24-12-07

Als kerstman in Brussel

Ik had graag nu zondag mee gelopen in Brussel om daar weer op de 5 km door te vlammen . Maar doordat ik die dag fultime kinderoppas was door dat mijn wederhelft moest werken  , kon ik niet deelnemen . Maar supporteren voor de supper gemotioveerde bloggers  zag ik wel zitten . Allee t'is te zeggen , ik doe dit normaal gezien nooit . ofwel loop ik , ofwel blijf ik thuis . Niet dat ik daar problemen mee heb om anderen te zien lopen en zelf het niet kan . Bijlange niet .. er komen nog zoveel wedstrijden , en als ik dan dit parcour zag ... nee niet echt mijn ding . Ge begint bergop en ......allee , er was gene meter echt vlak .

Ik had mij verkleed als kerstman , om het tch ook nog een beetje leuk te maken , en de kinderen , ja ook die van mij vonden dit geweldig . Ik was nog maar net de auto uit , of ik hoorde al , daar de kerstman , zie zo ne kleine begatter . Ik begaf me dan naar het parcour waar ik eigenlijk  1 min. te laat aankwam .  De sportievelingen waren al vertrokken . Ik begaf me dan naar een centraal punt waar ik ze goed zag afkomen en de twee angels Ruthje en Julie kwamen netjes naast elkaar van de berg gelopen . Toen ze daar hun naam uit de mond van de kerstman hoorde , keken ze toch een beetje verward leek mij  . Na hun doorkomst een beetje opgeschoven zodat ik ze op ong. 3 km weer zag passeren . Julie had Ruthje achter zich gelaten . Zei had graag samen met haar een pr gelopen , maar op ruthje haar aanwijzen moest ze doorlopen . Toen Ruthje mij zag , kwam ze naar me toe gelopen , het gaat niet , pijn in mijn benen , zwaar parcour , hoge hartslag .......! Dan moet ge stoppen he ! Da's geen schande maar een zeer verstandige en moedige beslissing . Vele zouden die niet durven nemen en zich dan eeen blijvende blessure lopen , maar zei had de moed om in volle wedstrijd te stoppen . Ik zou soms willen dat ik dit ook kon . Dus van mij profficiat aan Ruthje , die het er achteraf wel een beetje moeilijk mee had , voor je wijze beslissing . Ondertussen zette Jullie haar beste beentjes nog altijd vooruit . Ook yves en Yetty zag ik wat later in de wedstrijd . Zij hebben het ook allebei schitterend gedaan . Jullie finichte in .......zonder op haar blog te gaan kijken moet ik weer gokken , maar ik dacht iets vazn 51,......min op 10.5 km . Dus dit is toch ruim onder de 5 min/km . En op dit parcour !! Gewoon schitterend . De Kerstman was zeer tevrede :-) HO  HO  HO ....

De kinderen wilde apsoluut een frietje eten , en gaf toe zonder echt mijn neus in de plaatselijke kraam van vettige Jul gestoken te hebben. Ik proefde maar een paar frietjes en die waren me niet bekomen .  Of was het de vermoeidheid die me paarten speelde , ik weet het niet maar ik ben niet meer naar de kerst markt in Brussel gereden . Voor de kinderen hoefde het echt niet , dus was de neus van de auto vlug in de richting van Mol gezet   .

Nog een beetje op de zetel liggen draaien en dan s'avonds om 21.00 u begonnen voor nu maandag morgen op 8 u gedaan te hebben . Het viel dus nog mee . Normaal is het met deze dagen nog ietske langer werken. 

Vandaag , prachtig weer , dus goed om te lopen , maar ik denk dat ik deze week het lopen nogaltijd op een laag pitje zal zetten . Mijn hartslag is nu in rust op dit moment achter de computer 102 , dat is ruim 40 slagen hoger dan normaal in rust  . Dus het zal rusten zijn wat ik na het werken doe , en gaan in het nieuwe jaar er weer met volle moed aan beginnen .  

Ik wens iedereen zeer prettige feestdagen !!!

 

10:02 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

bedankt BEdankt om te komen supporteren coach, zo'n kerstman, 't is eens iets anders. En inderdaad, proficiat aan Ruth, ik zou doorgelopen zijn, met alle gevolgen van dien. Zij heeft een slim besluit genomen toen.

Gepost door: Julie | 24-12-07

merci! echt super dat je was komen supporteren Mario en bedankt voor de bemoedigende woordjes, die had ik echt wel nodig gisteren ;-)

Gepost door: Ruthje | 24-12-07

Toch top om de meiden aan te moedigen en leuk om als kerstman te kome!.
Ok fijne kerstdagen Mario!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 24-12-07

Voor jullie ook prettige kerstdagen!!

Gepost door: Homer | 24-12-07

Kerst Prettig kerstfeest voor jullie !! Geniet ervan. Tof dat je in Brussel was. Ik kon helaas niet meedoen.

Gepost door: Edith | 24-12-07

Prettige feesten Ook voor jullie prettige feesten gewenst en bedankt voor een reactie te laten op onze blog,
tria groeten
kurt en Thomas

Gepost door: kurt Jurgens | 25-12-07

Een kerstman die heb ik inderdaad zien staan. Wist niet dat jij dat was. Leuke verrassing voor je atleten ;-)). Veel succes in 2008

Gepost door: Michael | 25-12-07

mario,
wat is het nut dat die hartslag per se tot 100 moet zakken? behalve in jouw schema's heb ik dat nog nooit ergens anders teruggevonden...
ik ben nogal sceptisch tov deze trainingsvorm, maar sta zeker open voor je uitleg :)

(had dit eerst op jan zijn blog gepost)

Gepost door: mathieu | 26-12-07

Toch leuk een bekend gezicht te hebben gezien ;-),
Dan is Eindhoven toch leuker om te lopenhoor ! Alhoewel ....... Volgend jaar probeer ik het opnieuw!
gr

Gepost door: Jetty | 26-12-07

We hebben de kerstman gezien :)
Prettige feesten ook voor jullie. En nogmaals bedankt voor het vervolgschema.

Gepost door: yves | 27-12-07

De commentaren zijn gesloten.