10-01-08

Onze reis is geboekt !!

Peschiera in Italie aan het Gardameer !!

Hier zullen wij ons in julie een weekje ontspannen . Dit jaar was het zeer moeilijk voor Peggy om 14 dagen na elkaar verlof te krijgen . T'is te zeggen ze moet 1 dag in de 2é week van haar verlof gaan werken . kl....n is dat , maar er viel niet veel aan te doen . Ja ik weet het wel als je de boel op stelten zet en op je strepen gaat staan kunne ze je dit niet aandoen , maar .......

Dit is het geworden . Het Gardaland Hotel Resort **** . Kent iemand dit hotel en er enige comentaar op .naamloos

Vandaag zou ik normaal gezien gaan trainen . Zo dacht ik gisteren toch . Maar voorlopig rustig starten en dus morgen pas terug lopen , en zaterdag ga ik de schade van bijna 14 dagen niet lopen ééns opmeten , want in Lier ga ik zeker er een lap opgeven . Is dit verstandig ? Zeker niet ! Maar ik ben ook niet perfect he ! En zoals ik al ééns schreef , ik doe ook eens graag gek !!

18:29 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

dromen Zalig wegdromen, mooi vooruitzicht. Toch voorzichtig zijn zaterdag in Lier.

Gepost door: Edith | 10-01-08

Gardameer!!! Woooowww ik word jaloers! :-)
Dat gaat zalig zijn!!!

Wat je in Lier gaat doen... kga duimen dat het tijdens en na het lopen goed gaat... ik snap hééééél goed wat je gaat doen! Trouwens "perfect" da bestaat niet.

Gepost door: Tinne | 10-01-08

hotel Ik heb de laatste paar weken ook de vakantieboeken verslonden en ook bij ons was het Gardameer even een optie. Maar bij ons kiezen de kinderen gewoonlijk in laatste instantie, anders gaan ze, op de jongste na, niet meer mee. ;) Jouw keuze ziet er alvast supermooi en veelbelovend uit!

Gepost door: Gert | 11-01-08

Ik ken het hotel niet, maar het ziet er in ieder geval heeeeeeel belovend uit!

Gepost door: Homer | 11-01-08

Mooie vooruitzichten coach, je heb toch de trainingsfaciliteiten in de omgeving en in het hotel gecheckt ;-))
Veel succes zaterdag!

Gepost door: philippe | 11-01-08

Padenghe Wel wel , ik heb daar 11maanden gewerkt ! ik verbleef in Padenghe niet zover waar jullie gaan zitten ....PRACHTIGE STREEK !!! de loopschoenen gaan van pas komen ! ik mail je nog met mooie plekjes waar de "echte" Italianen van houden ;-))

Gepost door: Katrien | 11-01-08

De commentaren zijn gesloten.