10-12-07

 

Gisteren...had ik grote plannen s'morgens. Ik zou om 6 u opstaan om een mooie duurloop te doen . Maar toen het zover was , draaide ik mij nog ééns ferm om . 1Dag per week uitslapen moet toch kunnen ! Ik zal morgen mijn duurloop wel doen .

Vandaag dus wel de sportieve uitgehangen . Dadelijk na het werk mijn loopspullen aangetrokken en hup weg ermee . Het woordje duurlopen vind ik eigenlijk wel wat overdreven als je het maar hebt over een goede 11 km . training

Morgen gaan we nog eens op de piste versnellingen doen . 10 x 400 m tegen 22 sec/100m, en 3 km in en uitlopen . Dus reden genoeg om goed uit te rusten nu .
 

19:09 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Duurloop... van 11 km ... Geen echte duurloop... Kijk, nu begrijpen we elkaar! Hihi.
Veel beterschap met de enkel!!!

Heb je eigenlijk zelf ook een schema of schrijf je dat van dag op dag?

Gepost door: Tinne | 10-12-07

aaaaaaaaaaa ha ! een duurloopje is langer dan 10km als ik het goed begrijp , tis bij mij hetzelfde liedje ,beneden de 10km kom ik niet meer buiten hi hi ;-)) verzorg je enkel goed é ,grtjes

Gepost door: Katrien | 11-12-07

grappig Grappig he, dan heb je Inne en Birgit die in de wolken zijn met 6km en dat is dan hun "duurloop", en dan heb je ons.... als 't minder dan 10km is, is het de moeite al niet meer.... alles is relatief duidelijk. Knappe training en verzorg die enkel maar goed!

Gepost door: Julie | 11-12-07

Interpretatie Tja het woordje duurloop is voor interpretatie vatbaar he... die enkel niet te veel belasten...

Gepost door: Mike | 11-12-07

De commentaren zijn gesloten.