26-01-08

Wedstrijdverslag 6 km

Vandaag stond er een wedstrijdje gepland van 6 km op de tereinen van nuclea. deze wedstrijd staat bekent als zwaar , toch voor watjes als ik . ObepaaldOmdat wij nogmaals nonkel en tante geworden zijn van de zus van mijn schatje , moest er nog een geschenkje gekocht worden , en wie kan dit beter dan ......ons peggy. Dus zij met de wagen naar de baby winkel en ik mijn looschoentjes aan en naar nuclea gelopen . Zo had ik toch al een opwarming van 6 km in de benen zitten . Nog vlug ingeschreven en dan was de start al . Het zouden 4 rondes zijn van 1.5 km met telkens een halve ronde op de piste , een vlak stuk afwisselend op gras en asfalt , maar ook en stuk met hellingen , smalle mindergoed beloopbare paadjes . Dus 4 x kregen we die schotel geserveert. Ik vroeg nog aan één van mijn loopmakkers of hij ging door vlammen . Nee hoor hier enkel op de piste daar ga ik wat gas bijgeven . De rest tegen 4.30 min. , dus geen gekke dingen . Awel dat staat mij nu ook wel aan . Na de start liep het al dadelijk snel , maar dat was goed om je plaatsen toch een beetje te bepalen voor de smalle paadjes kwamen waar voorbij steken niet meer gaat . Na 500 m zeg ik tegen Michel , we lopen tegen 14.5 per/u. Da's te snel zei hij . Maar gaf nog een zetje bij . Ja na 500 m moet ge nu niet denken dat hij me er al af ging lopen . Dus ik  en de hele groep volgden netjes . Maar na de tweede keer die heuvels gepasseert te zijn  , moest ik passen voor die snelheid . 3.55 min/km. Dus ik haakte als éérste af. Na nog 2 ronde's ze toch altijd in het vizier gehad te hebben kwam ik binnen met een tijd van 23.04 min. Ik was hier best tevrede mee , maar er zijn er al snellere wedstrijden gelopen   .Ik behaalde plaats 15 in de uitslag.

peggy Heeft ook nog ééns iets gepost .


vandaag zondag dus ben ik weer zeer vroeg uit mijne nest gekropen om een lange duurloop te doen . Veel goesting had ik niet , maar ééns je weg bent en dan nog prachtig weer hebt , kan je morgent niet meer stuk . Ik heb nergens opgelet , dus niet op hartslag gelopen of op mijn tempo gelet , gewoon rustig traag ontspannen op gevoel gelopen  . 

lange duurloop

naamloos

23:51 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Als ik je blog lees... en die snelheden bekijk ga ik 2x dood voor mijn computer !!! amai jong ! Proficiat !! eindelijk 2x proficiat hé , ook voor het "nonkelschap" van Brentje :-))

Gepost door: Katrien | 27-01-08

Proficiat! Knappe wedstrijd!
Knappe training vandaag
en proficiat met het kleine neefje!

Gepost door: Tinne | 27-01-08

DIKKE PROFICIAT !! Als dat kleintje de beentjes van zijne nonkel geeft geerft , dan hebben we der ne kampioen bij !!
gr

Gepost door: Jetty | 27-01-08

proficiat met uw "nonkelschap" en met uw wedstrijd , niet slecht voor een zwaar parcours !!!

Gepost door: roadrunnerke | 27-01-08

Proficiat met je tijd en natuurlijk met het nonkel-worden.

Gepost door: yves | 28-01-08

'k heb er van gehoord dat het zwaar was, zelfde verhaal op de keiheuvel, maar toch een knappe tijd
proficiat met het neefje

Gepost door: Wim | 28-01-08

De commentaren zijn gesloten.