22-12-07

Mijn kuren zijn uitgewerkt !!

Zoals ik gisteren al vermelde , heb ik een vrij drukke week achter de rug , en dan bedoel ik niet met lopen maar wel op mijn werk. Het lopen kwam deze week bijna niet aan bod . Het was geleden van woensdag met de Q-Santa run in Antwerpen dat ik nog mijn loopschoentjes aangebonden had . Ik kan met een zeer blij gezicht zeggen dat zo'n weken niet zo dikwijls voorvallen bij mij .Het kan al  wel ééns druk zijn , maar dat het lopen in gedrang komt , valt bijna niet voor .

Dus was het deze morgen echt de hoogste tijd dat ik mijn kuren kon uitwerken. Op mijn schema stond normaal gezien wel iets heel anders gepland , maar ik had deze keer echt iets pittigs nodig .

Het was ietske voor 7 u deze morgen dat ik thuis kwam . De temperatuur bedroeg - 8°c . Dus flink aankleden was zeker nodig ! Een pittige wisselloop zou het worden vandaag . Eerst ong. 2 km losgelopen maar dat heeft garmin niet geregistreerd . Hij had waarschijnlijk ook last van de smog ! En dan begonnen we eraan tegen tempo's van 3.50 min/km . Zie tabelletje hieronder .

wisselloop 22.12.2007
 Koud heb ik het niet gehad ! En nu seffens met ons Sanne en Femke naar de cinema . Ze hadden beiden goed hun best gedaan op de school , en dat verdient altijd wel iets vind ik . Welke film ?? Ik ga daar ferm slapen denk ik  , want dat schiet er nu wel weer over .

Morgen vroeg ga ik PROBEREN vroeg op te staan en een duurloopke van 15 km te doen . En daarna peggy naar het werk brengen en zelf gaan supporteren in Brussel . Naar het schijnt gaat de kerstman daar ook zijn !! :-)

HO HO HO......

13:36 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

had het gedacht ! dat je ze ging "botvieren" in het lopen , en dan nog ferme goed ook omzien ;-) slaapwel !!

Gepost door: katrien | 22-12-07

mercikes Mercikes om te komen supporteren coach! Leuke kleren had je aan. Welke film is het uiteindelijk geworden?

Gepost door: Julie | 23-12-07

hey Hey coach, ik heb geen kerstman gezien... allesinds twas weer gezellig in Brussel. Jammer dat we elkaars niet hebben gezien. -8° ? amai zo koud was het hier geloof ik niet ! al een geluk! ik heb vandaag weer het gevoel van lopen ervaren in de Gaston Roelants !!! volgend jaar wil ik daar super goed presteren! met jou als coach ben ik daar vrij zeker van ! zal 45min lukken? ik stuur je nog mailtje coach ;)

Gepost door: kimson | 23-12-07

kerstman Kerstman in Brussel .. knap dat je je lopers bent gaan toejuichen in Brussel !! en dan nog wel vermomd !!! Zijn dat ook kuren !!!

Gepost door: Edith | 23-12-07

had ik het geweten Beste coach,

ik heb je dus wel degelijk daar zien rondwandelen aan de finish. Had ik het geseten dan had ik je persoonlijk komen bedanken voor je schema. Mijn best time is iets verbeterd. Niet zo veel maar toch. Prettige feestdagen, Steve

Gepost door: Steve | 23-12-07

De commentaren zijn gesloten.