05-12-07

wisselloop van 15 km

Uitstellen uitstellen .....dat is de reden waarom ik vandaag drijfnat ben thuis gekomen . Het was prima weer toen ik gedaan had met werken , maar dan als ik Miss Piggy hier door het huis zie rond huppelen , dan komen bij mij ook die beestige verlangens van Kermit naar boven en komt lopen nier meer in mij op . Een lekker tasje koffie en geen speculoos vandaag ( ik mag niet meer van tinne ) vliegt er al vlug een uurtje voorbij . Dan de kindereen van de school gaan halen en na het eten , zijn we de al lang bestelde loopkledij van peggy gaan halen . Een half lange broek en een t-shirt met korte mouwen voor het najaar dacht ze toen in het midden van de zomer  . Maar het is de prijs die het hem daar doet  . Echt supper goedkoop en goede kwaliteit .

Morgen ga ik misschien naar de club. Al denk ik nundat ik rustig in de namiddag een 17 km ga  joggen .  Aan de linker kant heb ik al een lijstje van de mensen die al meegaan naar Eindhoven 2008 . Het is nog zeer vroeg , maar het was om de kamers te doen . Ze zijn zeer goed koop met een paar voordelen erbij die ik verkregen heb voor alle webloglopers ! Niet alleen voor hen die dit jaar geweest zijn . Wel weer de naam weblogloper vermelden he !!

Momenteel zijn er al 6 kamers geboekt . En het zal ook zo zijn dat de organisatie dit hotel mee aanprijst voor het marathon hotel , dus het zal vroeg volzet zijn , denk ik !                                                        

19:13 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Geen speculoos ??? Alé ,na al dat suiker verbruik ? ps bedankt voor de rappe reactie voor mijn schema,kwas blij dat ik mee kon

Gepost door: katrien | 05-12-07

wat een invloed! Tja... als jij luistert naar Tinne...
dan denk ik dat...Tinne ook naar Mario zal moeten luisteren (na het lezen van mijn mail ga je dit begrijpen).

Groetjes en DOETAGOE! :-)

Gepost door: Tinne | 05-12-07

Eindhoven staat ook op mijn planning. Maar ik kom in alle vroegte naar daar. Ik moet op 11 oktober nog ergens naartoe waar ik niet vanaf kan.

Gepost door: yves | 06-12-07

De commentaren zijn gesloten.