09-01-08

joepie weer trainen !!

Een week niet lopen , is erg en zeker als het om een blessure gaat . Dus na een weekje rusten zijn we er zeer rustig aan begonnen . 7 km op gevoel tegen 5.20 min./km. Genieten doe je dan , echt met je hoofd tegen de wind in , al je zorgen van je af laten blazen . Ik was terug ne nieuwe . Mijn enkel ...Die is toch nog niet helemaal genezen . Het trekt een beetje naar mijn wreef . Niks ondraagelijks maar ik voel het gewoon . Nu mijn ijsbehandeling , gel smeren en morgen .....misschien weer lopen .


Het doel van 2008 , dwars door vlaanderen gaat niet door !! Toch niet wat mij betreft ! Ik had om eerlijke antwoorden gevraagt , en die zeker gekregen . En dan had ik nu willen zeggen Bedankt daarvoor allemaal , we kunnen eraan beginnen ! Maar het is voorbij na 2 weken . Teleurgesteld ? Natuurlijk ! Anderzijds heb ik alle begrip voor de reactie's . Dus Betty , frank  , jogging girl , ........Hier zit geen gefrustreerd iemand , maar wel iemand met veel begrip voor jullie gezins situatie . Ik kan me volledig inbeelden dat bijkomende zaken als dit er teveel aan zijn . Maar ik denk dat vele het overschatten en het veel groter voor ogen houden dan het in werkelijkheid zou zijn . Maar dit is het laatste wat erover geschreven is op deze blog .Een streep eronder.


En op naar het volgende zou ik normaal zeggen , maar nu zeg ik laat het volgende maar komen !!


Hoe zie ik het bloggen dan ? Gisteren anders dan vandaag ! Waarom al die gekke toestanden organiseren of meedoen ! Wel ik loop al 5 jaar bij de plaatselijke club hier , waar ik me altijd zeer goed kon vinden . Tot je terug begint te kijken en tegelijk ook weer vooruit . Het is altijd hetzelfde wat ze daar doen . Spanning , uitschieters , uitdagingen , ééns iets geks doen ...dat kan allemaal niet . Alleen je schema volgen , de vooropgestelde wedstrijden lopen en juist waneer zij het zeggen , want anders wordt je met de vinger gewezen . Ik vroeg ééns om de kbc toren run te lopen en waren al met een aantal mensen om dit eventueel te doen . Toch eens leuk en gek doen te samen . Het werd ons afgeraden , want we zouden gekwetst geraken en .....Niemand ging meer .

Met de bloggers , daar ben ik met stille trom ingerold en daar heb je alle vrijheid , die ik ook geef aan iedereen met de keuze van hun schema , hun doelen , waneer ze maar willen . Alles kan !! Hier wilde ik dingen mee doen die bij onze club niet kunnen , vooral plezier maken ! En dat doen we nog steeds ! Enzo begin je met iets klein te organiseren ( cross cup bijeenkomst , trainingsloop voor eindhoven tot make-a-wish ) Dat achterwaarts lopen in Zulte , daar durfde ik op de club nog niet over spreken . Zoiets moet kunnen vind ik , maar waarschijnlijk zijn er in Vabco Mol mensen die denken dat ze daar ooit nog geld mee gaan verdienen . Ik wens ze veel succes ! Moest ik op de club voorstellen om zo dwars door vlaanderen te lopen , zouden ze me uitlachen , en als het dan nog voor een goed doel is , dan zou de helfs al krampen krijgen denk ik . Ik ben in elk geval zeer blij dat ik aan make-a-wish heb meegedaan en dat we samen zo'n bedrag hebben kunnen verzamelen . De vraag is nu , blijft dit het hoogstandje van de webloglopers ?? Moet er dan nog iets komen ? Die vraag zullen we binnen enkele jaren nog eens lezen en dan beantwoorden ! 

 

 

14:09 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

super dat je weer kunt trainen Mario, hopelijk houd je enkel het uit nu. En wat je run voor Vlaanderen betreft, heb ik nog een reactie gezet op de blog. En niets houdt ons tegen om eens met een paar bloggers aan een toffe estaffette of ultraloop of zo mee te doen hé! En wie weet zijn we er over een paar jaar wel klaar voor om zelf nog eens iets groots te organiseren!

Gepost door: Ruthje | 09-01-08

Goed dat je enkel het terug (bijna) volledig doet. Stilletjesaan (maar dat weet je ongetwijfeld wel) herbeginnen is de boodschap.
Gisterenavond ben ik na eerst enkele uren te luieren voor de TV ook nog eventjes naar buiten getrokken voor een kort traag loopje van 5 km. Heerlijk was het.
Half februari zal ik je nog eens mailen voor een aangepast schema voor Stockholm met enkele wedstrijden die ik zeker wil lopen in verwerkt.
Groetjes,
Betty/Veerle.

