20-01-08

Sneeuwklasse naar Maloja

Maloja ........een naam die de laatste weken al meermaals door de huiskamer klonk . Het is ons Sanne die 10 dagen met de school gaat proffiteren van de sneeuw , samen met een 60 tal vriendjes en vriendinnetjes . Hier zag ze echt naar uit , en wij speelden dit wel wat mee , maar zijn nu de dagen al aan het aftellen dat ze weer thuis komt . Om 17.00 u vertrokken ze hier in Mol , maar moesten er om 16.30 u al zijn . Niet te veel meenemen zij hun leeraar , maar voor 10 dagen heb je al vlug iets bij elkaar . Zeker als je zelf voor handoeken moet zorgen .Maar bij het vertrek zagen we toch dat we niet de enige waren die een grote koffer bij hadden . naamloos
 De linkse blije meid is ons Sanne samen met haar beste vriendin Lisa . De ouders heb ik er wijselijk afgeknipt , die waren ietske minder blij . skien

Ook heb ik nog wat gaan lopen , maar dan wel deze morgen om 6.45 u vertrokken voor een rustig herstel loopke van 6 km teen 5.45 min. Echt zalig ! Morgen gaan we voor de geplande lange duurloop van 16 km . En dan in mijn gedachte verzonken bij de flackskes , die hebben dan hun loodzware test .Ik ben benieuwd . :-)

20:14 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Alle, dat worden 16 loodzware km's morgen dan!!!
Succes en genieten he!

Gepost door: Tinne | 20-01-08

snow Maloja, ben daar ook al eens geweest ski ski en ski..nu zou ik niet meer durven, nu lopen lopen en ...lopen. ps ik doe eindhoven marathon 2008. voor onder de DRIE uur.

Gepost door: Clint | 20-01-08

10 lange dagen !! ja dat gaat voor jullie 10dagen nagelbijten zijn ,tot Sanne terug is ,zeker weten ,en die 16km zijn voor jou een fluiyje van een cent é ,alé geef toe ;-) Wat de Flackskes betreft , niet mee inzitten die blijven altijd lachen goede of slechte prestatie, dat hoop ik toch ;-)))

Gepost door: Katrien | 21-01-08

De commentaren zijn gesloten.