14-11-07

15 km tegen 5.15 min

Ik had al de hele nacht last gehad van een krampachtig gevoel in mijn benen, en was sterk aan het twijfelen of ik vandaag wel zou lopen . Maar ik heb het er toch maar op gewaagt en het is ma zeer goed bevallen . Ik was vertrokken voor een klein rondje om even te testen . Alles voelde goed aan . Niks last meer , dus we konden het grotere werk aanvatten . Het tempo werd juist gezet en aan 5.15 ( schommeling tussen 5.10 en 5.25 ) maalde ik in totaal 15,350 kmn af. Mijn hartslagmeter hing op mijn buik te bengelen , dus daar kon ik niet op rekenen , maar het gevoel was zeer goed . Alleen zeer koude handen .

Ik heb sommige periode's last van witte vingers , door een slechte doorbloeding. Ook mijn tenen hebben daar last van . Veel is daar niet tegen te doen , als juist een aspro in te nemen , en dat verdunt een beetje je bloed en vergemakkelijkt de doorbloeding .

Morgen gaan we ons verhaal over het webloglopen , en Make-a-wish ééns vertellen aan het Laatste Nieuws. Ook nog een beetje met het oog op wat reclame rond de wandeling .  Julie komt ook om het verhaal zo compleet mogelijk te maken . Niet het "ik" verhaal , maar het verhaal rond het webloglopen .Waneer dit verschijnl laten we nog wel weten .

Ook had ik nog graag een 4 helpers voor op zondag 25 nov. een stukje van de camping te bewaken . Deze is in de winter afgesloten en mag normaal gezien niet betreden worden . Maar om de wandeling daarlangs te mogen leiden , moet ik met een degelijk voorstel, afkomen . Ik heb dit al wel via de telefoon besproken met de directeur van het zilvermeer , maar moet dit via een mail aan heb overmaken wie er eventueel als bewaker wil fuctioneren langs de zijden van de camping om er de mensen op te wijzen de paden niet te verlaten. Een 4 mensen zouden al volstaan , en dan elk een uurtje van 9 u tot 13.00 u , al lopens - wandelend - fietsend een stukje rechte weg van een 500 m te bewaken . A,nders moetne we de wandeling langs de andere inkom leiden , en dan passeren de mensen bij de terug komst niet meer het zolverbos vooraleer ze hun wagen zien staan . En dan is de reactie vlug van , " kom we rijden verder en drinkenergens anders nog iets " , terwijl als ze langs het zilverbos komen , dan zullen ze daar nog ééntje komen drinken en blijven plakken als ze de brassband horen spelen  .

Dus graag zo vlug mogelijk hierop reageren en eventueel anderen nog verwittigen , want morgen avond moet ik die mail verstuurt hebben met een paar helpers in  vernoemd , en dan kan hij het voorstellen aan de anderen verantwoordelijken , omp voor 1 keer de regeltjes ééns te verbreken op deze voorwaarden .

alvast bedankt !!!!

 

 

20:07 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

spannend Spannend he voor morgenavond... 'k ben echt benieuwd!

Gepost door: Julie | 14-11-07

HLN jullie worden beroemde bloggers dus! Benieuwd naar het resultaat! Succes met het interview!

Gepost door: Ruthje | 14-11-07

De commentaren zijn gesloten.