12-01-08

Eindelijk terug lopen !!

Waarom we niet in Lier zijn gaan lopen heeft mijn vrouwke al gepost ! Dus ben ik deze avond laat nog in de donkere gaan lopen . Een rustig tempo tegen 5 min/km met hartslag 152 voor een afstand van 7 km . Het gevoel was geweldig . Maar mijn voet liet zich toch nog voelen .

Ook had ik nog een zeer belangrijke vraag !

Nee nee ...ik organiseer niks hoor ! En ge moet ook niet tot Mol komen , maar in het middelpunt van ons landje , Brussel is het deze keer te doen . En niet om te lopen , maar vooral om aan kracht training te doen .  Wel zoals jullie allemaal al wel gelezen hebben , is ons Julie en Maarten met zeer zware werken bezig .In hun huisje in Gent zijn ze allerlei soorten werk aan het uitvoeren . Breken - schideren .....Maar ook verhuizen zal nog moeten gebeuren . Hiervoor had ze al ééns een vraag op haar blog gesteld of er misschien bloggers zijn om op 23 februari hier mee aan te helpen !    Hoe die verhuis precies gaat verlopen weet ik niet , maar ik dacht dat er enkele mensen in brussel zouden moeten zijn om de vrachtwagen in te laden , en dan een deel in gent om hem weer uit te laden . Zo moet niet iedereen overal zijn . Ik dacht dat het zo zou gaan verlopen . Iedereen weet wat ons Julie voor de blog al gedaan heeft  , dus vraag ik nu om haar en Maarten die dag niet in de steek te laten .  Op mij kan ze zeker rekenen als er mensen tekort zijn , dat weet ze al . Maar ik kom die dag juist uit de nacht ( altijd op zaterdag morgen ) en ligt dit een beetje moeilijk , maar niet onmogelijk ! Gelieve hierop possitief te antwoorden  ! Alvast bedankt hiervoor !! Namens mij , Maarten , en Julie zelf . Om haar hiermee te verassen is praktich onmogelijk , omdat ze toch bijna elke dag mijn blogje leest , dus mail of reageer via deze blog .

22:27 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

De opkuis is gereserveerd ;-) Ik ga de opkuis gaan doen ;-) (reeds afgesproken met de eigenaars J & M) Ik zou het heel mooi vinden dat er een samenwerking zou zijn met de bloggers voor de verhuis

Gepost door: Katrien | 13-01-08

rustig rustig loopje noem je dat !!! tja, wat voor jou rustig is, is voor mij toch een snel tempoloopje. Hopelijk alles terug in orde met de auto !!

Gepost door: Edith | 13-01-08

het spijt me , maar ik moet op zaterdag altijd werken !
Moest de uurrooster het toch toelaten , dan geef ik een seintje !
gr

Gepost door: Jetty | 14-01-08

De commentaren zijn gesloten.