04-01-08

Mijn , onze doelen als weblogloper !!

Het jaar is weer ingezet . De nieuwe plannen worden bij velen onder ons weer gesmeed . Dus zo ook weer bij mij !

Een pr lopen op de 10 km dus onder de 38.50 min. Een halve marathon lopen waar ik nu ééns op doorloop , en niet ter voorbereiding van de marathon . Dus dit zal altijd een pr worden , maar het doel is 1.28 u . En dan op de marathon van Antwerpen  mijn pr verbreken van 3.08 u . Het doel is om de 3 u te benaderen ! Al zal ik met elke verbetering tevrede zijn .

Maar niet enkel voor mezelf hoop ik op verbetering, maar dat ik ook weer met de schema's een succes boek . Dus dat iedereen die een schema krijgt , er zich weer goed bij voelt en het vooropgestelde resultaat mag behalen . ook dit is iets wat me bezig houd ! Onder tussen zijn er weer een heleboel mensen bijgekomen . Katrien heeft bij haar clubke de Flacskes haar medelopers verbaasd met haar vorderingen , en zij hebben dus nu ook een schema , of toch een paar mensen ervan .

Maar er zijn ook weer plannen om samen met ze'n allen weer iets op poten te zetten voor de webloglopers weer in de aandacht te zetten en een goed doel onze steun weer te geven . Het doel staat beschreven op onze andere algemene blog http://webloglopers.skynetblogs.be/ waar ik jullie reactie op verwacht .

Ok staat de Marathon van Eindhoven weer als weblogloop aangegeven met overnachting in het Eden Crown Hotel waar je nu ook weer met de vermelding Weblogloper te zijn , op 11 - 12 oktober tegen zeer gunstige tarieven ( nog beter dan vorig jaar ) kan reserveren . Zij doen dit jaar een extra inspanning voor ons , om de mistoestanden van vorig jaar te doen vergeten ! Ik heb de 6 mooiste kamers + nog 4 andere al voor ons opzij laten houden . De mooiste zijn al op 1 na volgeboekt dacht ik , dus snel zijn zou ik zeggen . Anuleren kan tot 24 u voor aankomst en kosteloos ! Hier kan dus ook weer gereserveert worden voor het diner op zaterdag maar ook voor zondag voor hen die niet blijven slapen zijn , en dit alles voor 15.5 euro pp.  Dus heb je zin om na de marathon  nog even bij te praten , kan je ook erbij zijn zonder te overnachten . Meer komt er nog wel op de algemene blog te staan .

Dit zijn voorlopig de voornaamste bezigheden wat mij betreft voor 2008 . Ik hoop dat dit echt weer allemaal een succes wordt .

Ook niet te vergeten is het weekeinde in de vlaamse ardennen  op 26/04/08 met een jogging in Harelbeke .

 

21:53 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Dat ziet er heel mooi uit ! 2008 ziet er weer heel spannend uit en die gewenste Pr's van jou ? wel ik twijfel er niet aan ,dat ga lukken ,en de Flacskes zijn content met het schema hoor bedankt !!

Gepost door: Katrien | 05-01-08

mooi Mooie vooruitzichten coach, 2008 belooft een spannend jaar te worden!

Gepost door: Julie in Gent | 05-01-08

2008 Zoals jij voor je sport leeft zijn de pr's nu al binnen.
Als da zo doorgaat met al die schema's voor de flackskes zullen ze van naam moeten veranderen naar de Mariokes of de Kermitjes of zo...
Succes in 2008!!!

Gepost door: Cisse | 05-01-08

2008 Wauw wat een plannen voor 2008 zeg! Ik wens je in ieder geval alle succes toe en dat 2008 een superjaar mag worden!!! Nog eens hartelijk dank voor je schema's!!

Gepost door: Muriel | 05-01-08

een goed 2008 ! harelbeke in de vlaamse ardennen ? heu, da's wel een serieu eind uit mekaar... ben je zeker ?

Gepost door: jogginggirl | 05-01-08

De commentaren zijn gesloten.