23-11-07

We zijn klaar!!

De dag waar we met ze'n allen naartoe geleefd hebben . De dag waar ik nu met veel spanning naar uitkijk. De dag waar heel veel vraagtekens rond hangen . De dag die het lopen van mij op een zeer laag pitje zet . Dus een zeer belangrijke dag voor mij en hopelijk ook voor jullie . Morgen ga ik er de laatste hand aan toe leggen om de prijzentafel klaar te zetten en de tafels zetten als Yvette dat nog niet gedaan heeft. En niet alleen ik , maar nog wel een 5 tal mensen zijn morgen bezig met de wandeling , de tussenstop voorzien van drank en allerlei materiaal voor zondag . Er komt veel meer bij kijken dan ik er op het éérste moment aan dacht . Maar ook het éérste gedacht was dan ook ommet de bloggers en hun sponsers een toerke te wandelen zonder al de rest erond , maar kleine plannen worden groot , en dan krijg je al een hele ortganisatie in je nek . Maar als het weer nog een beetje wil meezitten dan denk ik dat het een geslaagde dag gaat worden . Het bedrag dat we rondgehaald hebben de afgelopen maanden is gewoon schitterend . En daarvoor allemaal bedankt!!

Ook heb ik gisteren nog gelopen . s'avonds naar de club geweest , waar ze over wandelen niet gepraat hebben . Ze weten er niks van , of doen of ze er niks van weten . Op een paar mensen na natuurlijk ! Er hebben nogtans affiches gehangen en op de tafels gelegen , maar lezen kunnen ze waarschijnlijk ook niet . Maar ja , de verdienste en de naam vabco komen er niet in voor en dan is dat een verboden materie .

tot zondag allemaal !! 

21:53 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

't zal allemaal dik in orde zijn Mario, no worries! Tot zondag!

Gepost door: Ruthje | 23-11-07

Klaar... tot zondag!!!

Jippieeee :-)

Gepost door: Tinne | 23-11-07

VEEL SUCCES ZONDAG Je zal verschieten hoe alles goed afloopt , geen paniek !veel groetjes ,jammer dat we er niet kunnen bij zijn K&C

Gepost door: katrien | 24-11-07

Vertrekken tussen 8 en 12u? Hopelijk leest dit nog iemand. Vraagje, we kunnen morgen te wandeling om 12u hé? Want ik zal daar pas zijn rond 11u.

Gepost door: Gert | 24-11-07

ik bedoelde eigenlijk Dat we toch niet moeten binnen zijn om 12u hé van de wandeling? Blijkbaar wat tekst verkeerd getypt hiervoor. ;)

Gepost door: Gert | 24-11-07

Tot Morgen hoor !! Stel u voor dat iedereen zich overslaapt !!! GRAPJE
groetjes

Gepost door: Jetty | 24-11-07

De commentaren zijn gesloten.