20-12-07

Q - Santa Run

Gisteren een echte onspannende ( wedstrijd ) gelopen samen met mijn vrouwke . Het was niet bij de deur , maar in Antwerpen . Q-Music organiseerde de Q - Santa Run . Een loopwedstrijd over 5 km , met als optie dat je verkleed moest zijn als kerstman . Voor de costuums konden we gratis verkrijgen , en het deelnemen was ook gratis , + kreeg je ondeweg nog jenever . Toen ik hier voorige week een mailtje van kreeg , was de beslissing heel vlug genomen . Wij doen mee ! Het moet niet altijd even seriues zijn he ! Het plezier aan lopen komt nog altijd op de éérste plaats !

Er werden verschillende prijzen beloofd om de mensen aan te zetten tot de gekste toeren . Zo zou ik meedoen voor de meest sexi kerstman ! Toen ik thuis mijn string boven haalde ( zo heb ik er maar één die ik eu....geen zaken mee -)-) )) was het al direct van wa gade gij doar mee duun!! Ikke eu.. lopen...Mo nie mee mai zalle , ik ken auw nie dan zaa !! Allei jong ,.. da dudde toch nie zeker !!  Pakt gij die van u ook !! -) Joa ....ma me main loupbroek erover dan -) !! Allee ik heb het maar gelaten dan .

Toen we daar toe kwamen was het nog maar 15.00 u en ik dacht dat het niet zo ver van de groenplaats zou te doen zijn , allee wel aan de schelde , maar op die hoogte . De auto inder de groenplaats gezet en richting het scheld . Maar niks te zien en een wandelaar wist me te vertellen dat het nog wel een flink eind te gaan was  . Tereug richting de auto en daar naar toe gereden , want we moeste toch zo snel mogelijk weg zijn na het lopen  ( werken ) . Na het afhalen van ons kerstpak , kwam ik de éérste kerstbloggers tegen . Het was de hele familie Spencer . Ze waren al netjes ingeduft en dat gingen wij ook doen . De hele zaal was één rode gloed en hier en daar zie je dan er wel een specialleke tussen lopen . Om 17.10 werd het startschot gelost , en waren we weg voor een rustige loop met 2000 kerstmannen en vrouwen . Na  2 km kwamen we aan het jenever standje . Stoppen we hier , vroeg Peggy . Er staat zoveel volk !! Natuurlijk stoppen we hier !! Het was ne echte warme gloed in mijn buikje . Onderweg stonden de mensen op de Meir wel een paar rijen dik te supporteren . Er werd zelfs een koets verder getrokken door kerstmannen . Allee , wij doen volgend jaar weer mee . Het was de moeite . Op de foto's kan je er toch een beetje zicht op krijgen .

kersman

kerstman
naamloos

16:39 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Geen "string met JINGLE BELLS" ??? :0(((( SPIJTIG !!!! ;-)))))) ps knappe kopjes op de foto !!

Gepost door: katrien | 20-12-07

zonder twijfel ...de leukste kerstman en kerstvrouw die ik ken....Leuke foto's.

Gepost door: Julie | 20-12-07

Jammer dat ik jullie niet gezien heb, maar met al die rode pakjes. Daarbij kwam dan nog dat iedereen met een witte baard rondhuppelde, niet eenvoudig om iedereen te herkennen.
Het is alleszins voor herhaling vatbaar, dus op mij kunnen ze volgend jaar rekenen.

Gepost door: marc | 20-12-07

ik kon er jammer genoeg niet bij zijn, maar heb het gebeuren wel live kunnen volgen op de radio (in de auto), 't klonk ongelooflijk plezant. Hopelijk lukt het me volgend jaar wel.

Gepost door: Ruthje | 20-12-07

super!!!!

Gepost door: wim | 20-12-07

idd dolle pret Hey Mario, jou heb ik helaas niet gezien :) maar allesinds was ik er ook :) het was idd fijn :) en een knappe organisatie voor zo gratis te wezen! Ik begon vrij relax, en ik hield ook een stop aan het jeneverkraam, wonder bij wonder verschoot ik toch van mijn tijd namelijk onder de 26min... 25min en een klets... :) hopelijk gaat het me zondag in Gaston Roelants ook zo goed af !

Gepost door: kimson | 20-12-07

x-mas Leuke boel in antwerpen, ik had er graag bijgeweest .. tja, andere prioriteiten !! Julie hebben er duidelijk van genoten.

Gepost door: Edith | 20-12-07

Tzag er plezant uit. Dat in die string wou ik wel eens gezien hebben :)

Gepost door: yves | 21-12-07

Als ge nu die string had aangehad dan had ik je zeker herkent ;-).
Ik naar de alle sexy mannen geroepen hoor !!

Gepost door: Jetty | 21-12-07

Q-santa-run Helaas heb ik je niet gezien,zelf heb ik er ook deelgenomen en het was de moeite waard.Ben Geeindigd bij de eerste 50.Normaal was er doormij een pitstop voorzien aan dat jeneverkraam maarja,door collega's me laten opjutten je kent dat hé.Volgend jaar ben ik zeker terug van de partij want het was een tof evenement.

Gepost door: paul | 23-12-07

De commentaren zijn gesloten.