30-12-07

Weekeindje Eindhoven !!

Het is weer de drukste periode van het jaar op het vlak van werken , zzowel voor mij als voor peggy. Daarom voorzien we toch elk jaar wel iets om de drukte een beetje te verzachten . Al een paar jaar zijn we al naar phantasia land geweest in Brulh . En de kinderen zagen dit nu ook wel weer zitten . Maar wij hadden dit jaar toch iets anders in gedachten . Een weekeinde ergens naar toe gaan , maar naar waar ?

Door de één of andere reden leek Eindhoven wel een zeer goed idee . Ook al omdat het niet te ver was want ik moet op zondag , vandaag dus om 21.00 u moet ik al terug in de Bakkerij zijn  . En het is een leuke stad om te winkelen . Naar onze mening , beter dan antwerpen , al vertoeven we daar ook graag . De hotel keuze was niet moeilijk . Het Eden Crown Hotel , waar ik de bloggers weer voor uitnodig om op 12 oktober te reserveren voor de marathon , was een prima keuze . We reserveerden daar de suite . Iets wat we tot nu toe nog maar 1 x gedaan hadden op vakantie in Spanje . Man man ....dat was even schrikken toen we die duer van onze kamer open maakten . Een grote kamer verwachten , doe je zo al , maar dit .....waw . De film pretty Women gezien ? Awel , die suite was daar mee te vergelijken . Een grote living met een heus salon in , een 2 en 3 zit , een grote tv . Onze slaapkamer was appart met een schuifdeur er tussen , met een bed mar een breedte van 2 twee persoons bedden, bedenkt vol met fluweel zachte kussens . Langs beide kanten van het bed was er achter een doorgang voorzien en kwam uit op een  groot bubbelbad . Een bubbelbad op de kamer riep Peggy !!! Het kind kwam terug in haar boven , zoals voor de éérste keer naar een pretpark gaan , of was dat bij mij :-) . Een andere deur vanuit de living kwam uit op een andere kamer voor de kinderen en was ook nog voorzien met een prachtige badkamer met ligbad en douche . Maar wat zit er dan achter die derde deur ? Nog een badkamer , met wc en douche . 2 Goed gevulde mini bars . Het kon niet meer stuk .

We hadden dan ook dadelijk een tafeltje gereserveert voor het diner s'avonds , om toch te testen wat de kookkunsten zijn van de chef kok die het dit jaar in Eindhoven liet afweten . Maar daar seffens meer over .

Ik had beloofd aan Peggy dat ik me als een echte schop fanaat zou gedragen vandaag en heb die belofte zeker niet gebroken . Alleen mijn bank kaart had ik toch even willen doorbreken . :-) Solden seggen ze dan . Je zou dan toch veronderstellen dat je met minder te betalen , meer over houd op het einde van de dag . Ik kan je nu al zeggen , beloof je vrouw zoiets nooit !! ::-) Nee nee het viel wel mee . En het winkelen werd tijdig afgewisseld met een gluwijn , jeneverke , warme choco en nog wat anderee lekkere zoetigheden . 

We hebben dan na het winkelen ruim gebruik gemaakt van de luxe die de kamer aanbood . De kinderen in bad en de andere ditails zijn niet voor op de blog .......massage heb ik ook gekregen met chocolade massage gel  . Ik was voor op te eten zei ze me :-) en maar lachen dan .

Dan het diner s'avonds . We bestelden al voor te beginnen een fles zoete witte wijn . Ik nam champigon soep en een kabeljauw met gerookt spek in dille roomsaus met gebakken aardappelen . En peggy een voorgerecht zalm met truffelsaus als voorgerecht en biefstuk met sjalotte saus en frit . De kinderen zijn bij ons echte  vies neuzen en stonden erop voor fritjes met visticks . Het nagerecht was dame blanche. Ik kan zeggen dat het echt af was en mijn broek op springen stond.

