15-01-08

zware interval training !

Ik ben niet zoals ik gisteren vermelde met de club gaan trainen . Ik was vrij vroeg thuis vandaag van het werk , en zag het iet zitten om te wachten tot s'avonds , met de voorspelling dat het zou gaan regenen . Dus iets voor de middag vertrokken thuis voor een rustige opwarming van een 30 min. , ong. 4 km gelopen . Was ietske verder dan ik naar schatting had op gehoopt . Aan de piste in mol aangekomen begon de zware boterham , en dan alleen ..bah..! 200 - 400 - 800 - 400 - 200 m tegen 22 - 23 sec/100m en dit 3 x  met tussen de reeksen 800 m loslopen .Zo was het voorzien op schema , maar ik heb de snelheid toch ietsje verminderd en draaide de rondjes tegen 24 - 25 sec. Het voelde zeer goed en gemakkelijk aan , maar het belangrijkste was dat mijn enkel dit wel apricieerde . Om aan de laatste reeks te beginnen heb ik mezelf wel moeten dwingen . Ik ging veel liever al wat loslopen , zodat ik van die piste af was .

Morgen de koffer van ons Sanne al wat beginnen klaar maken ( allee , peggy toch ) , want die vertrekt zondag op ski vakantie met de school , naar Maloja in Zwitserland voor 10 dagen . En voor haar is het afstellen tot e afreis , maar voor de mama en ook de papa is het aftellen tot ze weer thuis is . Langs de andee kant zou ik niet willen dat ze zoiets zou moeten missen  . Met ons zal ze dit waarschijnlijk nooit doen . Wij hebben geen winterverlof en ik og peggy hebben dit nog nooit gedaan . %oesten wij nu toch vakantie hebben dan zou ik nog kiezen voor naar het zonnetje te gaan. En ik kan de reactie's al raden ....skien is geweldig , je moet het proberen , enz... Maar het zit er gewoon niet in en als dit bv. binnen een paar jaar als ik verander van werk wel mogelijk zou zijn , dan ga ik het zeker niet leren op die leeftijd. Waterski dat zegt me dus wel iets . Als het maar warm weer is !!

Morgen een 10 km tegen 5.15 min/km .en in het weekeinde ééns uitkijken naar een wedstrijd .  ainen

19:22 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Morgen .... hebben wij (de Flackskes) ongeveer dezelfde training van jou ,moest je het niet te ver vinden ;-) je bent welkom hé:-)))))))))ps die Intervallekes van jou ...ewel é !! SSSSStttt !! ga me niet uitspreken maar in ieder geval slaap ik er wel goed van !!! goede reis aan Sanne !!!

Gepost door: Katrien | 15-01-08

skiën Waw, super, een skivakantie! Sanne zal het best naar haar zin hebben, skiën is echt supertof! Alleen hopen dat ze niets breekt! Enneuh coach... skiën is zowat de enige sport die ik boven lopen zou zetten, alleen jammer dat het zo duur is en je er zo ver voor moet gaan!

Gepost door: Julie | 15-01-08

zomer Ik ga ook liever in de zomer .. en wij zijn al een paar keer op skiverlof geweest .. ik heb het liever warm !!

Gepost door: Edith | 15-01-08

Voor te skiën ben je nooit te oud. Maar ik zie het je bent een zonneliefhebber. Wel ik ben een winter maar ook een zonnefanaat. Veel plezier voor Sanne gewenst.

Gepost door: yves | 16-01-08

De commentaren zijn gesloten.