21-01-08

16 = 18

Het was weer mijne dag niet vandaag. Het begon al gisteren avond al. We waren om 10 u gaan slapen en ineens om 11.05 u schrikt Peggy wakker ...Allee opstaan , het is vijf na 1  ( om 1 u moet ik beginnen  ) Nog half versuft zit ik, op de rand van het bed mijn éérste slaap uit mijn ogen te wrijven .....en bekijk de wekker . Mo gij zijt een nette ......bekijkt ne keer diene wekker ...vijf na elf  he madammeke . Grrr..snurk .....nog tot 12.30 u  Ze stond echt op scherp afgesteld . Bij de bakker was het ook maar half en half , maar daar ga ik niet over uitwijden .

Toen ik thuis kwam had ik in mijn koppeke hangen om dadelijk te gaan lopen . Een lange duurloop helemaal op hartslag . garmin aan ..opzetten enhet éérste wat hij me laat weten is , baterij spanning laag . Mijn eigen schuld , ik heb het nog al eens voorgehad . Dan maar die oude brol uit de kast gehaald en vertrokken . De hartslag netjes op 120 - 125 gehouden en dit voor 18 km . Ik was dus nu verplich om weer de oude trajecten van de club te nemen die elke km staan afgepeild . Het tempo la op 6 min. gemiddeld en was 1.47 u onderweg . Maar de afstand zal wel een 200 m korter geweest zijn . De training op zich was dus wel, geslaagd.

Seffens de website van de school nog eesn afschuimen want daar worden elke dag foto's gepost van maloja.  Ach ik ga jullie daar niet verder mee lastig vallen , maar als ouder zit je er wel even aan te denken .

Het is ook zo'n waaghals he !!   

17:01 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

kleine meisjes... worden groot!!! Sprak deze snotneus...
Jouw dochter vindt het daar zalig, wees maar gerust!
PS zijn er ook jongens mee???
Grapke was maar om te plagen
hihi

Gepost door: Tinne | 21-01-08

Hihi Allez coach, dan heb je eens een persoonlijke wekker en is het weer niet goed :-) Wees maar gerust dat jullie Sanne de tijd van haar leven zal hebben op sneeuwklassen, skiën is echt de max! Om maar niet te spreken van een weekje weg zonder ouders....

Gepost door: Julie | 21-01-08

Ier si "de schone slaper" sjanse dat ge wakker gekust werd , of ze konden ook een sprookje over jou schrijven ;-))) ge ziet het wel aan je training dat je een uurke langer in bed gelegen hebt ,scheelt 2km en knap getraind !!

Gepost door: Katrien | 22-01-08

De commentaren zijn gesloten.