06-12-07

Echt honden weer !

Het weer is een punt waar de meesten nu wel over zullen klagen .  Voor je moet vertrekken is het echt jezelf er toe dwingen , maar ééns je weg bent , en je lichtjes afgekoeld wordt door die zachte regen , kan ik je verzekeren dat je er echt van geniet . Een lange loopbroek , een goed t-chirt en een regenvest , een petje en hub ... we waren weg . aja , loopschoenen ook nog -) ..12 km door de regen en wind verlicht je hoofd helemaal . Ik had wat veel rond mijn hoofd gehad op het werk en dat zet zich om in stress en dan hoofdpijn . Nieuwe grondstoffen proberen om de prijzen zo, laag mogelijk te houden , brengt soms wat risco met zich mee . Is de kwaliteit hetzelfde , is de houdbaarheid correct . En het is vandaag mis gelopen . Details bespaar ik , maar het ging wel om 100 l room, dus 370 euro die al verwerkt is , dus dat is 370 x 4 aan verkoopwaarde , zonder de andere grondstoffen geteld die erin verwerk zitten , is dit al vlug verkoopwaarde van 3000 euro , waar we met heel veel twijfels over zitten . Laat dit toch aan je baas over , zal je denken en gelijk heb je ook . Maar als je daar al van je 15 jaar werkt , dan ben je daar thuis en voel je dit als je eigen zaak aan , en ik praat zo dikwijkls ook zonder hetzelf te beseffen . Dan vragen ze wel ééns , jij hebt zelf een bakkerei ? Eu....nee , ...spijtig genoeg niet !! Niet dat ik het als gast slecht heb , zeer niet , en het heeft zeker zijn voordelen ook . Maar ik was...ben daar niet voor in de wieg gelegt om als gast door het leven te gaan , en mijn baas weet dat ook , maar het was door omstandigheden ( hou ik voor mezelf ) dat het er niet van gekomen is . Maar ik krijg op het werk een hele grote vrijheid op gebied van beslissen doen en laten , en dat geeft me altijd wel een prettig gevoel . Moest ik constant naast of onder een echte baas staan te werken , dan hield ik dat nog geen week vol .

imagesAja , dit is een loopblog zeker . Dus 12 km door de regen , helemaal klets nat , maar volledig ontspannen . Miss piggy moet deze avond nog gaan lopen . En volgens de weersverwachtingen gaat het alsmaar slechter worden -) . Waarschijnlijk zal het op z'n Homers gaan bij haar . Wat dat is of wat ik ermee bedoel , zoek jezelf maar uit . Maar als homer is gaan trainen , dan zal ze er zeker ook staan !! 

14:01 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

spijtig van het verlies ! Maar als je niet probeerd weet je het ook niet hé !
Ik heb ooit een frituur gehad en probeerde zo eens goedkoper vet , amai de klanten ! Zagen en reclameren, het goedkope vet maar vlug terug gewisseld voor het duurdere, en de klantjes waren terug tevreden !
gr

Gepost door: Jetty | 06-12-07

He he.... Wat zouden we doen? Wel of niet? Ik was het zeker niet van plan... Maar nu ik er zo over nadenk... Ik ga lopen!! Maar dan wel op de loopband denk ik. Peggy is uiteraard welkom!

Gepost door: Homer | 06-12-07

zoals Jetty al aangaf: af en toe moet je eens iets nieuws durven uitproberen, weliswaar met een ietwat gecalculeerd risico. Niet te veel van wakker liggen Mario, dat verlies zal wel weer goedgemaakt worden.

Gepost door: Ruthje | 06-12-07

teveel ik wil anders die 370 stukskes taart wel opeten zenne :-) Zat er ook chocolade in? Dan kan het niet slecht zijn!

Gepost door: Julie | 06-12-07

Homers... = loopband?

Als ik het zo lees ben ik er zeker van dat jouw baas een gouden gast heeft!!! Ook wel fijn dat je zoals voor MAW ook op je baas kan rekenen (Zulte,...)

Gepost door: Tinne | 06-12-07

Niet klagen over het weer hé Als ik je mag herinneren ,dat jij ons daar ook doet in trainen ,duuuuuuuus sssssstttt !! toon maar het goede voorbeeld ;-)))) en ps ik heb een tip voor een kerst cadeautje voor Peggy ...gewoon haar blogje lezen ;-)

Gepost door: katrien | 07-12-07

Het weer...volgens cisse slecht weer.....da is als het buiten 25°C is en mijn hartslag voor het minste naar 175 gaat...d'as slecht weer.

Gepost door: Cisse | 08-12-07

De commentaren zijn gesloten.