29-11-07

Wie gaat er weer mee?

Vorig jaar begon ik rond deze tijd met het bericht , Ik heb een droom ! Iedereen weet ondertussen al dat die droom meer dan uitgekomen is . Waarvoor ook aan allen mijn dank !

We hebben ondertussen al een waar clubje . Het weblog(clubke). En ik zou voorstellen om volgend jaar met dit clubke weer de marathon van Eindhoven te lopen . We waren al met heel veel , maar ik ben er zeker van aan de hand van de reactie's op dit voorstel een paar weken geleden , dat we volgend jaar met een nog grotere groep zullen zijn ! De sfeer was geweldig , zowel op zaterdag avond , voor de mensen die in een hotel verbleven dan op zondag met de marathon zelf.

Het hotel had een paar steken laten vallen , waarvoor ze zich al meerdere malen voor geexuseerd hebben . Ze boden mij aan om volgend jaar terug te komen tegen een nog gunstiger tarief om hun fouten recht te kunnen zetten. dwz. een 2 pers. kamer voor 90 euro + onbijd , en men mag de kamer tot zondag avond behouden zodat men daar kan douchen. Het diner dat er deze keer wel zal zijn zowel op zon. als op zaterdag aan de prijs van 15.50 euro met koffie of thee inbegrepen . Ook zorgen ze voor een atentie op de kamers van elke blogger ! Ik heb ook de 6 beste en mooiste kamers gereseveert waar er nu al 3 van gereserveert zijn , en die krijgen we ook aan 90 euro ! In totaal heb ik een optie genomen op 10 kamers. Dus de mooie grote kamers zijn voor de snelle beslissers.Het hotel is Eden crownhotel . mailadres Reserveringen EDEN Crown Hotel <Sales.Crown@edenhotelgroup.com> en tel.T: +31 (0)40 8 444 000 Vermeld wel altijd dat je weblogloper bent !

Ook ga ik weer een trainingsloop organiseren op 28 september hier in Mol , en ga daar nu tijdig al een optie nemen op dat appart zaaltje aan het strand , maar ik reken wel op de vlugge beslissers om zich via mail aan mij te bevestigen of je komt , want dit jaar heb ik het zaaltje moeten laten gaan door te weining vroege inschrijvingen en dan is het het zilverbos .

Graag dus zo vlug mogelijk inschrijven voor deze 2 dagen . Je kan toch anuleren tot 24 u voor aankomst zonder kosten . Dus zelfs voor de twijfelaars is dit geen reden om niet te reserveren . Laat me wel weten of je gereserveert hebt enog je naar de trainingsloop komt , zo kan ik weer een lijstje aanmaken op de weblopers blog .

Het gaat zeker weer een weekeinde worden om niet te vergeten !!

Ook deze nieuwe blogster zal erbij zijn http://Miss-Piggy-2.skynetblogs.be

22:10 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

Ikke Naar de training in Mol kom ik zeker!!! Noteer maar.
Ook fietsen is daar leuk dus moesten de goden slecht gezind zijn op me dan weet ik daar zeker wat te doen.

Tja nu al beslissen voor Eindhoven... graag hoor, maar dat durf ik pas nadat ik een half jaar blessurevrij ben.

Weet je wat ik leuk zou vinden... de laatste weken voor eindhoven heeft iedereen lange duurlopen. Volgens mij is het kei leuk om die samen te lopen voor diegene die willen... 1 keer in Hoogstraten, 1 keer in Mechelen, 1 keer in Mol, ... ik zeg maar iets... is dat haalbaar of zijn de looptempo's van de lopers te verschillend?

Gepost door: Tinne | 29-11-07

Even pauze aub ! Voor de moment is het voor mij toch een beetje genoeg Eindhoven en Mol geweest, no offence maar ik denk niet dat je er een jaarlijkse gewoonte van mag maken, liever eens een andere regio dan de uwe ... We zijn geen echte club en vrijblijvend deelnemen past mij beter dan nu al "verplichtingen" vast te leggen... Ikzelf ben ook lid van 'echte' verenigingen, waar ik ook tijd voor wil maken, en wil van de webloglopers geen officiele vereniging maken. Bloggen en lopen ja, meetings aub niet om de haverklap (zo groots) zien ! We zijn nog aan het bekomen van de expedities naar Eindhoven en Mol hoor .... Niet iedereen woont in de buurt...

