20-11-07

Model voor 1 dag

Eindelijk ga ik toch nog ééns tijd nemen voor dit blogje . Ik ga beginnne met een overzicht van wat ik de afgelopen dagen gedaan heb .

* Op zaterdag had ik samen met Werner , Edith , afgesproken bij Julie, om alles te overlopen ivm. Make-A-Wish !

* Zondag voormiddag kwam een reporter van de Gazet van Antwerpen . Om 11 u was dat afgelopen en ben ik dadelijk naar Kasterlee gereden om de Angels en andere bloggers wat aan te moedigen . Ik heb daar ook samen met de kinderen een 150 affiches uitgedeeld of achter de ruiten wissers gestoken . In de namiddag een echte luie namiddag gepland , maar is toch in het water gevallen. Ik moest nog................doen !! Ach ja , je kent da wel he .

*Gisteren , maandag dus had ik afgesproken met Frans om de wandeling juist af te meten . Nog geen pijlen hangen , maar gewoon de juiste afstand meten . Daar zijn we toch een 2.5 uurtjes me zoet geweest.

*En dan s'avonds kwam een fotografe een foto maken op het een van mijn toerkes waar ik loop. We hadden de galbergen gekozen . Diegene die op de weblog training dit jaar erbij waren ...het is daar waar die fameuse heuvel ligt ... daar ging de fotochoot door . Ik was tot daar gelopen en had er toch al een 8 km opzitten voor dat de fotografe ariveerde . Heu... trekken we hier dat fotoke... vroeg ik ? Met in mijn gedachte dan loop ik verder .Komt van die heuvel ééns afgelopen . Niet te snel .....ik moet ook nog op dat knoppeke drukken he !  Na een 10 x die heuvel op en af gelopen te hebben ( werd wel beperkt tot een 30 m ) Kwam ze tot de constatatie dat het een beetje te donker was hier . Een andere hoek op die heuvel kiezen en we begonnen weer opnieuw. Het was wel een echte toffe dame , en m..i ook -)!!Ondertussen vertelde ze me dat ze ook loopster was , maar op een  laag niveau . Om het daarond kort te houden . Het laatste wat ze erover zij was , stuur mij zo ook eens een schema ! Ondertussen bleef het precies wel bliksemen  in dat bos , en ik die heuvel maar op en aflopen . Aan voetballers moet ik zoiets niet vragen , die zouden nu al door hun benen gaan !! -) . Pakt mijne kop zo slecht op papier ? Nog een paar lang opzei , en dan is het wel goed ! Uit een 150 stuks zal het wel lukken denk ik .  Ik denk nu nog altijd dat die gewoon een prive colectie van mij heeft gemaakt .

* Deze morgen , redelijk vroeg gedaan met werken , en dadelijk naar de krantenwinkel . Een gazet van Aaaantwaaaarpen aub.  Dadelijk naar de iditie kempen ......nog niks !! Het zal voor morgen zijn . Maar wa wilde , uit zo een reeks foto's 1 uitkiezen .Of toch nog geen goeie erbij !! Dan ben ik naar mijn ouders gereden en daar met de fiets nog een 300 brieven bussen gevuld met reclame voor de wandeling en ......!

En nu gan ik nog 2 mensen depaneren met een schema. Dan een uurtje slapen , en dan naar het ziekenhuis voor ons Peggy te gaan halen . Ze zijn nu haar nieren weer aan het behandelen .Hopelijk mag en kan ze straks mee naar huis !                           

13:07 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Veel vrije tijd blijft er niet over psies. We duimen dat Peggy straks meekan. En tot zondag.

Gepost door: yves | 20-11-07

peggy Ik duim voor ons Peggy, hopelijk gaat alles goed en heeft ze niet te veel pijn. Jij hebt ook niet stilgezeten!

Gepost door: Julie | 20-11-07

Toch leuk zo'n fotoreportage, ik ben benieuwd. Ik duim voor Peggy !!!

Gepost door: Edith | 20-11-07

Zo zie je maar...je mag niet alles geloven wat er geschreven wordt! Ik heb het even nagekeken 58 opnames...waarvan er gisterenavond 3 naar de redactie zijn doorgestuurd...Alleen dat van de voetballers is 100 % waar! ;-) De rest is op z'n zachtst gezegd een beetje overdreven? Maar ik ben inderdaad wel een volhoudertje! Mario blijkbaar ook en dankzij hem heb ik deze morgen mijn looptoertje verdubbeld...Bedankt daarvoor én het m..i (dat is natuurlijk wél waar ;-) Ik wacht nog op mijn schema!!!

Gepost door: De fotografe! | 20-11-07

@ Peggy We duimen ! hopelijk niet te veel pijn ,eens alles over is ga je nog veel gezwinder lopen ,veel beterschap Christ & Katrien

Gepost door: katrien | 20-11-07

hopelijk is alles vlotjes verlopen bij Peggy en heeft ze niet te veel pijn. Wens haar veel beterschap!! En superbenieuwd naar het resultaat van de fotoreportage!

Gepost door: Ruthje | 20-11-07

Hopelijk is Peggy nu thuis !
gr

Gepost door: Jetty | 20-11-07

Peggy... ik wens je vrouwtje het allerbeste!!!

Volgens mij ben ik één van de gedepanneerde vandaag! :-)

Jaja die fotografe slaapt vandaag vast in haar donkere kamer!

Gepost door: Tinne | 20-11-07

Ik hoop dat Peggy vlug op de been is. Ik ben solidair met haar. Ik heb sinds vrijdag nog geen meter gelopen...

Gepost door: Homer | 21-11-07

De commentaren zijn gesloten.