08-01-08

trainen of niet ??

Een domme vraag die ik mezelf al de hele dag stel . Wat zeg ik altijd tegen anderen als ze me hun blessures vertellen . Rusten ......en niks anders !! Jongens , wie dat woord uitgevonden heeft , die mogen ze gerust tegen z'n kl.....n stampen , al hoewel het woord rust zalig klinkt als je de hele dag gewerkt hebt . Maar nu ......!

Ik ga dus het goede voorbeeld geven en er nog een extra dagje rust bij doen . Is het dan zo erg ? Ik zou hier gerust mee kunnen lopen . De pijn is niet ondragelijk en zelfs onbestaande als ik echt in wedstrijd loop . Maar nadien voel ik het dan wel . En als ik voor de Marathon van Antwerpen er echt klaar wil voor zijn , dan moet die enkel ook tip top zijn .

Morgen denk ik er wel aan om even de schoentjes aan te trekken , en te proberen hoe het nu aanvoeld . En deze donderdag verschijn ik weer in de fitnes . En dik tegen mijn goesting . Ik heb dit bijna 5 jaar zeer intensief gedaan , maar zoals ik toen gedreven was , zo doe ik het nu tegen mijn goesting .

De ziekte kiemen hebben zich ook ten huize marathonmanneke genesteld. Maar hier lees je meer bij peggy .

17:19 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Rusten Ja Mario das niets voor jou , maar hou nu toch even vol voor je uit je "stal" breekt (dat zijn wijze woorden die ik al veel gehoord heb van een zekere heel gekende BlogCoach) ;-) sterkte en verzorg je EN !! je schatje (gezien ze ook de Lmand is ingedoken)

Gepost door: Katrien | 08-01-08

ja Mario, als coach moet je natuurlijk je eigen adviezen ook opvolgen hé! Veel succes morgen met je herstart!

Gepost door: Ruthje | 08-01-08

Tiptop Tja, pijn die niet echt pijn doet, had ik enkele maanden geleden ook al. En ik maar doorlopen. Doe niet zo dom als ik of je kan in april weer start-to-runnen. Onthoud je eigen woorde, goed: 'tiptop' zijn.

Gepost door: Christophe | 08-01-08

Denk er aan coach - pijn is fijn met een p ;-))
R**t nu maar nog wat, we zullen wij met alle plezier wel wat extra km's voor je draven ;-)

Gepost door: philippe | 08-01-08

nadeel Dat is het nadeel van de blog .. we houden je allemaal in de gaten .. voordeel is natuurlijk dat je de nodige steun krijgt !!! Nog even volhouden ...

Gepost door: Edith | 08-01-08

haha Grappig. Ik begrijp je hoor, ik haat dat woord ook. Succes nog met je enkel.

Gepost door: Gert | 08-01-08

Ja coach je moet het goeie voorbeeld geven hé. Veel succes met de training vandaag. Hopelijk zonder pijntjes zodat je de trainingen weer kan hervatten.

Gepost door: yves | 09-01-08

De commentaren zijn gesloten.