25-11-07

slot evenement !

 

Het slot evenement de wandeling is op ze'n zachts uitgedrukt een dikke flop geworden ! Ik draai anders ook niet rond de pot , dus doe ik het nu ook niet . Moest het gelukt zijn zoals ik verwacht had , dan had ik  nu waarschijnlijk zeer fier met de woorden geschreven , ik heb...........bedrag aan het project bijgedragen ! Maar de wandeling leverde maar 400 euro op . Dus als ge dan al die inspanningen bekijkt ..... Ik heb het er de hele dag al zeer moeilijk mee gehad ! En dat blijft nog wel een tijdje hangen !

Maar er is natuurlijk altijd ook de possitieve kant aan het hele verhaal Make-A-Wish en dat is het eindresultaat. De pers was er , en de bekentheid van het webloggen schiet nu wel de hoogte in ( ik merk dat aan mijn mailboxje ). Yasmine was er , en zoals wij dachten ( sorry yasmine) , die gaat vlug de hoofdprijs trekken en vlug een foto maken en  dan is die wel weer weg, dat was echt het tegen overgestelde . Ze heeft alle prijzen getrokken met zeer veel charme  en uitstraling . Ze had echt aandacht voor wat wij de afgelopen maanden gepresteerd hebben . Nadien hebben we nog een gezellige babbel gehad .....Het is iemand waar je direct aan thuis bent . Nogmaals yasmine , bedankt !!

De hoofdprijs is gewonnen door een sponser van Leen . Zij had een zeer groot aantal sponsers en dus ook een grote hoeveelheid aan prijzen mee , die ze zelf nu aan haar sponsers gaat bezorgen !

De scheque die we gingen overhandigen is vandaag dus niet zo fel meer omhoog gegaan , maar dat neemt niet weg dat onze hele opzet geslaagt is . Het éérste doel was voor ons , proberen om de 3000 euro te halen . Die grenzen moesten we al vlug opschuiven , omdat de hele groep er zich echt goed voor ingezet heeft.  We behaalden maar liefst 11.400 euro, waar we nu al meegedeeld kregen dat er een kindje haar wens om de piramides te gaan bezichtigen in egypte , mee vervuld zal worden + nog een paar andere wensen waar we nog zeker bericht gaan van krijgen .  

cheque

En nu gaat het veel stiller worden op de blog van mij . Ik ga me terug op het lopen consentreren . Met op zaterdag 1 december de 6 km van de Blauwe kei naar de tennis in Balen dacht ik . En daar ga ik echt al mijn frustatie's tegenover de club waar ik ben bij aangesloten , van mij af te lopen . Ne man of 5 - 6 waren aanwezig . Ik heb daarstraks uitspraken gedaan van dat ik daar nooit meer zal verschijnen en dat ik het t-schirt van de club in stukken zal scheuren . Wel dat t-schirt , dat is gebeurt !! Niet naar de club gaan ....? Wel er zijn daar natuurlijk ook nog altijd zeer fantastiche mensen ook om mee samen te trainen . Maar mij nog inzetten of gelijk ook welke bijdrage aan deze club leveren , zal ik niet meer doen . Een t-schirt dragen dat ik zelf moet betalen met hun reclame erop ....daar ga ik om te beginnen ééns ferm mee lachen , weetende dat er zelfs geldboete's boven mijn hoofd hangen , volgens de uitspraken van vooraanstaande personen . Ik ben benieuwd wie dat voor mekaar gaat krijgen om me daar de éérste euro voor te laten betalen !!!-) Het webloglopers t-schirt zal dus vlug versleten zijn , want dit gaat vollop gedragen worden !! De volgende bestelling van de t-schirts zal niet lang meer uitblijven !!

En nu nog wat blogjes lezen , en morgen kan de opruiming beginnen van de flop !!

21:09 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (20) |  Facebook

Commentaren

Mario !!! Flop ???? of geen flop !!! als je alles op zijn geheel bekijk is het gewoon super wat er voor MAW gedaan is geweest en met "hart & ziel" en wat jij allemaal voor mekaar kreeg , wel daar zijn woorden voor tekort ! BEDANKT !!!