Gepost door: jogginggirl | 30-11-07

noteer mij maar alvast voor de weblogloop en Eindhoven (maar dat heb je al gedaan hé), moest er iets tussenkomen dan laat ik het op tijd weten.
En ik begrijp ook het standpunt van Jogginggirl. 't Is effe een hectische periode geweest, 'k denk dat velen effe nood hebben aan een break.

Gepost door: Ruthje | 30-11-07

Niet naar Mol De familie Spencer zal er op de trainingsloop in Mol op 28 september niet bij zijn. We gaan immers dit weekend weg met "de oude bende van de jeugdclub". Dit Bourgondisch weekend kunnen we absoluut niet aan ons voorbij laten gaan.
Voor wat betreft Eindhoven kunnen we nog niets beloven, 't is ook nog zover af. Voor jullie is het ook wat dichter bij huis hé. Wij wonen op 10 km van de Franse grens en er zijn ook heel wat West-Vlaamse bloggers. Die trainingslopen kunnen jullie uiteraard samen doen zoals Tinneke voorstelt maar voor ons is 't naar Mol heen en terug toch zeker vier uur in de wagen zitten.
We zullen zondag bij Koen Vansteenkiste (trainingsloop gevolgd door aperitief, voor Betty enkel aperitief graag) eens brainstormen om ook nog eens een wedtrijdje gevolgd door een etentje "in onze contreien" te organiseren (zo rond mei-juni).

Gepost door: Betty Spencer | 30-11-07

Eindhoven Eindhoven is gewoon een superleuke marathon en wij hebben het hotel deze morgen al gereserveerd. Als ik niet zou kunnen meedoen ga ik wel mee als supporter en je kan ook nog altijd annuleren tot 24 uur voor afreis. Ik heb je deze morgen een mail gestuurd om te reserveren maar pas daarna gezien dat we dat zelf konden doen. Is dus gebeurd.
Ik vind de opmerking van Jogginggirl een beetje jammer. Niemand is verplicht om deel te nemen aan wat dan ook. En Eindhoven is nog een jaar ver. Mario biedt gewoon de kans om heel goedkoop te overnachten. Ik dank Mario daarvoor! Alles kan maar niets moet. Het is gewoon een aanbod.

Gepost door: Christophe | 30-11-07

Normaal gezien kom ik naar Mol !! Naar Eindhoven kom ik ook , maar alleen zondag , eventueel met s'avonds te blijven eten !
T'is nog een tijdje hé, maar ik hou der alvast rekening mee !!!
groetjes

Gepost door: Jetty | 30-11-07

2008 !!!!! Leuke voornemens , Eindhoven gaan we zeker ik bel het hotel zodra mijn computer terug thuis is (hij is al sinds Dinsdag binnen) en ik mail je ook zo spoedig voor de details vn mijn test ;-))ps en Mol ! wel 3e keer goede keer het staat genoteerd

Gepost door: Katrien | 30-11-07

Eindhoven Eindhoven is al geboekt, voor de webloglooptraining in Mol mag je ons ook boeken .. en Tinne, een schitterend idee om de lange duurlopen in te plannen op verschillende plaatsen. We moeten wel zorgen dat er gelegenheid tot douchen is en natuurlijk eten !!
Misschien heeft iemand connecties bij één of andere loopclub .. (zoals Mario) ..

Gepost door: Edith | 01-12-07

Wij ook! Coach, wij zullen ook van de partij zijn,maar dat wist je al. De trainingsloopninteresseert me wel, als er niets tussenkomt van het werk. Ik snap het standpunt van we westvlamingen snap ik wel. Mol is niet bij de deur, en de laatste tijd is het vaak in Mol te doen. Anderzijds, 't is aan diegene die het initiatief neemt om de locatie te bepalen, dus niemand moet daarover klagen vind ik. Dus, bedankt voor het initiatief, normaal gezien zijn we er zeker bij!

Gepost door: Julie | 01-12-07

De commentaren zijn gesloten.