17-12-07

20 jaar clouseau !!

Gisteren morgen was ik weer vroeg wakker . Ik gunde mijn voetje en enkel een dagje rust na de wedstrijd van zaterdag . Dus gisteren niet gelopen !! We vertrokken in de voormiddag naar Antwerpen om daar éérst de kerstmarkt te bezoeken en de winkelstraat plat te lopen . Niet echt mijn favoriete bezigheid , maar we moeten soms al ééns toegeven . Ons Sanne mocht ook mee . Dus ik met twee winkelzotte wijv....n op stap door Antwerpen  ! 10.30 u waren we ter plaatsen en begaven ons éérst richting de vogelmarkt omdat wij dachten dat de winkels pas om 12u zouden openen . Maar ik had tegenslag . Ze waren al open , of toch de meeste ervan . De ellende kon beginnen ! Bij mij komt dan de pracktiche kant boven en de vraag van , wat hebt ge nodig ? En dan kreeg ik al dadelijk het meest gevreesde antwoord . Euuuu......ik weet niet , we zullen wel zien !! Dat is dus alles betasten , vragen beantwoorden van " is dit mooi ? " We kwamen op de hoogte van de vogelmarkt  , en zag daar een lichtpuntje . Een jenever tent !! Ik zij dadelijk , ik weet niet wat jullie plannen zijn , maar daar kunt ge me vinden se !! Gingen ze toch wel mee zeker !!! ( grapje )  Wij met z'n 3 daar binnen en bestelde 2 vanille jenevers en voor die kleine ne cola . Kleine , kleine ...ik ben al wel 12 jaar zalle !! Dat was dus ook weer niet goed ! -) Na daar een paar winkels onderste boven gehaald te hebben , begaven we ons naar de kerstmarkt . Dadelijk een bakje aardappelen met ajuin en spekblokjes en looksaus genomen . Toen ik dit ophad besefte ik dat we ons nog tussen anderen mensen moeten begeven in het sportpaleis  , en dat zo'n lookwalm nu niet echt aangenaam moet zijn  . Al lachend zij ik , dan hebben we genoeg plaats rond ons .

Dus in de namiddag in het sportpaleis aangekomen voor het optreden van 20 jaar clouseau . Het was voor mij de tweede opeenvolgende keer dan ik er ging naar kijken . Ik verwachte hier heel veel van . En dat kregen we ook !! Het was gewoon geweldig ! Ik heb een aantal sfeer beelden genomen .

1

 

2

3

Veel valt er iet over te zeggen , ze waren gewoon geweldig met sfeer van begin tot einde  !

trainen is er dus niet van gekomen , maar vandaag een wisselloop van 8 km gedaan . 1 km loslopen en 1 km tegen 4.30 min . Het ging goed en mijn enkel houd zich gedeist , maar ik moet toch gaan op passen .                                                       

 

4

19:48 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Zotte wijven!? Die moeten er zijn :-)
Das plezant!!! Allé, ze zien er toch plezant uit vind ik.

véél beterschap voor je enkel!!!!!!!!!!!!

Gepost door: Tinne | 17-12-07

respect voor deze man Eerlijk!!! Diep respect. Antwerpen laat ik nu wel even links liggen. Maar ja, voor ons is het maar 15 minuutjes rijden tot in 't stad. En CLouseau... Daar laat ik mijn vrouw met haar vriendinnen naartoe gaan. 'T is voetbal woensdag. Oef. Smaken verschillen zeggen ze hé. Ik heb ooit (3 jaar geleden) eens bij DOnna 2 vrijkaarten gewonnen voor Clouseau. Ik was de snelste die het liedje herkende. En ik ben dus echt gene fan hé. Ok, veel sfeer in het Sportpaleis maar mensen, waarom moeten al die volwassen vrouwen zo zot worden van KW? Liever niet dus voor deze da niet zo moedige mens. Ik sta nog liever aan de start van een 100km zonder enige voorbereiding. Maar toch, respect voor de moedig man die het aandurft om met winkelende vrouwen de stad der steden in te trekken. Greetz, Steve

Gepost door: Steve | 18-12-07

Goe hè Vooreerst: Clouseau is super...en idd de show was op en top in orde (ik ben 30/11 gaan zien). Het zot is er bij mij wel wat af maar ik vind ze nog even goed als 20jaar geleden.
Ten tweede: soigneert uw enkel een beetje - je zult dezer dagen wel uit uw pijp moeten komen op de werkvloer en dat is ook een extra belasting

Gepost door: Carolien | 18-12-07

innige deelneming winkelen man...d'as ook iets waar ze mij meestal nie mee naartoe krijgen.
Clouseau d'as iet anders...nie echt mijne favoriete groep maar da moe toch de moeite zijn geweest.
Schoon foto's

Gepost door: Cisse | 18-12-07

Alee al bij al een geslaagde dag.

Gepost door: yves | 18-12-07

duidelijk de moeite waard !! tzag er denderend uit succes morgen voor je "Kerstvrouwke" in de Q-run ps fotookes trekken voor de thuisblijvers ,mercie :-))

Gepost door: katrien | 18-12-07

De commentaren zijn gesloten.