Gepost door: katrien | 25-11-07

Hey Mario, niet zo negatief over jezelf hé. Wat jij vandaag hebt gerealiseerd zullen we niet rap vergeten hoor. Dankzij jou hebben heel wat mensen een superfijne dag beleefd in 't Zilverbos (dat anders gesloten zou zijn), werd er nog een héél mooi extra bedrag bijeengesprokkeld voor MAW (400 euro is echt wel veel hoor!) en werd deze actie op een geslaagde manier afgesloten! Proficiat!!
En nu terug wat tijd voor jezelf en je gezin, je hebt een paar zware maanden achter de rug hé, tijd om even je prioriteiten terug op je eigen thuis te richten, niet? En wat je club betreft: hun opkomst was idd mager, 't was dan ook geen "loop"-evenement hé, wat hun kortzichtigheid wel bevestigd. Denk er gewoon het jouwe van (zoals je dus nu doet) hé. Dat webloglopers-shirt is trouwens toch mooier dan het Leen Bakker-shirtje ;-)

Gepost door: Ruthje | 25-11-07

Begrijp je reactie... maar toch wil ik je laten weten dat de mensen die er waren het toch leuk vonden Mario!

Bedankt voor al je inzet!

Gepost door: Tinne | 25-11-07

Een grote inzet van velen was er wel degelijk ! dat er geen 1000 wandelaars waren, neemt niet weg dat MAw nen schonen cheque kreeg ! Dat de Molse lopers verkiezen niet gaan wandelen, niet te veel van aantrekken zeker ? Wees blij met wat we voor MAW wel kunnen doen, en kom nu eerst maar ff tot rust ! Tussen jou en de Molse loopclub zal dat wel bedaren, even geduld en vooral geen energie in stoppen, we zijn trotse webloglopers n'est-ce pas ?

Gepost door: jogginggirl | 25-11-07

't was in orde mario , je kan met een gerust geweten terug kijken op je mawproject , dat de wandeling een flop werd kon je niet incalculeren , maar denk maar eens na , je bent veel te goed en als je iemand nodig hebt spring je direct , maar als het andersom is kennen ze je niet . Niettemin mag je zeggen dat het een succes was , we zijn wel niet de beste vrienden , maar 't was op en top in orde !!!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 25-11-07

TIE! Take it easy!
Heb evenzeer een zwaar weekend achter de rug (massa's km's achter de rug), maar ben blij dat ik erbij was vandaag. Alles zat goed in mekaar.
Tomorrow is another day zeggen ze in de vloanders.
En people are people is er ook nog ééntje.

Gepost door: Francis | 25-11-07

Flop ?? Zeg coach, ik ga aan uw oren trekken he. Waarom maak je het voor jezelf zo moeilijk? We hebben een SCHITTERENDE prestatie geleverd met alle lopers samen, hebben een magnifiek eindbedrag bij elkaar, de brassband was een succes, de wandeling was supermooi (diegenen die er waren bevestrigen dat allemaal). Wees blij met wat we hebben en staar je niet blind op wat had kunnen zijn. Je mag trots zijn op jezelf en wat je hebt bereikt! Bedankt voor alles, het was super om met je samen te werken! Kop op coach!

Gepost door: Julie | 25-11-07

mario toch... Die wandeling was... tjah, misschien wel een klein beetje een flop - maar wat echt telt is de inzet van alle webloglopers voor een project waar je volledig en met veel enthousiasme je schouders hebt ondergezet !

Proficiat daarvoor !

Gepost door: Maarten | 25-11-07

PROFICIAT Dag Mario,
Alhoewel ik toch een goede 900 euro heb bijeengekregen van mijn sponsors was ik niet aanwezig in Mol. Ik heb me met hart en ziel ingezet om mensen warm te maken voor make a wish en denk toch dat ik mijn steentje heb bijgedragen. Ik ben blij dat we toch enkele kinderen hebben kunnen gelukkig maken en dat was de bedoeling. Een flop kan je 11400 euro toch niet noemen hé. Ik vind het jammer dat ik niet bij de weblogfamilie hoor maar ben blij dat ik één van de lopers voor het goede doel was.

Gepost door: Wim | 25-11-07

Mario ?? Toch niet zo negatief zijn ... 11400€ is niet niks .. je hebt jezelf dag en nacht ingezet voor het goed doel, de afsluiter was ondanks weinige wandelaars toch een succes .. maar je had er meer van verwacht !! dat weten we .. denk aan Ine en Make A Wish .. een ongelooflijk bedrag waar Ine vast en zeker gelukkig mee zal zijn, alsook haar familie !! Kop op man .. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan.

Gepost door: Edith | 25-11-07

Het was geen flop, want ik vond het goed! Niet kankeren op diegenen die er niet waren, wel bedanken diegenen die er wel waren! Dat klinkt veel positiever!