Gepost door: betty spencer | 09-01-08

Hey Mario,
tja, ergens kan ik het standpunt van de mensen wel begrijpen hoor. Denk dat mijn kindjes en vrouwtje het ook niet zo fun zouden vinden als papa weer eens niet thuis is. Maar zoals je al schreef, lijkt het me dat sommigen denken dat ze daar dag en nacht mee bezig gaan moeten zijn. Klopt als je er alleen voor staat. Soit, misschien binnen enkele jaren hé. Maar ik begrijp jou ook. Ik heb dit jaar ook voor Make a Wish gelopen en wat geld bij vrienden en familie opgehaald. Het doet dan ongelooflijk goed als je achteraf een foto en bedankje krijgt over het kindje dat je gelukkig hebt gemaakt. Het zit in mijn lopersmapje en komt daar nooit meer uit... Maar je kan natuurlijk ook niet steeds dezelfde mensen aanspreken om weer te storten natuurlijk. Laat ik het zo stellen. Er waren terechte bemerkingen en ieder heeft recht op zijn mening (er werd ook een eerlijke mening gevraagd) maar sommigen zouden ze iets minder cru en iets beleefder moeten stellen. Al eens aan gedacht om die tocht van Frankrijk met een groepje mee te doen? Is ook voor een goed doel en is 3 dagen aan een stuk of zoiets (vorig jaar in het journaal geweest). Blij te lezen dat je terug loopt en dat het vlotjes gaat. Groetjes

Gepost door: Steve | 09-01-08

Hadden jullie in onze club geweest ... dan had je je eens goed kunnen laten gaan ,alé qua zotteheden ,daar doen ze niet liever of "rareteiten, er waren er al een deel die het formidabel vonden dat we van het ene punt naar het andere gingen lopen ,maar tis verstaanbaar je moet er met zn allen achter zitten ,geen nood tijd heeft raad ps ben blij dat ge weer kan uitvliegen en de pootjes strekken das nog het belangerijkte van al ,verzorg je goed

Gepost door: Katrien | 09-01-08

Lopen Goei nieuws dat je terug mag en kan lopen !!
En er zullen nog vele toffe webloglopen zijn waar we met z'n allen in het rood aanwezig zullen zijn .. en dat zal waarschijnlijk meer genieten zijn, dan dat we allen gestresseerd rondlopen ... Genieten van het lopen en het bloggen is op dit moment het belangrijkste !! Onze megaprestatie was Eindhoven met MAW !!!
Succes met de trainingen, en niks forceren he coach !!

Gepost door: Edith | 09-01-08

tja... 'k Kan heel goed begrijpen dat je teleurgesteld bent Mario, 't had inderdaad mooi kunnen zijn. Maar 'k denk dat het beter is dat de mensen nu eerlij zijn, dan dat we aan iets beginnen en dat mensen dan afhaken en alles op de schouders van 2-3 personen terechtkomt. Er zullen zeker nog mooie dingen gedaan worden m,et de webloglopers en jouw inzet voorn MAW zal niemand vergeten! Kop op coach, volgende keer beter! Super trouwens dat je terug kan trainen!

Gepost door: Julie in Gent | 09-01-08

Je voelt je... klo**... Figuurlijk he!
Ik vind het een heel triest verslagje deze keer en ik begrijp je wel. Ik begrijp in deze situatie iedereen eigenlijk. Eerlijk duurt het langst. (dat zeg ik ook elke dag tegen mijn scheenbenen en die zeggen dat ook tegen mij). Ach Mario de webloglopers gaan nog veeeeeel plezier maken!!!! koppy op!

Gepost door: Tinne | 10-01-08

Het is en het blijft altijd moeilijk om iedereen binnen en groep of een vereniging achter ieder voorstel of idee te krijgen En als je dan iets doet kan ik je verzekeren dat het altijd dezelfde mensen zijn die staan te springen om mee te helpen en dezelfde mensen die langs de kant staan te kankeren en nooit helpen.
Maar dat moet je niet tegenhouden om voor jezelf een aantal dingen te willen bereiken of je in te spannen voor iets. Je raakt er alleen door gefrustreed als je het jezelf teveel aantrekt van het gebrek aan respons dat je krijgt op bepaalde ideeen.
Je moet maar zo denken iemand die niets doet kan niets verkeerd doen maar heeft het saaiste leven dat je je kan inbeelden.

Gepost door: Wim | 11-01-08

De commentaren zijn gesloten.