01-12-07

6 km volle bak!!

Zoals beloofd ging ik vandaag 6 km volle bak gas geven . Het is trouwens ook mijn éérste wedstrijd na de marathon . Die andere weekeinde's waren bijna voledig in beslag genomen voor onze aktie en door prive omstandigheden . Door het verjaardagsfeestje van ons Femke voor haar vriendinnen dat doorging in een binnen speeltuin , was ik maar net op tijd ter plaatsen . mijn schatje heeft me ter plaatsen gebracht , maar liep zelf niet mee . Ik had ook mijn mooie rode weblog t-chirt aangetrokken , om zeker goed op te vallen . Het was een simpele wedstrijd waar zelfs bespaard werd op een fluitje . Het was zoals in onze kindertijd , klaaaaaaaaaaaaaar start !Maar dit maakt natuurlijk de wedstrijd niet minder mooi . Ze deelden ons vooraf mee dat de wedstrijd juist 6010 m zou zijn . Is dat nu om te lachen of meent die dat nu , was mijn éérste reactie . Ga dan toch 10 m verder of dichter staan ! Als ge dat dan toch weet ! Niet dat het darop aankomt hoor , zeker niet maar zwijg dan toch gewoon  . Vanaf het startschot has ik al plannen om met bepalde mensen mee te lopen , die normaal gezien altijd voor mij zijn , maar niet zo veel . De éérste km liepen we tegen 3.44 min. met de wind langs het kanaal stevig op kop. We wisselde regelmatig van kop en zetten mekaar dus uit de wind . Ik bleef dit zeer goed volhouden , al zakte het tempo een beetje toen we van de kanaal dijk af moesten en door het slijk moesten ploeteren . Daar moest ik om veiligheids redenen een beetje afstand nemen van staf die voor mij liep . Toen we terug op de weg kwamen , kreeg ik dit niet meer dicht gelopen . Het is maar 10 m , maar als ge op de limiet loopt ....! Mijn tijd was 22.44 min. En ik denk dat dit een pr is . Ik loop niet zo dikwijls 6 km wedstrijden, maar een tempo van 3.46 min. is niet iets wat ik elke dag loop . Dus de trainingen werpen ook bij mij zijn vruchten af . In jan. ergens een 10 km wedstrijd , maar deze maand staat er nog een 6 km wedstrijd gepland .

Ook de inschrijvingen van Eindhoven beginnen vlotjes binnen te komen . Er zijn nu al 7 kamers geboekt . Ik ga morgen hier op mijne blog een lijstje aanmaken . Het is nog een beetje te vroeg om dit op de weblogunite te zetten ,want er zullen nog wel,andere aktiviteiten plaats vinden die ook zijn aandacht vragen .

Ik wens morgen iedereen in Gistel veel plezier toe ! Ik had er zeer graag bijgeweest , maar het is  de sint die ons verdeelt tussen de bomma's .

17:53 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Scherp gelopen! Waw, das rap. Sterk gelopen coach!

Gepost door: Gert | 01-12-07

Ja hallo !!!! Heb jij aan de marsepein gezeten of zoiets , of ben jij gewoon zo goed ? amai zeg ! proficiat ! als dat geen prestatie is !

Gepost door: Katrien | 01-12-07

22 min Wat een snelheid .. heel sterk !!! Proficiat ..

Gepost door: Edith | 01-12-07

Mooie tijd en ik doe het je niet na.
En wie weet kom ik ook naar Eindhoven?.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus. | 01-12-07

Straffen toebak!!!!!! Amaaai d'as straf gelopen.
D'as een hele goeie tijd waar ik alleen maar kan van dromen.

ps. Mijn schema tegen maandag is goe zenne. En als het dinsdag zou zijn dan is't ook goe. Dan begin ik gewoon opnieuw met het stuk dat ik al kreeg hé.

ps2. Pas nu heb ik door dat Miss Piggy je vrouw is..ben wa traag van begrip denk ik

cisse

Gepost door: Cisse | 02-12-07

Proficiat! Knappe tijd!

Eindhoven. Sorry Mario, ik durf dat nog niet zeggen. Stel dat ik die dag weer enkel mag toekijken ... tja dat is me op het einde heel zwaar gevallen dit jaar. Ik beslis pas deze zomer.

Gepost door: Tinne | 02-12-07

De commentaren zijn gesloten.