Gepost door: Homer | 25-11-07

succes? Mario, het succes of het geslaagd zijn van een evenement weeg je niet af aan het aantal deelnemers, maar wel aan de tevredenheid van de aanwezigen, en die was groot, zeer groot!
Mensen hebben nu eenmaal soms andere verplichtingen, geen tijd of gewoon geen zin. Als je bvb een wedstrijd kantklossen had georganiseerd was ik ook niet afgekomen hoor. ;)

Eindconclusie: MAW en alles eromheen is 100% geslaagd, en daar is jou verdienste heel groot in. Dank je coach. :)

Gepost door: Gert | 25-11-07

Maar Mario toch !
T'is gewoon geweldig geweest !!! OK der hadden meer wandelaars mogen zijn , maar in zijn geheel 11 400 euro , hebben we bijeengehaald dank zij JOUW DROOM en INZET !!! hoeveel kleine groepen mensen doen ons dat na ??
Je inzet was émens groot !
vergeet dat aub niet hé ! Al dat werk !!
En uiteindelijk was er een toffe sfeer , een hele middag lang !
En de mensen die er wel waren hebben genoten van elke minuut !!
Blijf er niet bij stilstaan , T'WAS EEN TOFFE DAG
Dikke PROFICIAT
groetjes

Gepost door: Jetty | 25-11-07

Heel goe!!! Mario,

Luistert ne keer naar mij. Ik ben hier nog nie zo lang op de blog en ik ken U ook nie echt goe (zal wel veranderen) maar ik denk dat als iemand maanden voor niks voor iemand anders werkt....als die mens dan ook nog zijn eigen werk moet doen....als die mens dan nog schema's maakt voor anderen....als die mens da allemaal belangeloos doet.....dan is da voor mij "nen superman".
Ik verzeker je....ik zou het nie gekunt hebben.
11400Euro is gewoon een megabedrag!!!

Als je dan in bepaalde mensen teleurgesteld bent trek je daar je conclusies uit....en handelt ernaar.

Ik ben trots dak momenteel een deel ben van de webloglopers alhoewel ik nie veel heb kunnen doen voor de actie.

PS. Ge moogt voor mij in ieder geval zo'n t-shirt aan de kant leggen, ik zal hem met veel trots op gelijk welk ne wedstrijd aandoen.

Cisse

Gepost door: Cisse | 26-11-07

... Ik heb net naar de foto's gekeken... die stralen heel wat warmte uit.
En dat zegt gnoeg... Je deed je uiterste best en... de resultaten zeggen genoeg...

Gepost door: Els | 26-11-07

flop trek het niet aan mario degene die je kennen weten wat je er moeten voor doen hebt en alles zonder aan je zelf te denken. je bent een hele grote meneer.

Gepost door: christ van katrien | 26-11-07

Er is zoveel meer verwezenlijkt! Flop, flop? Misschien komt het wel op die 400 euro aan om er nog een wens bij te doen. Wie weet? Ik vind in ieder geval dat je er een geslaagde dag van gemaakt hebt en ik zal je eens heel eerlijk iet vertellen. Wij hebben zondag in totaal 4 uur in de auto gezeten en bijna 400 km gereden en we hebben absoluut geen spijt dat we erbij waren. We vonden het een aangename geslaagde dag en moest ge het herdoen, we komen weer. En dat zeg ik zeker niet om u beter te laten voelen, ik meen dat. Bekijk het in zijn geheel. Meer mensen kennen nu de webloglopers en Make-a-Wish en die laatste hebben nu ook nog eens een pak geld om mee te werken. Denk eens aan die kinderen die hun geluk niet zullen op kunen en dat terwijl ze leven in zo'n moeilijke omstandigheden. Ik denk dat je heel wat mensen gelukkig gemaakt hebt... echt waar. En wat nog is... de webloglopers worden langzaam een groep vrienden, een hechte groep, als dat niet mooi is. Ik voel mij in ieder geval al heel goed in de groep.

Gepost door: Christophe | 26-11-07

Misschien waren er niet zoveel wandelaars en had je meer gehoopt voor al je werk. Maar ik dank al bij al toch een zeer geslaagde maw actie. Die cheque is het grootste bewijs. Dikke proficiat voor al het werk van de afgelopen maanden.

Gepost door: yves | 26-11-07

Relax Iedereen weet hoezeer je je inzet, je hebt meer stille bewonderaars dan je denkt...

Gepost door: Fré | 26-11-07

Een bedrag van 11.400 euro kun je absoluut geen flop noemen !!! Dat is omgerekend ruim 25.000 gulden en dat zijn nog veeeeeeel meer belgisch franken !!

Gepost door: Bjorn Paree | 26-11-07

De commentaren zijn gesloten.