27-12-07

dat deed goed!

Gisteren was er nog ééns tijd om een fatsoenlijke training af te werken . Niet echt iets speciaals gedaan. Gewoon een duurloopke van 18 km . Het tempo was perfect tussen de 5.30min en 5.35 min /km . 1 maal was ik te traag en liep ik 5.39 min en 1 maal was het te snel en liep ik 5.26 min/km . Denk nu niet dat ik de hele tijd op die horloge zit te kijken , maar ééns ik aan bepaald tempo loop , heb ik weinig problemen om dit vast te houden. Ik zou je graag het tabelletje laten zien , maar vandaag gaf het programma van garmin een foutmelding dieik er niet af krijg. Ik heb de hele handel verwijdert en weer geinstaleedr , maar het probleem blijft zich voor doen . Sporttracs werkt wel maar daar heb je die mooie tabelletjes niet per km . Alleen maar een globaal overzicht . Ik ben nu mijn schijf aan het defragmenteren ( voor wat dat goed is weet ik niet , maar dat moest ik soms ook ééns doen hebben ze mij gezegd , dus missschien is het garmin probleem dan opgelost .   

Vandaag stond er een wisselloop op het schema van 8 km . 500 m loslopen en 500 m tegen 2 min , en dit afwisselen . De snelheid gaf soms wel wat problemen , en ook mijn enkel vond dit niet de gewenste training. mijn enkel  snakt naar aangepaste schoenen , maar ik blijf ze weigeren . Met aangepaste schoenen daar zijn mijn scheenbenen niet gelukkig mee , en de rug heeft het ook liever van niet . Dus dat zijn 2 redenen tegen 1 om ze dit te weigeren . Hij is wel aan de betere hand hoor .

2007 Werd voor mij een jaar van 2879  km die ik gelopen heb . Zo gaf het looplogboek toch aan . en daar moet je toch nog een aantal km bij tellen die ik vast en zeker vergeten te vermelden ben .

Ook 2008 beloofd een goed jaar te worden met mijn persoonlijke planning die al zeker uit de marathon van Antwerpen en de marathon van eindhoven bestaat . Ook nog tal van kleinere wedstrijden zullen aan bod komen , maar die vul ik wel in een paar weken vooraf . Maar de grote steden probeer ik dit jaar telkens te zijn . Maar ook zijn er weer grootse plannen  voor en met de webloglopers , maar hier kan je meer van lezen op http://webloglopers.skynetblogs.be/ . Een beetje zal je wel naar beneden moeten rollen . Er is al een ander bericht erna gepost .

 

19:52 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

wow! Bijna 3000km... niet slecht! Wat gaat dat geven in 2008 met al jouw grootse plannen?

Gepost door: Julie | 27-12-07

3000 km... Er zijn mensen die met hun auto niet zoveel km doen op een jaar!!!

Gepost door: Homer | 27-12-07

Hallo Sinds enkele dagen bestaat de topsite
“top 100 der skynetblogs”.
Indien je graag je blog in de kijker zet
en graag meer bezoekers wil, meldt je
dan aan.
Ga naar mijn blog en klik in de rechter-
kolom op de banner”top100 der skynetblogs”.
Ik zou je graag daar verwelkomen!

Fijne avond en groetjes.
Mireille.

Gepost door: mireille | 27-12-07

pfew! stevig aantal kilometerkes zeg! en dat gaan er in 2008 waarschijnlijk nog een pak meer worden!

Gepost door: Ruthje | 27-12-07

Tijd om je olie te verversen ;-) ja zoals al de goed onderhouden "sportcarren" boven de "put" en vers olie ,en dan kan je er weer tegenaan in 2008

Gepost door: katrien | 27-12-07

ruzie tussen de lichaamsdelen... de enkel, de scheenbenen en de rug... amai dat moet nogal een gekibbel zijn! Blijf ze de baas he Mario!

Wat lees ik hier? Een duurloopje van 18 km!?
Waar ben je voor aan het trainen? Ik ga eens dadelijk een mailtje sturden naar de coach :-)
want ik wil ik zo een duurloopJE! En binnen een paar dagen val ik zonder schema... whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Heeeelleeeppp... SOS-MARIO

Gepost door: Tinne | 27-12-07

freak! En dan zegt mijn omgeving dat ik een loopmaniak ben! Jij hebt meer dan 8km/dag gelopen in 2008! Respect hoor coach. :)

Gepost door: Gert | 28-12-07

De commentaren zijn gesloten.