Nadien nog naar de schaatsbaan gegaan om de belofte tegenover de kinderen nog na te komen . Ik heb een paar jaar geleden gezegt dat ik dit nooit meer deed , na een val die ik deed , die me echt niet bevallen was . Maar ons Femke die zich ook op ijs begaf en dit nog niet zo goed kon , overhaalde me om dan toch maar de stap nog ééns te wagen . En  ja ik kon het nog . Vroeger iets wat ik wekelijks deed ( 15 jarige leeftijd) en nu bleef ik toch nog netjes recht , maar de schrik om te vallen is iets wat ik vroeger niet had en nu wel . Nog een terrasje gedaan en dan naar de kamer waar de kinderen direct uitgeteld waren , en ik ook !

Deze morgen dan ook nog een 1.30 u gaan lopen . Echt op mijn dooie gemakske . De unif ben ik al zeker rond gelopen . Tusssen door al wel ééns blijven staan voor een bordje te lezen , dus het was echt genieten .

Na het ontbijd nog de ijssculpturen bezocht waar ze de 7 wereld wonderen tentoonstelde in ijs . Geweldig mooi , maar heel duur om binnen te komen. 27 euro voor 2 volwassenen met 2 kinderen is lichtjes overdreven vind ik . Op amper 20 min heb je het wel gezien hoor  !

Het was een zalig weekeinde . Iets wat ik nodig had !! Bedankt René en Anna voor dit prachtig weekeinde in het Eden Crown hotel Eindhoven !!   

19:14 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (12) |  Facebook

Commentaren

Van verwennerij gesproken seg! Jij weet wel hoe je de dames moet soigneren!

Gepost door: Homer | 30-12-07

jawadde de grand chique gaan uithangen zeg, super!! Zo'n brubbelbad vind ik zalig, kan daar uren in blijven zitten! En wij vinden Eindhoven ook een leuke shopstad, doen we een drietal keer per jaar, t lijken daar wel altijd solden te zijn eigenlijk ;-)

Gepost door: Ruthje | 30-12-07

genieten Jullie hebben er duidelijk van genoten .. dubbel en dik verdiend !!!

Gepost door: Edith | 30-12-07

IJssculpturen Leuk dat je Eindhoven een leuke shop stad vind ...... Ik vind dat als rasechte Eindhovenaar namelijk niet.
Tot slot wens ik je alle goeds voor 2008! Groeten uit Eindhoven.

Gepost door: M@urice | 30-12-07

jawadde zo'n weekendje, dat moet echt genieten zijn! Jullie hebben het meer dan verdiend hoor. En CHOCOLADE massagedinges????? Ik wil dat ook!

Gepost door: Julie | 30-12-07

klinkt ZALIG Overduidelijk dat dit een zalig, welverdiend weekend was.

Ik las op de blog van Edith dat je 3 vrouwen moet overtuigen... Kan toch niet zo moeilijk zijn!
Tot morgen!!!

Gepost door: Tinne | 30-12-07

Eten? Chocolade IS dan ook om op te eten Mario! ;) Effe de riem eraf is zalig, zeker weten.

Gepost door: Gert | 31-12-07

Naar de stad waar "de droom" begon das nu wel het mooiste eindejaars afsluiter die jij kon wensen , blij dat jullie er zo van genoten hebben jullie hebben het MEER DAN DIK VERDIEND !!!!!

Gepost door: katrien | 31-12-07

Beste wensen Een sportief en gezond 2008 toegewenst. Onze ervaring in Eindhoven wat eerder op het jaar was ook super, het was toen een fijne dag!

Gepost door: Michael | 31-12-07

De beste wensen en een sportief 2008!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 31-12-07

2008 Alvast een voorspoedig, gezond en blessurevrij 2008 gewenst.

Gepost door: marc | 31-12-07

Beste wensen Onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar aan de gehele familie! Mag 2008 een voorspoedig jaar worden in goede gezondheid zodat er blessurevrij veel kilometers en P.R.’s gelopen worden.

Gepost door: Dirkjogt | 01-01-08

De commentaren zijn gesloten.