13-11-07

versnellingen , door de regen !!

Zeggen tegen iemand , dat ze hun karakter soms moeten boven halen , dat doe ik graag . Maar nu was het weer mijn beurt om dit boven te toveren . Om 18.30 u begint de training met de club , maar toen het tijd was om te vertrekken regende het pijpenstelen . En ik daar door rijden met mijn fietske ? Da ziet ge van hier ! Ons Peggy was al met de auto weg om de kinderen naar de bomma te brengen , die ze dan tegen dat de training gedaan is ze weer naar de sporthal brengt om daar zijn wekelijks pintje te gaan drinken ! Knipoog Ik trok de poort terug dicht en dacht " dat is voor zotten " , dus niet voor mij ! Maar dan loopt ge daar rond met de loopkleren aan , de gordijnen nog ééns open geschoven om te kijken of het nog niet minder was . Tot ik weer op een blogje las , het is geweldig lopen zo met die regen in je gezicht ! Awel , .....we zijn weg se ! Wel al lopend naar de training omdat daar de opwarming al begonnen was , dus moest ik dit dan maar doen al lopend naar de sporthal . In het totaal 2 km opgewarmt en dan begonnen de versnellingen . 4 x ( 10 x 100m T 22 sec.  R 100m  ) tussen de reeksen 500 m loslopen . Na 2 reeksen was ik al nat tot op mijn velleke . Maar ééns ge bezig bent , dan stopt ge ook niet meer . En ja , ééns ge bezig bent is die regen bijzaak , tot de koude begint . Want bij het terug naar huis lopen kreeg ik het toch flink kou !

Al bij al , zeer kontent dat ik gegaan ben . Morgen een 15 km tegen 5.15 min .

Nu nog ééns alles opschrijven waar ik nu aan denk dat ik de voordien nog moet doen voor de wandeling , want ik moet op zondag direct kunnen beginnen met de inschrijving voor de wandeling. De prijzentafel gan ik op zaterdg al maken en de stoelen voor de brassband klaar zetten ong. 17 . Micro testen , pijlen hangen en de éérste 10 nummers verstoppen . Nu zaterdag nog de laatste vergadering om alles te overlopen en op een rijtje te zetten . En zondag ga ik naar kasterlee om te supporteren maar als het meezit misschien wel meelopen ook , al zal het dan wel zonder nummers zijn , want inschrijven gaat niet meer . Maar de bedoeling is ook om daar nog een 250 affiches uit te delen . Ik heb er nog een 500 hier thuis , de overschot gaat in de brieven bussen hier in Mol .
28004

21:50 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Kasterlee Dat moet wel lukken .. zonder nummer .. misschien hebt ge nog wel ergens een nummer liggen ..

Gepost door: Edith | 13-11-07

Kasterlee! tot in Kasterlee Mario, ik breng dan alvast de tombolaprijzen mee die hier nog liggen, zo heb je die ook nog op tijd hé.
Knap dat je met dat rotweer bent vertrokken, 'k had het karakter niet gisteren ;-)

Gepost door: Ruthje | 14-11-07

Mooi doorgezet. Het vertrekken in de regen is altijd het lastigste. Jouw agende is goed gevuld de laatste tijd. Het moet gewoon slagen volgende week.

Gepost door: yves | 14-11-07

De commentaren zijn gesloten.