21-12-07

wat is het nu ?

Zoals je wel merkt is het op mijn blogje ietske stiller dan anders , maar dat is nog niks in vergelijking met mijn trainingen. Door de lange werkdagen is het deze week me niet gelukt om te gaan trainen . Woensdag met de kerstloop in antwerpen , was het de laatste keer dat ik mijn loopschoenen aangetrokken heb  . Het gevoel dat het bij mij teweeg brengt is iets dat minder prettig overkomt bij mijn vrouwke als ik zou willen . Wat ik wil zeggen is dat mijn humeur er niet op vooruitgegaan is . Komt dit nu door het niet lopen of door de vele werkuren , ik zou het niet weten , maar morgenvroeg na het werk ( als het net te laat is ) ga ik dadelijk mijn kuren uitwerken . Ik moet nodig nog wat stres kwijt .

Zondag zal ik de aanwezige bloggers gaan bekijken in Brussel op de 5 - 10 km van Gaston Roelands . Ik breng mijn 2 kleinste supporters ook mee !!  

21:19 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

zat begin van de week in 't zelfde schuitje, en dan moet je idd effe lopen! :-) super dat je ook naar Brussel komt!!

Gepost door: Ruthje | 21-12-07

super.... .... dat je komt supporteren. Een échte coach he!

Gepost door: Julie | 21-12-07

oei oei !! uit de weg voor "Stressy Mario" zo de coach zo zijn pupillen ,en mijn ventje kan er van meepraten ;-) ps denk aan je gezin en ga AUB lopen !!! ;-)))) en hou je taai in je werk hé ,het zijn voor jou zware dagen ,kop op !!

Gepost door: katrien | 22-12-07

De commentaren zijn gesloten.