag . De kinderen hadden wel school . En de keren dat ik de kinderen naar school kan brengen of al gebracht heb , kan ik op 1 hand tellen . Dus heb ik ze , en ook ons Peggy , vandaag ééns verwent s'morgens . Om 6 u was ik toch al uit mijn bedje . Voor mij is dat uitslapen . Eerst naar de bakker gereden , en ja deze keer naar de concurentie om verse pistoletjes te gaan halen . Om 7 uur iedereen uit zijn bed gezet , en dat was naar wat ik hoorde 30 min éérder dan anders .Moet dat zo vroeg ? Ik wil nog slapen ! Vooruit opstaan , dat half uurtje maakt de zaak niet ! Toen ze beneden kwamen en daar de nog ligtjes warme pistolees , warme chocolade melk , aantroffen , en na het eten nog een zee van tijd hadden , vonden ze dit toch wel tof . En ons Peggy had het dus ook wat rustiger ! Ik heb ze dan ook naar de school gebracht , te voet .

Na dit zeer aangename maar zeldzame gebeurtenis ben ik gaan lopen . 15 km  Zeer rustig langs de velden ,bossen en beekjes . Ik heb hier echt van genoten . Ik had dit nodig en de hartslag was zeer prima . 5 min/km met hartslag 145 .Daar kan je nooit moe van worden , denk ik -) !!

Nog even bij Frans en Jeanine gestopt voor de laatste bestelling voor flayers te doen . Nog 400 stuks laten bijdrukken om in Kasterlee dit weekeinde uit te delen en nog wat in de brievenbussen te steken . 

Dan weeral de kinderen halen en aan het avond eten beginnen  . Witloof met kaas en hesp en pure !!mmm....het was zeer lekker !! En nu is Peggy weer naar de dokter want nog 8 dagen aftellen en ze kan weer naar het ziekenhuis voor de andere kant van de nieren te vergruizen . Allee , de stenen erop toch !!

Enzo hebt ge constand wel iets rond je hoofd..

 

20:45 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Een echte "nieuwe" man ja Mario ! ze zijn zeldzaam de zogenaamde nieuwe mannen
Ps Aan Peggy ,we duimen voor een goede afloop met de niersteentjes ,hou je sterk hé

Gepost door: katrien | 12-11-07

zalige verlofdag Een extra dagje, en dan alleen thuis, dat is puur genieten, en zo worden de huisgenoten ook extra verwend !!!

Gepost door: Edith | 12-11-07

Leuk Amai, je hebt duidelijk genoten van je dagje verlof, samen met Peggy en de meisjes. Leuk om lezen! Veel sterkte voor Peggy!

Gepost door: Julie | 13-11-07

Congé Amaaaai jong, lang uitslapen d'as bij mij tot 11uur of zo...
En op uwe congé doen ze je dan nog schema's maken ook. 'T is nie te geloven.

cisse

Gepost door: Cisse | 13-11-07

Vrije tijd. Tof hé, zo eens je vrije tijd nuttig en aangenaam spenderen. Moest ik 5 min/km lopen, dat zou ik niet echt kunnen blijven lopen zoals gij ! Ik zou daar wel moe van worden ze !

Gepost door: Epo | 13-11-07

Lekker het vrouwtje en de kinderen verwennen en het avond eten klinkt ook heerlijk!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 13-11-07

5min/km alleen van daar aan te denken voel ik me al moe worden

Gepost door: Nico | 13-11-07

De commentaren zijn gesloten.