16-11-07

Julie op bezoek !!

Gisteren avond kwam  Julie ons een bezoekje brengen . Er zou een journalist van het Laatste Nieuws en het nieuwsblad een intervieu komen afnemen . En omdat wij met twee het Make-a-Wish project begonnen zijn , moest ze er toch bij zijn . Wij hebben nu ééns het verhaal van het webloglopen gedaan en verteld over de inzet van alle bloggers voor Make-A-Wish . Ook zullen zij aanwezig zijn op 25 nov.  Na ons verhaal gedaan te hebben , zou er van ons nog een foto getrokken worden , maar daar hadden we wel een fotograaf voor nodig .  En die was er niet ! Een beetje in mijn foto's zitten zoeken , maar daaruit blijkt dan mijn foto grafisch oog niet zo goed is . Het zal zeer waarschijnlijk an de camera liggen!-) Toch maar even bellen naar de fotograaf , en die was  na een 20 min terplaatsen  . De foto's werden genomen in loopkledij natuurlijk . Daarna nog even wat nagepraat over ........vele dingen , plannen , bloggen enz... Het zal voor haar wel middernacht geweest zijn éér ze thuis was en dan kon ik weer opstaan .

Vandaag ook nog gaan lopen , eindelijk nog ééns! Het is er deze week echt niet veel van gekomen . Eerst met ons peggy een toerke gaan lopen. En nu gaan zeggen dat het rustig was is voor haar dan weer niet zo prettig . We hebben een wisselloopke gedaan van 7 km . 500 m tegen 6.10 min en dan weer een 500 m zeer rustig joggen tegen 7 min . Haar hartslag is door dit soort trainingen die ze buiten de club om , dus een beetje een aanpassing van mij , al zeer fel gezakt . In augustus was haar hartslag bij een snelheid van 6 min/km ong. 172 wat veel te hoog was . Nu zit ze op 155 - 158 . Vandaag had ze een gemiddelde van 145.

Na die 7 km ben ik rustig naar de galbergen gelopen en daar een fartlec training gedaan . 10 x 100 m tegen de heuvel opgelopen in 19 - 21 sec. met 150 m rust ertussen . De rust nam ik wel zer letterlijk . Hartslag liet ik zakken tot 90 en dat kwam ook netjes uit als ik de 150 m wandelde . Daarna 2 km losgelopen en 3 x 500 m in 1,53 min met 500 m joggen tussen . Mijn hartslag ging op die 500 m naar 175 - 178 , en zakte bij het loslopen tot 132 - 134 .

Mijn plannen voor dit en volgend jaar zijn ook in grote lijnen uitgestippeld. Mijn éérst volgende wedstrijd is op 1 december cross blauwe kei - wezel . Dit is een wedstrijd van 6 km die altijd zeer snel wordt gelopen .In januari probeer ik nog een 2 tal crossen te lopen van max. 10 km . In feb. ga ik voor een 10 mijl ( voorstellen mogen komen ) en in maart hoop ik de halve marathon in Sluis mee te lopen en er een echte lap op te geven . En dan natuurlijk de marathon van Antwerpen waar is streef naar de 3.05 u .

Ook ga ik vandaag nog ga ik weer een optie nemen op 10 kamers in het Crown hotel in Eindhoven , waar ik hoop voor volgend jaar een nog grotere groep lopers bij elkaar te kunnen krijgen .Ik heb met het hotel overleg gepleegt over de mistoestanden dit jaar en ze doen een extra jeste , dus het zal ong. 12 euro per kamer goedkoper uitvallen , en gegarandeert een uitgebreid buffet s'avonds met gratis koffie of thee . Ook op de hotelkamer wordt er een verassing gebracht . Vele hadden dit jaar al andere plannen gemaakt zodat ze toch niet konden aanwezig zijn , en zoals je wel gelezen zal hebben op de verschillende blogs , was dit een waar succes dit jaar in Eindhoven. Dus volgend jaar op 12 oktober 2008 , met ze'n allen naar Eindhoven !! Ook ga ik weer een trainingsloop organiseren  op zondag 28 september . En dit keer ga ik proberen dat zaaltje aan het strand vast te krijgen . Wel bij tijdige inschrijvingen dan . We kiezen natuurlijk voor een ander parcour zodat je weer een ander stukje van de Molse schoonheid kan zien .

En diegene die andere plannen hadden op 25 nov. dan naar mol te komen . Het is nog niet te laat om die te wijzigen . We hebben de kaap van 10.000 euro bereikt !! Aan allemaal , en dit meen ik , bedankt !!

 

 

11:02 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

zoiets idd ongeveer middernacht, maar t was de moeite waard! Benieuwd naar het artikel in de krant. Enneuh... er waren toch nog chocolaatjes over tegen dat ik thuis was ;-)

Gepost door: Julie | 16-11-07

Knap Ondanks alles nog tijd vinden om te lopen en je blog in een nieuw kleedje te steken. Waar blijf je de energie toch halen...

Gepost door: Mike | 16-11-07

wow wow! jawadde Mario, ge zit niet stil hé! Zeer benieuwd naar jullie artikel in de krant, jullie worden beroemde bloggers! En Eindhoven...ik wil er zeker bij zijn, maar ga nog niets reserveren, want dat wordt weer werken die zaterdag, zoals ik dit jaar ook voorhad (altijd de 2e zaterdag van oktober).

Gepost door: Ruthje | 16-11-07

mooi nieuw kleedje van uw blog, en ik ben reuze benieuwd hoeveel kinderen Julie deze keer hebben zal... ;)

Gepost door: jogginggirl | 16-11-07

super het ziet er weer goed uit .. en al die plannen voor 2008 .. ik wil er graag bij zijn .. Misschien weer wel voor de marathon ..

Gepost door: Edith | 16-11-07

Eindhoven, here we come! Van die 10 kamers mag je er alvast één op onze naam zetten, wij gaan, zonder ongelukken, mee. Het was zo leuk dit jaar dat we dit zeker nog eens willen overdoen. En we gaan ook ons best doen om er op 25 november bij te zijn. Maar dat kunnen we niet beloven, 85 % kans zeg maar. Maar Eindhoven, dat is voor 100 % zeker.

Gepost door: Christophe en Muriel | 17-11-07

ik draai het even om... ik bedoel de percentages van Katrien.
100% zeker dat ik in Mol ben volgende week,
85% dat ik in Eindhoven slaap... het pootje zal dat beslissen.

Gepost door: Tinne | 17-11-07

Denk dat Tinneke "weer" aan de "bubbels" gezeten heeft Zoals je weet Mario kunnen wij er spijtig genoeg niet bijzijn (jij weet ondertussen wel waarom) nogmaals onze excuses daarvoor , tja en Eindhoven dat staat nu al vast als alles normaal blijft want je weet nooit hé hoe alles loopt ,maar in ieder geval jullie zijn allemaal heel speciaal geworden voor mij ....dus op naar 2008 SAMEN !!

Gepost door: christ van katrien | 17-11-07

Een mooi progamma en wie weet kom ik eens langs!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 18-11-07

Make a wish happening dag Mario, spijtig genoeg kan ik volgende week niet aanwezig zijn in Mol, maar in gedachten zal ik bij jullie zijn. Ook ik heb de zwinstedenloop op mijn lijstje voor volgend jaar staan.

Gepost door: Hansy | 18-11-07

De commentaren zijn gesloten.